156

Анонимен

преди 11 години

Кондоми с лика на ГЕРБ ‒ те нито повишават либидото, нито са по‒специални, а дори се късат лесно, защото са пълен евтинджос, но имат уникална визия, изобразяваща логото на партия ГЕРБ, която излиза, че е най‒загрижена за българските младежи. Слава богу, че още няма и кондоми с лика на Бойко Борисов или други политици. Но не е късно още...

155

Анонимен

преди 11 години

Така,така,като си спомня социалната политика на Луканов,творчески доразвита от Виденов,направо изпадам в умиление.Въпросът е в това за какво критикуваш управлението,защото е лицемерно да го правиш за проблеми ,които сам си създал и не си направил дори опит да разрешиш.

154

Анонимен

преди 11 години

Погледнете-Манолова -разведе кмета на Кюстендил и сега се чуди какъв нов раздор да извърти дъртата шарантия

153

БЕСЕПАРИ

преди 11 години

САМО НЕ СЕ ВЖИВЯВАЙТЕ.ДО ПРЕДИ 3ГОДИНИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 20ГОДИНИ ЕДВАМ МИНАВАХ РАЗСТОЯНИЕТО 400КМ В БГ ЗА 6ЧАСА,А ОТ 2ГОДИНИ МИ ГО СЪКРАТИХА С 1ЧАС , А ОТ СКОРО ВЕЧЕ ТОВА РАЗСТОЯНИЕ ГО МИНАВАМ ЗА 4:30ЧАСА.ДЯДО ВИНАГИ МИ КАЗВАШЕ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА РАК ЗА НАРОДА.

152

възмутен

преди 11 години

Ето и още за кражбите от сегашните само за здравното ведомство и здравна каса, която си е чист ***, точеща нашите пари:Колко са откраднатите пари- В съответствие с разпоредбите на Закона за здравното осигуряване, от 2000 г. до сега, в БНБ е постъпил резерв на НЗОК в размер на 2,101 млрд. лева. От него за покриване на дефицити на здравната каса в периода 2004 - 2007 г., са изтеглени 819 млн., като в наличност следва да има 1,282 млрд. лева;- 325,5 млн. лева са бюджетните излишъци на НЗОК през 2001-2003 г., които като пари от здравни осигуровки също е следвало да отидат в резерва;- 934,5 млн. лева са натрупани през 2009 и 2010 г., в резултат на увеличението на здравната вноска от 6 на 8%.- Общата сума на незаконно трансферираните средства е 440 млн. лева - 340 млн. през 2010 и 100 млн. през 2011 г.- Като назаконно отклонени от бюджета на касата следва да считат и 100 млн., взети през 2011 г. за покриване на някакви неизплатени задължения на касата за 2010 г. Такива задължения не е могло да има, тъй като през 2010 г. касата не е имала бюджетен дефицит. Напротив, имало е излишък от 531,8 млн. лева.- През 2011 г. е извършен още един скрит незаконен трансфер, като лечението на злокачествените заболявания и на бъбречната недостатъчност с диализно лечение, заплащано до предходната година от бюджета на МЗ, е било прехвърлено на касата. Така пари от бюджета на МЗ, предназначени за здраве, са могли да бъдат използвани за други цели.

151

за електората

преди 11 години

Стига лъжи ,Дянков каза ,вдигаме акциза на цигарите ,и парите ще ги дам за здравеопазване-резултат.по малко пари за здраве. Откраднат резерв на касата .Незаконен трансфер на над 100 млн лева(МЗ) е обявило обществена поръчка през миналата за доставка на 205 105 ароматизирани презерватива за орален секс, на 2 000 000 лубрикирани вагинални кондома и на 1 089 667 броя от същия артикул - за *** контакт.Това показват документи, с които "Труд" разполага. В списъка за търга под рубриката "Други консумативи" пък на 83-то място е поставено изделието "мек тампон за секс по време на месечен цикъл (за еднократна употреба, клинично тестван)". към бюджета и дума не обелва за актуализация на бюджета и връщане на парите.НО!!!

150

Анонимен

преди 11 години

Това не е нещо ново още преди 89 год. парите си бяха в Сф и продължава и днес

149

възмутен

преди 11 години

Долният мой коментар е към 195. И погледно поредното точене на пари от твоите любимци:Министерството на здравеопазването (МЗ) е обявило обществена поръчка през миналата за доставка на 205 105 ароматизирани презерватива за орален секс, на 2 000 000 лубрикирани вагинални кондома и на 1 089 667 броя от същия артикул - за *** контакт.Това показват документи, с които "Труд" разполага. В списъка за търга под рубриката "Други консумативи" пък на 83-то място е поставено изделието "мек тампон за секс по време на месечен цикъл (за еднократна употреба, клинично тестван)"."Може би и тези консумативи са част от "оръжията" в борбата с ХИВ вируса, но как е възможно, докато миналата година се стигна до липсата на анти-СПИН медикаменти, МЗ да е раздавало меки тампони за секс при менструация", коментираха вчера от Националната пациентска организация.На два пъти през 2011-а серопозитивни алармираха, че лекарства от трикомпонентната им терапия не се осигуряват от МЗ, независимо че според цялата нормативна уредба ведомството е задължено да плаща лечението им. "Наложи се фирми да правят дарения, а някои хора извадиха пари от джоба си, за да си купуват лекарствата", припомниха от НПО. Тревожното е, че когато се спре единият от медикаментите, има вероятност да се отключи резистентност при започването на лечението отначало."През 2011 г. стойността на сключените договори за доставка на медицински консумативи по програмата "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН" е 2 061 674 лв. без ДДС, от които към 31 декември 2011-а са платени 2 014 376 лв. без ДДС, а през 2012 са дадени 41 146 лв. без ДДС", казаха вчера от МЗ по повод поръчката. През 2010-а доставката на тези консумативи е излязла 2,254 млн. лв. без ДДС."Оралните презервативи са важни за превенцията от предаването на сексуални болести, както за проституиращите, така и за техните клиенти. Случва се проституиращите да имат ранички в устата си, но поставяйки орален кондом предпазват клиентите си от евентуална инфекция", обясниха от МЗ защо са купили презервативи за френска любов. Те по принцип се произвеждали ароматизирани. На въпрос какво налага поръчката на над 1 млн. броя кондоми и лубриканти за *** секс от МЗ отговориха, че те са "подходящи за разпространение сред всички целеви групи на програмата, защото този вид полов контакт се практикува от хомо- и бисексуални мъже, от хетеросексуални мъже и жени".Меките "хигиенни тампони за секс по време на цикъл" били част от превантивните пакети за безопасен акт. През т.г. от тях са раздадени 12 000 бройки.

148

възмутен

преди 11 години

До - абе що не си гледате работата! Такива заблудени като вас останахте малко! При БСП се изпълни всяка дума поне от социалната им програма - ежегодно се увеличаваха доходите, даваха коледни, безработицата що годе бе овладяна, при тези тиражирани кражби да спестят милиарди фискален и здравен резерв за мен е повече от способност и можене... А сега - егоистично, самовлюбено, некомпетентно самоуправство! И това, което говорят БСП в момента за управлението е чистата истина, колкото и да отричате

147

обещаха ама друг път

преди 11 години

Обещание. Намаляване на осигуровките с 5%. Неизпълнено!Обещание. Инвестиции в земеделието, бърза комасация, ефективно усвояване на парите от Европейския съюз. Неизпълнено!5. Обещание. Финансова децентрализация на общините. НеизпълненоОбещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!20. Обещание. Мораторим на строителството върху гори, придобити чрез замяна. Неизпълнено!

146

www

преди 11 години

ЧЕ ТО ОТ 50г .СИ Е ТАКА ОТ БСП СЕТА ЛИ ГО ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ???

145

пиночет

преди 11 години

Другари социалисти следващата тема по която може да критикувате смело правителството-не е направило все още нищо за подписване на мирен договор между Аполония и Месемврия,на какво прилича това.Проблем които слава богу не сте създали Вие.

144

Анонимен

преди 11 години

Другари лицемери,преди 3 год,бяхте на власт,проблемът си стоеше и тогава,защо поне не направихте опит да го разрешите,а и да не забравяме,че преди повече от 20год,Вие го създадохте с безумната си политика.

143

Анонимен

преди 11 години

Това е абсолютно вярно. Лично аз съм от София, но пътувам много из страната и виждам, че в провинцията хората са забравени от всички. А там живеят българи като нас. За родният град на президента Г. Делчев се отпуснаха 10 млн. лева, а за други хора парите за пенсии не стигат, да не говориме за инфраструктура.

142

яверт

преди 11 години

Те щото *** не унищожиха българското село с такива мега изгодни проекти като МК"Кремиковци". СПИН партията вече се чуди какви да ги плямпа ,само и само отново да захапе кокала.

141

3/4

преди 11 години

Нима по времето на БКП/БСП беше нещо различно.Ако пак вземат властта, пак няма да има нито едно решение, по нито един проблем за които сега умират да критикуват.Гадни лицемери.

140

ДЪРВЕНО дърво

преди 11 години

Цветанов ще купува " ЛЕТАТЕЛЕН " самолет. / В новините по тв Европа /.Че то ако не е ЛЕТАТЕЛЕН, нали каруца ще му казват.За сетен път се питам: Как допуснахме *** да ни натресат тия?

139

Анонимен

преди 11 години

Българска Спинозна Партия .

138

Анонимен

преди 11 години

.... а БСП за себе си...

137

Шемет

преди 11 години

При нас в провинцията, даже и *** са станали агресивни и ръмжат като зли кучета.