27

До Бургас

преди 11 години

Не четеш,гурле,по-горе се поправих,убита,битите не се броят:)Между другото нямам нищо общо със София,но вие си се тресете от комплекси и като чуете София,Пловдив,Варна,и ви пада пердето:)Преди малко самия ти обяви всичко извън Бургадидас за провинция,ама вие сте си така,стадно поведение,ако някой ти ти каже че си просто парче,ще кажеш-ами и ти пък:)Сладурче:)

26

бургадидас.ру

преди 11 години

Нацепленная батинка с адидасом умерла ...

25

Бургас

преди 11 години

Всяка вечер има по една бита съпруга ? Ти откъде знаеш ,бе ? Да не би да списваш републиканският норматив ? Кандидат софианци, столица е доста далечно понятие от това което е София, особено след като обявихте всичко останало за Провинция - ама нещо не виждам да се оплаквате след като цялата се исипа в София и изведнъж ви скочиха заплатите тройно. А за повечето от вас човек дето може да направи 3 лицеви упори е нацепена батка. Капиш ?

24

975

преди 11 години

Доказано е че в България има 200 000 нарко зависими по един грам на ден е 200 килограма по 30 дни е шест тона по 12 месеца е 72 тона дрога.....Какво количество дрога е хванато по границите на страната за една година няма и един един тон .....Извода е че България е огромен производител на дрога като всичката тази дрога се контролира от МВР и власт имащите......Докато не бъде подменен целият личен състав на МВР тотално от западни ПОЛИЦАИ България ще остане най мафиотската държава в света.

23

Анонимен

преди 11 години

Гей, наказан за изневяра.

22

харабейшио

преди 11 години

Въъъъъъй ами явно не е бил достатъчно нацепен ваааа маняци

21

Анонимен

преди 11 години

Убита исках да кажа:)

20

До Бургас

преди 11 години

,,Айде стойте си по-родните места ако обичате, че в Бургас нацепените батки ще ви избием всичките да знаете.,,Е нали уж нацепените батки с Адидас са в Слънчев бряг:)Мамини гурлета ненагледни,единствените дето не се напивали в Бургадидас и не се правели на мъже,ама само на мегдана или как,щото всяка седмица има по минимум една бита съпруга:)Не е лошо и вие да си седите в Бргадидас,че ж много сте богати,център на Вселената,кандидат Столичани,ама ходите да бачкате по цялото Черноморие:)Капиш?

19

Алов

преди 11 години

Той да се радва ,че не са му окрали нищо ,а другото е бял кахър.

18

Анонимен

преди 11 години

може да е нещо свързано със секс-туризма

17

Анонимен

преди 11 години

Докато не се върне смъртното наказание убийствата ще стават все повече.Аман от човешки права и техните защитници.Излиза,че само убийците имат права.Трябва ни закон "кръв за кръв"и да видим тогава.

16

Бургас

преди 11 години

Харабейшио, реши случая , моля ти се , че тия от Провинцията много ме дразнят вече!

15

харабейшио

преди 11 години

ше ги мятам и тия

14

Бургас

преди 11 години

Чудно ми е как ставаме такива *** - нацепени адидас маняци , точно през лятото , когато единствените трезвени хора, които не правят панаири в града са бургазлии. Да не говорим, че половината нацепени адидас маняци са в Слънчев Бряг цялото лято. Айде стойте си по-родните места ако обичате, че в Бургас нацепените батки ще ви избием всичките да знаете. Може да нямаме глутници диви кучета по центъра или да друсани студенти дето те пребиват до смърт, ама сме много опасни да знаете.

13

Алов

преди 11 години

Абсолютно самоубийство... Вместо да се разпаря можеше да се удави ,та поне други да му носят дрехите ,а сега с тези дупки за нищо не стават.

12

дойчин

преди 11 години

Абе хванаха едни 3 тона на някого и сега някои хора ще изгорят ...

11

До 11

преди 11 години

Колкото ушеви да храниш, останалите като са гладни, алчни и *** ще се трепят, защото няма на всеки по двама да го озаптяват 100%

10

Българин

преди 11 години

...иначе храним най-много ушеви на 1000 граждани в целият цивилизован свят...

9

Анонимен

преди 11 години

Някой писа, че скоро ще започнат убийства / разбира се - неразкрити/ след скандала с кораба "Св. Николай. Вероятно ще спечели залога. Първото е вече съобщено. Знаещите за поръчката "от високо място" да си приготвят опелото.

8

Анонимен

преди 11 години

В друг сайт пише, че по неофициална информация е чужденец.