154

Анонимен

преди 11 години

iАко изхвърлим комунистическата *** ------------------------------В тоалетната чиния ли

153

Анонимен

преди 11 години

ами тогава за какво ми е кола,ще карам колелои няма да плащам на бирниците ни застраховка,ни данък ни преглед,е кой печели?

152

gft

преди 11 години

когато е 50 км/ч + бабуните по пътищата, не се спазват ограниченията, не мога да разбера как 30 км/ч без легнали полицаи, ще се спазва..+това ето това ще вдигне разхода и замърсявнае, не запалените фарове.

151

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да се оправим с това мислене.Колкото повече чета реакциите за наглед нещо нормално създадено с цел да пази и спасява животи толкова повече разбирам ,че бъдещето е в малки безпилотни самолети и хеликоптери които обстрелват нарушителите с ракети.Само това е лечението за малоумие..."Ниската скорост карала правела мръсен въздух.. А 15-20 годишните каруци със свалени катализатори карани със "разумните" 90-120 в града какво правят?Абе... не са хора българите.*** маймуни са

150

тихата_стъпка

преди 11 години

Това намаление да си го наврат отзад, включени фарове и 30 км/ч, тези идеи са дело на изключително *** човек. Не познавам някой нормален, който ще спазва това недоразумение.

149

АЛЕК

преди 11 години

ГЕРБ ВРЕДИ НА БГ

148

ivan36

преди 11 години

а бе тия бакшищи ги питат за мнение. Като са празни карат като баби, а като са на поръчка карат като на рали готови са и децата си да прегазят за пари

147

alek

преди 11 години

постоянно се споменава комунисти,хора бъркате,олигарсите и полит.мафия са виновни за лошия живот.

146

Анонимен

преди 11 години

Бих бутал Фолоксваген !

145

Анонимен

преди 11 години

Къде е немската машина??

144

Дядо Либен

преди 11 години

8037 души жертви на пътя за 2011/ 657 -мъртви, 1421 - I-ва група инвалидицация, 1300- II ра и III група инвалидизация и трайна неработоспособност с право на придружители, т.е. живи трупове които са в огромна тежест на данъкоплатците / Колко много млад народ, загива....Колеги, имаме ситуация на безславна война.... с бойно поле, наречено асвалт.

143

чичо Манчо

преди 11 години

Да спрем да плащаме данъци и винетки от новата година наи добре

142

123

преди 11 години

Интересно. Никъде в демократичните медии няма статия, че днес се навършват 74 от началото на ВСВ. Събитие, което след 20 години ще бъде сведено до някакъв си холокост.

141

Зиг

преди 11 години

Че навсякъде в Европа в градовете има зони, където ограничението е 30км/ч и дори - 20км/ч около детски градини и училища. Като ставаше дума за увеличение скоростта по магистралите, по форумите всички сравняваха с Германия, където на места ограничение няма и претендираха за същото. Защо не сравняват тези, същите, сега отново с Германия - там има такива ограничения в градовете.

140

Анонимен

преди 11 години

Ami kato ne iskat da ima incidenti s peshehodci neka da napravqt NADLEZI !!! Kak moje na nito edin glaven i mejdunaroden pat v Bulgaria, da nqma nito edin NADLEZ?!O, zabravih, che tova shte struva mnogo skupo na darjavata, vapreki che i shofiorite i nai - veche peshehodcite shte sa bukvalno v bezopastnost!

139

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям идеята,нека сложат и камери, за да има контрол. Когато водачите нямат култура да карат, това е начинът. А пък и това не е нищо ново. И сега има така наречените "Зона 30".

138

коко

преди 11 години

Българите са много умни.За съжаление е традиция да ги управляват ***.

137

сократ

преди 11 години

Др.Дянков ще увеличи прихода от ДДС за горивата,тъй като с тези 30км двигателите ще си работят и по този начин намалената скорост увеличава прихода в бюджета и никой не мисли за здравето ни.Ние просто ще се тровим от изгорелите горива.Тези управляващи хептем се оляха и ни смятат за аборигени,но май ще са прави.Хайде отново 1 000 000 граждани на ОРЛОВ МОСТ както едно време излязохме да си отрежем клона,ха сега да излезем и да и изрежем зелките.Да,ама не. Останахте само пъзльовците в BG.

136

до 151

преди 11 години

*** ,оборотите ти дигат разхода не предавката.И на място да седиш и да даваш газ пак ще харчи коптора ти 30 на 100.За лампите не коментирам.По-добре или да не палиш никви(само харчат ток) или да си сложиш няколко тираджийски фара на бронята решетката и покрива.Задължително да светят в насрещното.

135

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да се оправим с това мислене.Колкото повече чета реакциите за наглед нещо нормално създадено с цел да пази и спасява животи толкова повече разбирам ,че бъдещето е в малки безпилотни самолети и хеликоптери които обстрелват нарушителите с ракети.Само това е лечението за малоумие..."Ниската скорост карала правела мръсен въздух.. А 15-20 годишните каруци със свалени катализатори карани със "разумните" 90-120 в града какво правят?Абе... не са хора българите.*** маймуни са.