19

Анонимен

преди 12 години

пропагандата е в пълна сила , ройтер ,мойтес и др еврейски и хамерикански агенции ви промиват мозъка ,при нас и бтв -то

18

Патриот

преди 12 години

трепи американските алкайди Башар с теб сме!

17

ортодокс

преди 12 години

дразня се страшно от тия западни средства за масова маниполация като въпросната ройтерс...умишленно я пиша с малка буква.....опитват се да ни правят на маймуни и ***...гледай само какви глупости са написали....предполага се...най вероятно....източници на опозицията...Предполага се, че повечето от убитите са били екзекутирани от сирийски войници..невероятни груби манипулации и опашати лъжи.Да е жив и здрав Башар Асад да живее Сирийската народна армия и да смаже терористите поткрепени от YS

16

Анонимен

преди 12 години

до 16 знаещия , няма такова нещо ,щом ти го казваш , Башар не е диктатор пожизнен дошъл на власт лед смърта на баща му , в Сирия не управлява партията БААС , която е социаллистическа , в сиирия не се провежда експеримент с налагането на арабски социализъм пще от наалото на 70-те години , Башар по нищо не си прилича с Чаушеско , Милошевич , Хюсей , Кадафи ,Кимчетата , Катсро , Лукашенко

15

Анонимен

преди 12 години

"източници на опозицията"-източници на дезинформацията.Аз казвам 600 хиляди убити

14

знаещ

преди 12 години

Защо журналистите дават броя на убитите от западните нашественици в Либия ,Египет и в Сирия ,а не дават снимки на едно от гробищата където са погребани тези хиляди човеци?Ако беше вярно това, което пишат и казват цяла Африка нямаше да стигне за мюсулманско гробище!! Стига сте лъгали!

13

Време е !

преди 12 години

Бива да се помогне на Асад. Видяхме как се сбърка държавата ни само при един атентат от един терорист ( Бургас). Сирия е налазена от хиляди демократични терористи, които САЩ подкрепя. Тези, които Асад е избил до сега са твърде малко. Какво значи 370 разстреляни терористи за 1 ден ?. Ами нищо. Най малко по 2-3 хиляди трябва да се разстрелват за един ден, иначе те нямат изтребване. Време е Русия и Китай да влязат в Сирия и да помогнат на Асад.

12

Путин

преди 12 години

Унищожи терористите,Асад !

11

Анонимен

преди 12 години

"Вчера в Сирия са били убити общо 370 души"- Били са на война не на спа хотел.

10

до Бахура

преди 12 години

***! 200 изклани - чужденци. Ето за това Българите сме на това дередже. Помогни на сънародника си бе, ***.

9

до отчаян 2

преди 12 години

Не се отчайвай, човече!Не му мисли за Ферарита и чалгаджийки. Излез и се огледай, все още има момичета, които не търсят скъпи коли и много пари. Но и те като тебе, за съжаление са се затворили и комплексирали. Вярно е, че трудно можеш да разбереш коя е точно такава. Но, нали знаеш - търси, за да намериш!Успех!

8

Ахмадинеджат

преди 12 години

Смачкай алкайдистките плъхове,Башар!

7

Бахура

преди 12 години

До отчаяния ***:В статията се пише за 200+ изклани, оня ми ти се отчаял че нямал феррари. Сега новината колко е вярна - един бог знае.

6

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Нека убитите лежат на съвестта на ***... - но той няма съвест...

5

колега

преди 12 години

Отчаян,не се притеснявай,много като тебе вече плакахме :)

4

до отчаян

преди 12 години

"Нормално ли е да се комплексирам от мечтата си за Ферари? Полудявам от ден на ден че не съм богат а все ги гледам 20 годишни *** карат коли последен модел а мен никое момиче не ме иска,а съм завършил престижен университет"Хей я стига, ако имаш много пари, да , ще се въргяг много момичета покрай теб, но те няма да са стойностни, а жени, който ще са с теб само за паритети! Това ли искаш?

3

читател

преди 12 години

" най-вероятно от войници на редовната сирийска армия"" предаде Ройтерс"и "като се позова на източници от опозицията"са най- важните елементи на новината.

2

Анонимен

преди 12 години

Може ли подобна простотия "най-вероятно от войници на редовната сирийска армия". Какво означава "Най-вероятно"? Като не знаете истината, не пишете глупости.

1

Анонимен

преди 12 години

На война ако не трепеш, тебе те убиват.