189

--

преди 11 години

До ясно небеДо ясно небеТочно ти даваш отговор на това колко е правилно последното изречение от статията.Капитълизмът е режим, който изисква инициативност от всеки. "Да седиш и да гледаш как децата ти гладуват" е израз, който само тук може да има смисъл.Младите хора, които учат са единици - висшето образование в БГ е смешка, защото и демокрацията ни е размазана от отговорността, която поема някой друг. За демокрация се иска активна гражданска позиция, а не псуване, крадене и пъшкане.

188

Анонимен

преди 11 години

ДАЛИ СМЕ ЩАСТЛИВИ ИЛИ НЕЩАСТНИ?НАЙ-НАПРЕД ОТХВЪРЛЯМ КОЙ Е НА ВЛАСТ ,ЗА ДА НЕ СЕ ЗАПОЧНЕ ПАРТИИНО ЦЪКАНЕ.ТАЗИ ГОДИНА -пътищата пълни с коли ,при бензин 3лв,ПРЕДИ 5 ГОДИНИ СЪЩО!ТАЗИ ГОДИНА ГЪРЦИТЕ БЯХА ОКУПИРАНИ ОТ НЕЩАСТНИ БЪЛГАРИ както и преди 5 години!ТАЗИ ГОДИНА ГОЛЕМИТЕ МАГАЗИНИ ПЪЛНИ ,КАКТО И ПРЕДИ 5 години!В СОФИЯ ЗАДРЪСТВАНЕ И СЕГА И ПРЕДИ 5 години!Това което прави впечатление ,че сега като пътувам полята са обработени,а преди бяха с магарешки бодили.Пиша 5 г и за червени и за бембени

187

Анонимен

преди 11 години

Докато гласувате за БКП и нейните уродливи производни, така ще бъде! Продължавайте да чакате някой "благодетел" да ви оправи. От 23 години насам голямо "оправяне" пада! Слабоумен народ,сам бута вълка в кошарата.

186

Анонимен

преди 11 години

Всеки журналист или социолог който не вярва в това изследвне се пише на по компетентен от хората който са го правили. Хора с образование от Кеймбридж и Харвард. Ами ако не им вярвате съдете ги. Щом сте толкова умни. И сте същите дето искате да махат Левски и Ботев. ХараланАлександровци..

185

Анонимен

преди 11 години

Човека написал тази статия трябва да поживее с минималната заплата ,да похрани малко *** и за награда да се пенсионира със 145 лв пенсия и после да седне да пише статииНали затова сме в ЕС ,за да имаме поне част от стандарта на развитите страни ....а то каво стана ?

184

ясно небе

преди 11 години

Последното изречение е абсурдно.... кой си ти българино дето написа таз глупост... нима не е поемане на отговорност да избягаш от родината си... или е поемане на отговорност да гледаш децата ти как гладуват...как млади хора работят и учат по нощите, надеждата дипломата да им даде шанс, но УВИ... как възрастни с бастуните копаят на полето, за да имат с какво да се нахранят... кога истински ни се даде шанс за решение?!?!

183

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА *** С НОМЕР 5

182

Анонимен

преди 11 години

Най-щастливи са американците, защото не знаят колко са ***.

181

бб

преди 11 години

Всички които са били на власт от 23 години насам имат една единствена цел да пазят комунистите и децата им за да продължат да ни цоцат. Това е трагедията на България.Народа гласува зя СДС, фалшивия цар, Бойко с надеждата, че някой ще им потърси отговорност, но тава не се случи, а нопротив всички се договориха с тях да продължат безнаказното ограбване на народа. Това е единствената причина да сме най бедните и нещастни в Европа, а комунистите толкова нагли.

180

Анонимен

преди 11 години

Тая държава е нещаснта от самото и създаване.Една по ячка пиратка

179

Анонимен

преди 11 години

Може би вече 2 000 000 млади българи са напуснали страната или ще направят в близко време.Това е щастие само за управляващите,защото те това целят през тези 23 години.ЩАСТЛИВА ДУХОВНА ПУСТИНЯ.

178

Анонимен

преди 11 години

Според статистиката около 6 милиарда души на земята или 85% от цялото население живее по бедно от българите и въпреки това българите са най-нещастните хора на цялото земно кълбо!Явно е прав царя, че има нещо много грешно в чипа на българите :-(

177

не е верно

преди 11 години

хехе как нещастни-с тоя вожд слънце винету б.тиквето не можем да сменещастни,и с тоя цвъцко,и с чичо монче ***...ЩАСТЛИВИ СМЕ!

176

AHA

преди 11 години

Хората от Сирия и Афганиста са по щасливи,защото имат планове за след войната,а ние от 681 сме под робство-турско,руско,американско

175

Анонимен

преди 11 години

ЩАСТЛИВ Е ЧОВЕКЪТ , КОЙТО ОТКРИЕ УБЕЖИЩЕ В САМИЯ СЕБЕ СИ.

174

AYYYYYYYYY

преди 11 години

Парите не ни правят щастливи...дайте ги на мен,искам да бъда нещастен

173

дръжко

преди 11 години

до 190 Щастието е изборЩастлив клошар виждал ли си ? Защото ние сме не България, а Клошария. А как мечтаем да сме с нагласа за щастие! Бъди щастлив, приятелю !

172

Анонимен

преди 11 години

Kakvo 6tastie e kogato varvi6 bez cel i posoka?6tastie e kogato i drugite okolo tebe sa 6tastlivi,kogato ne misli6 za ocelqvaneto si vsekidnevno,kogato 6tastlivi roditeli otglejdat 6tastlivi deca,a ne gi pra6tat v 4ujbina da go dirqt,kogato roditelite mi imat dostoini starini,a ne sa mi v tejest,ima mn kogato do 6tastieto,no istinata e:Kogato darjavata e 6tastliva i uspqva6ta i naroda i e 6tastliv.

171

Анонимен

преди 11 години

Какво е Щастие? Какво и думата щастие?Щастие е - свобода да ЩешЩастие е да чувстваш светът си сигурен, и дори изобщо светът - и отвъд. Политика - произлиза от гръцки език и значи градска уредба. Всеки може да е политик защото това не е район изкуство. Никой не би скрил че е щастлив. Той дори ще крещи че е щастлив. И песни ще пее. . Това са естествени реакции.

170

до 174

преди 11 години

Има и по-тъпо племе на този свят - турското.