4

do aston villa

преди 12 години

Подозирам , че си комплексар и имптентен....хахха адски си зле , човеко. Един джентълмен никога няма да тръгне да разказва какво с кого и как, ама нали си комплексар.....Сигурно не си виждал жена от години, амам във форумите се прави на голям ...аман от дрисльовци-***

3

Анонимен

преди 12 години

тези хотелчета са ясни.и не туристите а те трябва да платят не един, а два пъти за да им стъпи някой догодина.Освен съдия изпълнител разбира се.

2

aston villa

преди 12 години

Аз рускините ги обкрачвах яко на морето. Вярно бях само с 4 различни, но за 10 дена бива. Като ги "разкибацваш" крещят от кеф като луди, а да не казвам по колко пият. три пъти повече от мен - по 1 литър концентрат. Нека да ни радват и т.н. По лесни жени са само полякините, без дори да ги черпиш дават. Използвайте презерватив и винаги се пазете !!!

1

стоянчо

преди 12 години

Живеем в свободна страна, нали така! Значи може всичко! Може да се вземат пари от хората за услуги които в последствие се оказва че не са платени, може да ни се предлагат буклуци за храна, може и да имаме за премиер разбойник! Само не може да влезнат в затвора виновниците за всичко това. Докато няма законност, няма да има и държавност!