212

до евреина Нина

преди 11 години

А какво се оказва. Нацизмът и антисемитите са от 2000 години. И колко известни хора са такива.Отговори защо нявсякъде по света са ви гонили и избивали. Какви гнусни дела трябва да сте вършили за да ви гонят и избиват без изключение и навсякъде. Защо цял свят е отвратен от вас.Достатъчно е да ти чета коментарите и ги разбирам. Не си желан тук, махай се, не го ли разбра. Явно такова поведение имат и в историята. И като не искат да се махат, просто ги избиват. За да им покажат вратата. Лъжец

211

до 242

преди 11 години

***, Бенджамин Франклин е атеист и никога не е казвал нищо такова.

210

Нина

преди 11 години

Ха..ха...всичко това е резултат от отказа да се приеме католоцизма, защото докато те са тънели в невежеството на църквата, ние сме прогресирали. Сега инквизицията ли ще давате за пример..ха..ха..В повечето страни евреите живеят в мир, но не след дълго все повече проблеми създава тяхното нежелание да се покръстят и да изповядват християнството нещо, което Църквата започва да налага активно, особено след IX век н.е. Не е за пренебрегване и фактът, че евреите са сравнително заможни, което е предпоставка за редица владетели да конфискуват имотите им или да изискват "откупуване" на мирното съществуване от страна на евреите.В редица страни те са подложени на изселвания и преследвания, особено силни по време на кръстоносните походи. Така например, през 1290 г. на евреите е забранено да живеят в Англия (забраната отпада едва през 1655 г.). Обяснението за тези преследвания е в престъпленията, които се приписват на евреите. Те биват държани отговорни за престъпления, датиращи на хиляди години, както и за всяко природно или човешко бедствие. През XIII век евреите са обвинени за нашествието на монголските орди. 100 години по-късно евреите са обвинени за чумата, обхванала континента.

209

Анонимен

преди 11 години

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за великите юдейски царе на капитала, които са извор на злото в света.Ботевите и Каравеловите издания (Свобода, Независимост, Знаме) бичуват обрезаните и необрезани еврейски екселенсии, израилските барони и великите царе юдейски на капиталът, Ротшилдите и барон Хирш и чафутските вестници" Нойе Фрайе Прессе и Пестер Лойд, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези чафутски вестници имат свои дописници и сред българските

208

Анонимен

преди 11 години

Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт. - Борис Миронов, публицист - За еврейския фашизъм.В редица европейски езици думата мошеник (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше. Убий евреина и бъди патриот." Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

207

Анонимен

преди 11 години

Атеизмът (безбожието) е чифутска болест... - Достоевски, писателЕвреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в."Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота. Любен Каравелов...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) там положително ще намерите евреи... - Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

206

Анонимен

преди 11 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) американски учен и държавник.

205

Анонимен

преди 11 години

Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления! император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)Виктор Юго:"Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."

204

Анонимен

преди 11 години

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.: "Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе."Гьоте: "Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."

203

Анонимен

преди 11 години

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ. - Мартин Лутер, църковен реформатор протестант.По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин. - Мартин Лутер.

202

Анонимен

преди 11 години

Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

201

Анонимен

преди 11 години

Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят. - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, в. сл. Хр."Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас." - Тацит, римски историк, - в. сл. Хр. Мохамед: "Всички до един са мошеници."

200

Нина

преди 11 години

До do NinaНацистите и антисемитите трябва да бъдат мачкани и тормозени, ако се наложи и избивани-вие сте *** на планетата не разбирате ли?

199

do Nina

преди 11 години

*** какво толкова си се загрижила за бг. народа хайде бягай да си играеш някъде другаде и не давай акъл които никои не ти е искал къш....

198

Нина

преди 11 години

Русия е само пример за омраза, която владее българите, в 21 век никой не дели хората по националност и религия, аз съм сигурна, че омразата е причината за бедността и нещастието ви-антисемитизъм , който е срамен за вас, злоба към различни етносич които са ви спасявали-с една дума-пълна дегенерация. Едно дегенерирало общество не може да има силна държава.

197

Анонимен

преди 11 години

Toq plujek mnogo mrazi taka narechenite ruski oligarsi, zashtoto bili kradci...a razbira se nai-golemiq kradec si ostava toi samiqt...., kakto kazvat kradeca vika drajte....

196

Анонимен

преди 11 години

Хей , стига с тази Нина , научете нещо за икономиките на Америка и Русия през последните 10 години , за да сте наясно ????

195

Анонимен

преди 11 години

Вторият удар върху амер. икон. Са таксите и политиката на президента Буш да намали таксите на милионерите , което дорълнително намалиха средствата на бюжета , банковата криза , работата , средната класа загубваше къщите си. ... Китайците даваха пари да се попълва и държавния резерв

194

Анонимен

преди 11 години

STIGA S TEA EVREY IMA ANTIEVROPEISKI EVREI IMA I PROEVROPEISKI EVREI KATO JIRNOVSKI KOITO E POLOVIN EVREIN SHO MRAZI AMERIKA,I ZAPADA AKO BESHE TOI PREZIDENT SHESHE DA IZGORI S ATOMNO ORAJIE I AMERIKA I EU I CHECHENIA

193

Нина

преди 11 години

#Евреите винаги са искали да управляват медиите и от там и мисълта на хората#БГ нацистите имат мисъл и са хора?