92

до Гурбетчията

преди 11 години

Имам едно въпросче приятел....ти имаш ли някаква народност и защо си тук? ние си знаем че сме търпеливи овце..не е нужно да ни го казва човек който мие чиний в някой Лондонски пъб и си мисли че е успял европеец!

91

гурбетчия до 97

преди 11 години

"Плюеш по Бг."! Кой плюе бе ?! Само искам да ви освежа в тези летни жеги !

90

Анонимен

преди 11 години

тази есен трябва да имаме ново правителство,в противен случай...не се виждаме напролет.тия само констатират къде кое е поскъпнало и колко ще поскъпне в българия,колко километра асфалт са положили и на дянката статистиката,че стабилността ни е много голяма.че той ако измисли и увеличи още данъци и акцизи,стабилността ща стане на световно равнище.по-тъпо за хората и явно по-изгодно за управляващите,управление до сега не е имало.

89

до Оптимиста

преди 11 години

Тиквечке...не губете време а направете търг за доставка на смазочни материали за нуждите на партийката ви еднодневка...че до зимата се очаква Голямата Народна Тояга да заиграе! И се пийте редовно хапчетата дадени ви от придворния психотерапевт...защото 2009 година сглобихте правителство на малцинството с помоща на Атака..Синята Коалиция и Яне Политическата *** но 2013 година не се знае дали въобще ще ви има в парламента! Айде със здраве г-н Тиквен Оптимист

88

Анонимен

преди 11 години

За какво ми е магистрала, като нямам парио да карам? За какво ми е ток, като крушките тровят с живак? За какво ми е газ, като само имагинерно ще бъде намалена цената му за крайният потребител? За какво ми е Бойко, след като и за тиква не става?Защо плащам 1 лев и за Икарус на 30 години и за шкода на 1 година?!Е-е-е-ех Българийо още нищо не си видяла!!! Бай ви *** и за следващите избори се кани да ви покаже колко сте прости - УФТСЙЕ

87

Анонимен

преди 11 години

Поне сега няма вече Виденова зима а кредитирана Бойкова зима, поне при Виденов беше си нагласено за да го сменят, а тук е предопределено за да се обогатят!А енергоспестяващите крушки, ами те с живак, бе ;) Ама нека те децата Ви впоследствие ще се изродят, то химията не прощава ;)

86

do 93 и 92

преди 11 години

eee няма такова нагло добиче,като теб.освен да плюеш по България,друго не умееш да правиш.ще си умреш нещастен.до 92-хората там боб хвърлят за теб.хаха.

85

martony

преди 11 години

Този Бойко каква люта зима ни начерта...

84

Анонимен

преди 11 години

КАКТО И ДА ГО ГОВОРИМ- ГЕРБ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ- ФАКТ! ВЪПРОСЪТ Е НИЕ КАКВО ПРАВИМ?

83

аз

преди 11 години

а заплатите продължават да са мизерни!

82

гурбетчия

преди 11 години

До AUDI . Ааааа ,дойде ти акъла ,срам те е ,че си българин я ! Значи имаш чувство за самооценка ,браво ! Правилно си решил да идваш насам ,но внимавай ако идваш с цел като повечето си сънародници , откажи се ,тука съдят не си играят на шикалки !

81

AUDI

преди 11 години

срам ме е ,че съм Българин и живея в това *** тука,скоро се махам и ще си умрем от КЕФ!

80

Бай ви Тоз

преди 11 години

Чета резюметата от пресата,... каква безисходица и надежда за чудо та газ ли,злато ли цени ли все със думата АКО.Тези бандити и простовати тарикати които ни управляват са оставили кораба без управление.Надежда от нииде интелектуалците просто не се виждат,жълтите и продажни медии освен снимки на Тиквата и описания каква поредна глупост е казал се задъхват от липса на други вътрешни добри и позитивни новини.Затишие пред буря.Само тук от време навреме някой гъзоблизец се провиква-Горе ГЕРБ

79

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Ще ви кажа 1 диета и ще оцелеете ,аз така правех в Бг. ! 1 кофичка кисело мляко ,ама от това вашето дето не може да се разбере кисело мляко ли е или айрян ,една филийчица Типов хляб ,това е за закуска. За обяд ,може да прежалите 25 ст. и да купите едно ейце .Вечерята може и да я пропуснете ,по-здравословно е ! Петък вече можете да си позволите и 1-2 скилитки чесън ,убива микробите и ще спестите потребителските такси за лекар ! Хайде успехи ,джанъм !

78

optimist

преди 11 години

до 88 - Догодина като ви спукаме на изборите ще видим кой ще се смее последен.

77

ZIMATA

преди 11 години

Shte stane interesno.....togava shte qdem golemiq KOL! Tok, goriva, parno, hrani....ne mi se misli....dokato doide proletta shte se ozybim.....a moje i da me poopynali petalite veche.

76

Анонимен

преди 11 години

Психопата "optimist", който е СТРАНДЖАТА пак се изхожда в сайта !

75

Гласоподавател

преди 11 години

Г,осин министър /Д.Д./ какво стана с огромното находище на газ край с. Девенци, Плевенско. Вашите приятели от Хамерика сондираха и му туриха тапата. Защо не защитите националния интерес ине ги задължите да продават у нас? Такава ви е цялата работа безсмислени думи - намалението с 11% от април на газа и др. подобни. ВЪРВЕТЕ СИ!!! Защото ако реши Той да раздаде справедливост...?!?

74

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Ами за да оцелеете ,намалете още консумацията на храни ! Нещо като диета , хем е по-здравословно ,хем ще оцелеете в борбата за съществуване !

73

Цитат

преди 11 години

"ГЕРБ, ще ви удари ток на изборите", "Бойко, ти си милиардер, народът не е", "Държавата гние, проблемът сте вие", "Бойко Борисов - обикновен крадец", "Не министерски кресла, електрически стол за вас!"