52

cocascola

преди 11 години

Ами виж сега .. Евелин Банев не работи от лятото на 2009 година че сега да го хващат. Маргините не работят от 2009г че сега да им се наложи да бягат, Галеви не работят от 2009г че сега да им се налага да бягат, Димитър Желязков не работи от 2009г че да имигрира, Огнян Донев не работи от 2009г че да го обвиняват в пране на пари и др данъчни престъпления, Алексей Петров дъпра конците вече 15г, пазара на пшеница е свободен цена 36ст/кг, на тютюна също 9лв/г. Монопол на наркотиците НЯМА ОТ 3г ! Чао:

51

Анонимен

преди 11 години

vsichki sa nevinni i nikoi nishto ne znae - tipichni bg. nomera

50

Легендата

преди 11 години

То бива палячовци, ама чак толкова да не могат поне да върнат хората да ги съдят в държавата им както е по закон...

49

cocascola

преди 11 години

До 59 . Явно не си си пил лекарствата

48

сърфа

преди 11 години

Дали наистина са невинни ? 3т.наркотик? Пак ще ги спасяваме и държавата ни ще плаща от нашите джобове?Съчувдтвам на близките им но ,да се сърдят на тях , а не на всички които не им съчувстват- за какво? За вина?Българският съд ще ги оправдае ,както пуснаха и двамата задържани. Ето това е СЪД!!!!

47

до 37

преди 11 години

всъщност, кораба е арестуван извън териториалните води на Испания. така че, имат пълно основание да искат бъдат съдени в Бг. обаче при нас винаги опират пешкира дребните риби, а истинските играчи се измъкват."Испанската страна останала неприятно изненадана от факта, че задържаните в България собственикът на кораба Дойчин Дойчев и сочения за организатор на групата Руслан Колев вече не са в ареста, поясни българският министър, цитиран от БТА. "

46

cocascola

преди 11 години

Интересно пак темата се политизира .. кога последно си спомня някой за международна операция срещу българската мафия преди ГЕРБ ?? Всички драскачи тука от Позитано да имат впредвид още по-малко депутати в следващ парламент. Предпочитам да си изградим страната и да гласуваме разумно - за успешно представяне на облигационните пазари, международни операции, инфраструктура, реформи в неефективните държ. предприятия, протести без насилие и премахване на "бизнесмените" убиващи хора с 300лв заплати.

45

Анонимен

преди 11 години

Те ще си кажат само дано не прекриват някой голям тулумбек който си пие питието в някой софийски или морски бар

44

Анонимен

преди 11 години

dobre napraviha ispancite che gi ostaviha tam da gi sydqt,a v Bylgariq se znae che ribata zapochva da mirishe ot kym glavata gerb

43

уфф!

преди 11 години

Испания не е Либия. В Либия управлението беше семеен бизнес. роднините трябва да са доволни че така стана. ако между моряците има замесен роднините малко трудничко ще бутнат парички срещу свобода, Дано по бързо освободят невинните защото човешкото здраве не се намира на улицата

42

radioprestilka

преди 11 години

До 47 Контра удара е от кокаинов крал! малко удари по мазола, дори и зад решетките си има начин човека да си контролира каналите, и да не дава други да завземат територия! То ще си проличи кой е прекрачил границата, но тук колумбийците вече не са фактор, те вече са само наемници, всичко се движи от България, но ще го отнесат моряците, за жалост никога няма да се закачи Началника горе!

41

уфф!

преди 11 години

Още ли вярвате в тези жалки смешници ? Против комунистите съм но имам много причини за да не гласувам за ГЕРБ и Борисов. Това че Борисов "напада" комунистите не значи че той самия не е комунист. Прави го с цел да спечели народа, Днес ни управлява последната вандалска прослойка. Най големия им късмет е простия объркан български народ. Не напразно плащат на *** да раждат.

40

Филия с мас

преди 11 години

Апостол Цвръцко - Яневолюбивий цвръцка ли цвръцка.

39

Луцифер

преди 11 години

А Цветанов защо ходи в Испания ? За да осигури справедлив процес ? След като оправи нашето правосъдие,нормално е да се почне и в Европата.

38

Dimitrov - france

преди 11 години

Побързаха да пуснат тарторите - хем да вземат тлъсти пари,хем да прекъснат връзката с истинските поръчители на най-високо ниво !

37

уфф!

преди 11 години

Цветанов се надява процесът срещу 21-те българи да бъде справедлив---------------------много е "надежден" Цветанов.!! Не разбира ли че цял свят знае за корумпираните български власти. Повече от ясно беше че няма да ги дадът на българите. Ако са невинни ще ги освободят, В България невинните са зад решетки а виновните на свобода и често на управленчески постове

36

Анонимен

преди 11 години

do 42 radva se 4e e hvanal mafiotite na bg

35

radioprestilka

преди 11 години

До РаличкаТочно ние днес почитаме 21 жертви на авторитарен режим, който не си защитава сънародниците!

34

Раличка

преди 11 години

В деня, в който народите от цял свят почитат паметта на жертвите на тоталитарните режими, нашите мандраджии са на бойния си пост пред компютрите на Позитано и плюят управляващите с надежда отново да се докопат до властта - да грабят, да избиват съгражданите си, да хранят прасетата по лагерите с тях - това са червените шумкари! Нямат срам, нямат свян. Позор!

33

челна стойка

преди 11 години

Единственият изпит с глава, който е държал вицепремиерът Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният силов министър е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.