54

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ ГОРАНСКИ ПЕСНИ МНОГО ЯКИ НАПРАВО СЪМ ОТВОРИЛ РАКИЯТА ТУКА И СЕ НАЛИВАМ ХАХАХАХА

53

TTTSPS

преди 11 години

Много ядосаха Samsung. Корейците така, ще отвърнат, че ябълката, ще се чуди от къде им е дошло.

52

Хо

преди 11 години

Много поздрави на iPhone от LG Optimus G!!!Отново от Ю.Корея с много любов!

51

...

преди 11 години

Ползвал съм самсунг телефони и смартфони, имам доста неща на ейпъл, но щатски съд да се изказва това кой какво откраднал ми се струва слабо казано смешно, че и наказание 1 милиард. Защо не накажат китайците заради копията или тогава ейпъл ще е само минало, производството им ще е клонящо към 0. Тогава за месец ще е между най-бедните компании!

50

Анонимен

преди 11 години

Самото дело също се вписва в понятието реклама или пиар- както щете го наричайте. Информацията за хода на делото изостря вниманието на клиентите към продуктите на тези производители (доколкото може да се каже че епъл изобщо са производители на телефони), което очевидно и за двете компании е добре. Рекламните кампании на такива гиганти струват доста по-скъпо.

49

до 53

преди 11 години

...да не би да искаш да кажеш, че това не прави съдът щатски? Или съдебните заседатели са внос от Корея, за да легитимират обективност? Естествено, че точно този съд е гледал да тръшне вратите на поне една малка порция корейски внос. Със сигурност тази "обективност" ще бъде щедро възнаградена по един или друг начин.

48

Чвор

преди 11 години

А съдебните заседатели бяха корейчета така ли?? Айде моля ви се...

47

Анонимен

преди 11 години

Сменяйте телефоните много на често! На това се крепи икономиката - потребление. Щом излезе нов модел- разбирай с последна версия на нещо което не ползвате - купувайте. Така някои компании ще станат рекордьори по капитализация, а и ще има мноооого пари за огромните екипи от адвокати. Не бъдете егоисти - мислете и за другите.

46

до 50

преди 11 години

Не виждам защо да сменям телефон, който работи и ми върши работа. Бил морално остарял. Не знам какво точно имаш предвид, вероятно че не е фйешън?

45

Анонимен

преди 11 години

Интересно какво се очакваше от това дело? Щатски съд е арбитър в дело между щатска компания и корейска компания. Тетка му на съдията може би работи за Епъл :) Едва ли щатски съдия ще спомага за накърняване на интересите на водеща щатска структура. Щатските съдии далеч не са най-обективните, особено в международен спор. А иначе не ползвам нито едната от двете измъчващи се взаимно платформи :)

44

До анонимен 50

преди 11 години

Телефон след 4 години трябва да се заменя с нов защото е морално остарялСлед 25 години ще са други тенденциите при мобилните телефони

43

Анонимен

преди 11 години

Какво ви пука ве хора.?!Докато не почнат да правят не еднодневки а телефони ,които да издържад 25 години за какво говоритеконсуматори сте всички.защо трябва да сменяш нещо защото не е нов модел ли или защото се скапва на 2-рата година.това всичко се прави с цел,но помислете къде отиват изхвърлените от вас стари телефони.отиват в бунищата на африка и се трупат.Баси хората майна.как ви ръководят за носъ с нови и нетрайни телефони и тем подобни техники.StuffNameStuffNameTextStuffAbbr2StuffA3U

42

До 47

преди 11 години

Ами за да не се беше стигнало до това решение самсунг трябваше да се споразумеят с епъл и да им плащат Ти анархия ли искаш

41

до 45

преди 11 години

Епа голям праз. Да си ги продават.

40

до 41

преди 11 години

Ми що пък не?

39

1

преди 11 години

Да ама епъл си имат изградени магазини където се продават само техни стоки

38

до 37

преди 11 години

И ти не си прав. Самсунг имат много модели за различни групи от потребители. Айфон имат за една група - хора, които искат да изглеждат тежко.

37

До анонимен 42

преди 11 години

Неграмотен ли си

36

Анонимен

преди 11 години

В най- скоро време очаквайте Ейпъл да съди , заради правоъгълника, за който толкова реват...щото е доста спорен този момент - как Самсунг им били откраднали "уникалния" правоъгълен дизайн...скоро и колите да се съдят, че имат по два фара, решетка и много си приличали в предниците....

35

До анонимен 39

преди 11 години

Ти не би да искаш да може да си произвеждаш твои айфони и да си ги продаваш