36

до 70

преди 11 години

И бъгарският аскер е много силен. Да напомня ли как в Ирак камион експлодира и загинаха български войници..или за Афганистан преди няколко дни загинаха 12 американски войника..или за Русия която не успя да се справи с 3 милиона чеченци. Турция може за 24 часа да прочисти югоизтока стига да иска но ще загинат много невинни и правозащитните организации ще ревнат.Едно е да водиш война с редовна армия с тактика и техника. Друго е с терористи сред цивилно население.

35

макпетрол

преди 11 години

турскио аскер уж са ного \"силни\"кюрдите ги прават за смех. те тава не мога да го разбера???

34

дон жуан

преди 11 години

интересен народ сте вие плюете по всичко християнско и светско а половината живеете в еуропата вместо да помагате на своите бракя че им запалиха шалварите кюрдите . нищо не става от вас

33

Анонимен

преди 11 години

Защото Тенгри и вълкът винаги ще защитят турския народ. Аллах също. Мюсюлманския свят също винаги ще уважава турците защото арабите колкото и да се опитаха не успяха да разпространят Исляма и бяха наритани от Византия. Но турците успяха и сложиха край на Византийската империя и си направиха за столица Константинопол и управляваха десетки народи в продължение на векове. Само това е достатъчно да се присмея на обидите на някакви бантускоти Ястребчо.Така, че да не ти пука..

32

Анонимен

преди 11 години

На кюрдите ще им се случи това което се случи с арменците навремето. Голяма част от жертвите на терора на ПКК в югоизточния регион също са кюрди.

31

do 65

преди 11 години

Който е изпитвал лоши чувства или е навредил на турския народ винаги си е изпатил. Историята го показва. България изсели над един милион за 100 години сега виждаш на какъв хал е. Арменците се обърнаха срещу турците и се опитаха да ги унищожар в анадола ама си получиха заслуженото. Англичани, гръци, новозеландци и всякаква друга *** решиха да превземат истанбул но сега имат само гробове там. Израел се подигра с Турция и денят в който ще се опукат с Иран наближава. Кюрдите..те са прости животни

30

?

преди 11 години

до 60такива като мен?или такива като теб които лижат американски ***?

29

Перко Наумов

преди 11 години

Преродилия се Булгаков като президента на САЩ:Барак Обама които е същия продажник и безгласна буква забъркаха голяма световна каша.......Цялата международна политика на Обама се крепи на кредото на сем.Клинтън че алчноста ще спаси света......Извинявайте,ама дори недолюбвания Джордж Буш-младши при 3 мандат щеше да е умиротворил и си тръгнал от Афганистан и Ирак.......Нямам нищо против революциите на Обама само дето 11.09.2001 май бе предизвикан от Саудитскоарабски терористи???????????????????????

28

Анонимен

преди 11 години

Така е, нашите имами и мюфтии се бият в джамията навръх Рамазан Байрям, и Аллах ги наказа веднага турците.

27

?

преди 11 години

до 56аз съм на мнение че трябва да напуснем ЕС и да прекратим всякакви връзки със СБ и МВФ след което да затворим офиса на *** в България и да покажем по един среден на американци и англичани

26

?

преди 11 години

след като боко показа малко здрав разум и отказа да назове хузбула за виновнимосад и цру минаха към план б удар в турция защо ли бързат толкова?

25

Анонимен

преди 11 години

Мосад не са ли излезли вече със становище, кой е атентатора?

24

?

преди 11 години

"стабилна,светска,проевропейска и продемократична държава Турция."hahah абе стига с тези вицове :Dислямистите на ердоган ли са проевропейски и продемократични?

23

до Никола

преди 11 години

И аз мисля така. Българите сме притеснени, че се натискате за ЕС, а вие 80 милиона с кюрди, араби и всякакви ако дойдете у нас дето сме 7 млн, ще изчезнем. Затова понякога сме нервни. Искаме да сме съседи, но всеки да си знае къщата и оградата. Иначе нямаме нищо против вас, нормалните хора. Психопати навсякъде има и у вас, и у нас, но умните хора няма да ги оставим да ни ПРОВОКИРАТ.С уважение, Българин.

22

до 44

преди 11 години

Ястреба не може да ни провокира, защото всички го знаем какво *** е.ПРОВОКАТОРИ са такива като г-жа Налбант /с откритото си писмо днес/, които се мъчат всячески да навредят на България,

21

Nikolla

преди 11 години

до 45И как предлагаш да се случи това?

20

До 42

преди 11 години

До Nikolla:За България е най-добре да не е съсед на Турция!

19

Българин

преди 11 години

Ястребът е ПРОВОКАТОР, не му отговаряйте, моля ви всички. Турция все още не ни е враг, НЕКА ДА НЕ ПРАВИМ НАСИЛА турците наши врагове. Не казвам много да ги обичаме, но КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА ДА ГИ ДРАЗНИМ???Българите сме 6 милиона чисто, турците са 50. Българската армия е 20 хил, турската 1 милион.Можем да бием Турция само ако ни помага Русия или САЩ, но и в двата случая ВОЙНАТА ЩЕ Е У НАС , а това е СТРАШНО!!!

18

anonimen

преди 11 години

USA NE SA V SASTOQNIESEBE SI DA OPRAVQT KAMO LI SVETA TIQ NE6TASTNICI V LAMTEJA SI ZA RESURSI I KAPITAL 6TE POGUBQT SVETA TE SA NAI GOLQMOTO ZLO NA ZEMQTA

17

Nikolla

преди 11 години

Извън всякакво съмнение е,че за България е най-добре да има има за съсед една стабилна,светска,проевропейска и продемократична държава Турция.Който не вижда тази политическа реалност,е или политически ***,или политически продажник,или и двете заедно.