96

do 113

преди 11 години

Ами то за такива българите са мързеливи, щото не искат да им работят за 270лв, докато те си плащат хилядарките за скъпите Жипчета

95

до краси

преди 11 години

Краси, зле си ама много. Прочети и разбери колко пари дадоха Западна европа и Америка за да свалят Виденов, може да го плюете но ства дума за 50+милиарда за да може да се направи супер инфлация в няколко страни като България по онова време. Запада не го харесваше защото връщаше заеми без да взема нов заем от банките, а както видя Гърците става дума за 300+ милиарда заем само за тях, колко ще връщат никой не знае..лошото е че и тогава имаше некадърни и продажни политици на които го продадоха

94

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** пак изпълзя от дупката си да плаши хората.Клечи пред яслата като *** и нищо свестно не прави.

93

иБяхме млади

преди 11 години

Другари и другарки,съединявайте се по градове села и паланки,нека съберем със сетни сили нашия челичен комунистически юмрук ,за да можем пак да додем на власт и да лапаме народна пара без контрол и край ! Да здраствует БКП и КПСС и товарищ ***,Станишкин/Мишкин и Архар Парванкин !

92

Анонимен

преди 11 години

Зимъска ще е интересно!И ако и този път, този унизен наш народ не въстане, значи заслужено ни е теглото.Бойковата зима иде.Народе????

91

Работете

преди 11 години

На българина все някой му пречи да работи.Мързеливия човек все е недоволенпосле Бойко,бай Иван,Хасан са виновни.

90

Иван

преди 11 години

102 - Не правителството е виновно а лошия матриал.Имам нужда от работници - 2-*** 3-***.Около мен има 4-ри села - млади хора които цял ден висят в кръчмата и по скамейките.Предлагам 20 лв на ден и транспорт.Да ама не - хората казват: Ааааа всеки ден на работа.За сега не искам.По нататък ще видим.За каква безработица говорим - мързели колкото искаш.Живеят с 2 лв на ден от пенсията на баба си и са доволни.

89

Бау-Бау

преди 11 години

Като гледам Бойко до къде докара държавата и народа само за три години, ми се струва, че овчарките му биха се справили по-добре.По-лошо управление от това е трудно да си представим...който и както да ни управлява.Но Бойко наистина можел всичко....да съсипе!

88

Анонимен

преди 11 години

На бившия министър много му се иска да яхне пак коня и да *** държавна пара и за това е започнал да се занимава и с вуду магия

87

se

преди 11 години

ГЕРБ е най фалшивата партя.Това са сбирщина от недоказали се *** от СДС,ДСБ,НДСВ и доста пребоядисани комунисти.Тия са за далаверата,келепира и мутренските действия.Лошото е че няма алтернатива и хората виждат в ПАЛЯЧОТО ББ месия.А той всъщност им дере кожата .Асфалт,магистрали,европейска насоченост .Дъра Бъра.Къда са чуждите инвеститори.Къде са милионите от програмите.До кого достигат.МАФИЯ това е ГЕРБ!

86

az

преди 11 години

до 98 Приятелю ти си душевно болен - лекувай се не пиши по форумите. Огледай се и виж реалността положението става все по зле. Чудя се как от герб ви промиват мозъците честно!

85

до 98

преди 11 години

Абе ***!К'ва столетница бе ***.каква е разликата между столетницата и тея сегашните бездария.Ония ни стрижеха, а тея мутри направо ни дерат.Ай да си ходят по-скоро, че такава некадърност трудно се издържа.

84

optimist

преди 11 години

до 92 - Ще ви приключим вас едно хубаво догодина. Ама така ще ви приключим, че единствено учебниците и архивите ще ви помнят. Бат Бойко - екзекуторът на столетницата! Гарантирано от ГЕРБ!

83

краси

преди 11 години

До Ваньо *** *** -***,ако си забравил или си бил под полата на майка си,доходите 1997-2001г.бяха вдигнати 3/три/пъти!!!300%-как да го разбере тъпата ти тиква?Няма друго правителство след 89г.което да е вдигнало с толкова доходите!това са фактите!Това са числата!Костов отвоюва и държавата от мутрите,но *** като теб гласуваха за мутрата Боко!

82

:((

преди 11 години

Ако бяхме народ/като Сърбите и Гърците/ ...тия нещастници - Борисов, Дянков и Цветанов, барабар с нещастната им партийка отдавна да са изметени с шутове.НО НЕ СМЕ....НЕ сме народ за съжаление!Дядо Славейков се оказа за пореден път прав:"НЕ НЕРОД, НЕ НАРОД А ***"

81

..

преди 11 години

А тези, които останат на работа да са с предварително запазени места в специализираните здравни заведения.

80

Аман от ГРОБари

преди 11 години

Общественото търпение на прага на издръжливостта си, и колкото по-рано избухнем и изметем тези геноцидници, толкова по добре.

79

Анонимен

преди 11 години

вижте македонците:захар,олио-по около 1.50 лв.Прах за пране /изпробван и добър/ по около 0.80-1.10 лв/кг,зеленчуци - 0.20 - - 0.40 лв/кг.беше време,когато идваха да пазаруват у нас,а сега ние ходим там.ама там няма бойко,шимон дянк.и останалите тарикати..............

78

Анонимен

преди 11 години

ZA 3 GODINI VELIKATA PARTIQ GERB ZAPRILI4A NA VE4NATA BKP.SAMO TE, NIKOI DRUG, MOGAT I ZNAQT KAK DA UPRAVLQVAT TAKA, 4E DA JIVEEM DOBRE. NO ZA TEZI 3 GODINI NE6TATA STANAHA MNOGO ZLE. KRIE SE PROCENTA NA BEZRABORUCATA KOITO 6TE STANE VISOK PREZ ESENTA, BIZNESA E V KOLAPS A ZDRAVEOPAZVANETO ZATUNALO V KORUPCIQ I NEPROFESIONALNOST.VIJTE SAMO MINISTERKATA I NE PITAITE. BOKO BURZA DA NATRUPA O6TE PARI ZA6TOTO 6TE TRQBVA DA SI KUPI IZBORITE PREZ 2013 I OKON4AQTELNO DA SRINE STRANATA. ISKATE LI TOVA?

77

Българин

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ЗА ТОЯГИ.Независимо дали ще са тези сегашните бездарници на власт, или предните наглеци, или който ще да дойде резултата ще е същия ако нямат страх от народа.ТРЯБВА ДА ИМ ПРИПОМНИМ, ЧЕ НИ ИМА И ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС.Крайно време е!