102

Дедо Йоцо

преди 11 години

Значи така, когато за блудство обвинения е бледолик, го показвате в целия ръст и ако имахте снимка на родителите, и нея щехте да сложите отгоре, а когато при останалите 99% от случаите на сексуално насилие обвинените са ***, изписвате само инициали? Заработихте си парите от бай Сорос, дано си ги харчите при него, закъдето той се е запътил вече!

101

Зъл ветеринар

преди 11 години

Давахме караул като войници в дисципа до Плевен през 87-***. Пред очите ми (бях на вишката и всичко виждах през прозореца на втория етаж) один там го вързаха за кревата с дупето нагоре и трима му се изредиха. На никой не му пукаше - нали не бягат - да правят каквото си щат. Та този Цветелин може също на Цветелинка да стане.

100

минавам

преди 11 години

Правите ли, авторите на статията, разлика между блудство и изнасилване, защото двете престъпления не са идентични или я карате на принципа "юруш на кайсиите", а "тъпият" българин ще смели всичко, което му поднасяте!

99

Анонимен

преди 11 години

Изнасилване или блудство?!Това са различни неща. Съдът го е осъдил за блудтсво, а в статията пише, че я е изнасилил, което очевидно не е вярно. Дано не се сети да съди сайта за клевета.

98

Анонимен

преди 11 години

ся кви круши ще бере в пандиза, бедна му е фантазията!

97

активен

преди 11 години

до 112- абсолютно си прав. като му гледам сладурското лечице тип БЕЙБИ ФЕЙС в затвора ще стане любимка. Много е сладък. Направо се възбуждам като му гледам снимката, а представяш ли си каква радост ще е за загорелите роми. Абе пичове-ако вършите престъпление-първо се вижте в огледалото на какво приличате, и съобразявайте-тоя ако се беше погледнал на снимка нямаше и да помисли да изнасилва. Да беше платил 20 лева на някоя ромка, а сега по добре да си купи прилепнала рокличка за затвора. Мсладур е

96

реалист

преди 11 години

При изнасилване - кастрация, незабавна ! ! Ще му се откефят мераците за цял живот.

95

just

преди 11 години

разбил е психиката на 10 г момиче, сега в затвора ще получи справедливо наказание, там за това прошка няма.

94

хохохохохохохо

преди 11 години

Поне да се беше видял на какво прилича и да си помисли дали иска да влиза зад решетките в този вид... мускулести и грамадни изнсилвачи и педофили им пръскат дупарите там, какво остава за този сладур :]

93

Анонимен

преди 11 години

Присъдата е много лека. за сведение-вероятно ще лежи не в затвор, а в затворническо общежитие-с право на работа извън затвора, и след 6-тия месец ще го пускат дори в отпуска за събота и неделя, има право и на 5 дни отпуск, които се зачитат за затвор. Второ-той е арестуан на 9 юли-тоест вече е изтърпял 2 месеца от присъдата. Трето ще работи. Прогноза-още през декември ще излезе в домашен отпуск, а ще бъде освободен преди лятото на догодина.

92

Анонимен

преди 11 години

Не можах да схвана от текста за какво става на въпрос. За изнасилване и то на 10 годишно дете тоя не трябва да излиза от затвора. А са го осъдили за блудство. Сея ..... изнасилване ли е или е блудство а земете се уточнете, че са крайно различни неща ... и после дращете пак

91

Килъра

преди 11 години

"Под предлог, че ще берат круши, осъденият замъкнал детето в изоставена сграда и там я изнасилил."Този сега така ще с еозлоби в затвова от това, че ще го е*ат всеки ден, че като излезне пак ще изнасилва! И какво викахте за съдебната система?

90

Анонимен

преди 11 години

Бе писателите ... кво блудство кат е изнасилване бе ... ако вкарваха за блудство у затвора ... целия Цвъцков иелектурат трееше да е по затворите... *** не е.

89

Килъра

преди 11 години

Защо веднъж не публикувахте снимка на осъден *** бе г-да журналисти?!

88

Анонимен

преди 11 години

търся дъщеря на милиционер(полицаи) на 10 години ,красива ,умна и добре сложена да я науча как да язди големия и да пие от сока ......даже и на видеопък за удоволствието ще полежа там година и нещо и после пак тя ще ме търси вече на 12.....за продължение...КАК НЕ ВИ Е СРАМ БРЕ ,ДО КОГА ЩЕ СЕ ГАВРИТЕ С ТОЗИ НАРОДЩЕ СТАНЕ КЪРВАВО И ЗА ВАС ....АМИН

87

Анонимен

преди 11 години

и стига с това Made in BulgariaПодобни изверги има навсякъде - спомнете си за случаите в Австрия, а в САЩ редовно има такива неща (просто защото са повече като население)

86

Анонимен

преди 11 години

10 додишно дете???? Моментално химическа кастрация!!!! Може след това и физическа такава. След тези смешни 16 месеца ще изнасилва пак

85

none

преди 11 години

Сега в затвора ще бъде на мястото на момиченцето. Дано да разбере какво и е причинил! И дано да не излезе предсрочно!

84

TOQ

преди 11 години

IZGORE V PANDIZA.....SHTE MU PRYSNAT GUGUDKATA

83

DO 99

преди 11 години

Qvno i dvete.....toq dosta q e opleskal......kato mu se e ....dotakovalo ne moja li edna prostitutka da si hvane tolkoz.....e na magistralata ima i na po-niski tarifi. Sega shte go pitam kak shte e v pandiza....tam takiva mnogo gi uvajavat - otpred, otzad.....shte mu zapushat fugite za nula vreme.....samo 4e neshto vazelin, ili gres da si vzeme poveche 4e ima i mnogo brazilci v pandiza i golemi smokove imali....taka sym 4uval....i bolqlo adski ako ne si smazal liuka.