128

Анонимен

преди 11 години

Браво Вона!И ние това казваме от години,но не го казваме по правилният начин!

127

Лавро

преди 11 години

Егати инсинуацията! В заглавието - нулева толерантност КЪМ РОМИТЕ, в съдържанието - КЪМ РОМСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ. Значи, филмът не бил шведски, а съветски, не сексуален, а социален ...и т.н.Грозно е така се опитваш да привличаш потребители.

126

Анонимен

преди 11 години

EI NEDEITE TAKA TE IMAT GOLIAM RODNINA ROMITE JORSH SOROS

125

Анонимен

преди 11 години

Е НЕ ВСИЧКИ КИТАЙКИ СА ХУБАВИ ДЕ... ИМА И ДЕБЕЛИ КОИТО НАПРАВО НЕМОГА ДА ГИ ГЛЕДАМ... НО АЗ ПЪК ЗНАМ ТАКИВА ХУБАВИ ПИЧЕТА ЧЕ НАПРАВО ВСЯКА СУТРИН СЕ СЪБУЖДАМ И ЛЕГЛОТО Е МОКРО ХАХАХАХАХ

124

Анонимен

преди 11 години

Унгария - в центъра на Европа моли ЕС да приюти ромеите да ги научат на европейска култура?!?!?!?!?!?!?

123

VIVA Hungaria

преди 11 години

Генетично е доказано че *** са зараза

122

Анонимен

преди 11 години

ДА ТЕ И КИТАЙЦИТЕ СА СВЕТЛОКОЖИ МОНГОЛОИДИ.... ТАКИВА СЛАДКИ КИТАЙКИ ПОЗНАВАМ ЧЕ НАПРАВО МИ ТЕКАТ ЛИГИТЕ КАТО ГИ ВИДЯ ПРЕЗ УЕБ КАМЕРАТА.... ЖАЛКО ЧЕ НЕ СА КРАЙ МЕНЕ НЯКЪДЕ МНОГО БИХ СЕ РАДВАЛ ХЕХЕ

121

Анонимен

преди 11 години

КОСТЕНУРКА КОСТЕНУРКА КОСТЕНУРКА ХАХАХХАХАХА

120

Анонимен

преди 11 години

Ето още една от ценностите на ЕС!

119

Анонимен

преди 11 години

Унгария, Франция... и още държави ще осъзнаят какво представляват ромите и ще разберат кой прав и кой крив в тази ситуация. Лесно е да се дава акъл на България какво да прави с ромите. Тия хора нямат интегриране, те не искат интеграция, с нищо не показват това. Искат единсвено да взимат помощи и да се веселят, само че живота не е това, много по-труден е. Заради такива като тях, соц. система трябва да бъде уникално рестриктивна и да не дава шанс парите на данъкоплатеца да отиват при подобни хора.

118

безработна

преди 11 години

Някой от вас да е чул, *** да се самоубие? - НЕ, няма и да чуете. *** е кърлеж, краде за да яде и няма проблеми.А, какво става с нас българите? - Пълно отчаяние и самоубийства. Ние не можем да крадем, за да ядем. Срамуваме се даже, когато ни се налага да подадем документи за енергийни помощи. Бедни сме не по малко тях, но имаме чувство за достойнство, което ни убива когато останем без работа, непотребни и отхвърлени.

117

Анонимен

преди 11 години

до 170Официалното признаване,че в българския етногенезис практически отсъства слвянски елемент,че антите са светлокожи монголоидни склавони със сарматски произход,чеоногондурите,кутригурите,утигурите и останалите български племена са тюркоезичните западни хуни,че православното християнство е наложено кърваво и въпреки волята на българите,че изкуствената византийска азбука ги е отдалечила от прогреса и европейската цивилизация,би означавало не само тържество на историческата истина,но преди всичко съживяване на националните творчески енергии,което е предпоставка за възстановяване на държавността и мултиплициране на българския дух.

116

акуд

преди 11 години

*** трябва да разберат , че са прости *** и за такива инсекти няма място между хората!

115

Анонимен

преди 11 години

КОРАБА КОРАБА КОРАБА ИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХХАХА

114

email

преди 11 години

Браво бе! Възхитен съм... това е единствения правилен начин! Не сервилнечене и подмазване заради някакви криворазбрани човешки права... а нашите човешки права, които са ежедневно погазвани за сметка на *** (ромите)? Нулева толерантност към паразитния начин на живот е единственото првилно решение. Ако искат да живеят в едно общество *** (ромите) рябва да живеят по неговите правила и да ги спазват! Няма никакъв друг вариант!

113

Анонимен

преди 11 години

Българите не са славяни,а тюрки,православното християнство е наложено кърваво,а изкуствената византийска азбука е отдалечила Bg от прогреса и Европа

112

Анонимен

преди 11 години

Това е спасението ултра десните да дойдат на власт в страните на Европа и да ни избавят от ционистката и *** чума

111

Анонимен

преди 11 години

до 166ти да знаеш някой да е молил русия да го освобождава? няма такъв луд

110

Анонимен

преди 11 години

A туй унгария де е? Да им го гудя!!!

109

Анонимен

преди 11 години

братушките са ни клали много повече от всеки друг!Между двете руско турски войни са изселили над половин милион Българи, а кланетата са дело на помаците,за да се харесат на османската власт!БЪлгари са клали БЪлгари!!!!