24

Анонимен

преди 11 години

imam malka pi6ka zatova si karam audi si prikazvam po aifon4eto

23

Анонимен

преди 11 години

25, след първият айфон и айпед не е излезло нощо революционно на пазара, освен леко подобрение на предишните версии, а в същото време конкурентите въведоха всички революционни новости, но на доста по ниска цена, дори продуктите на Самсунг вече еднозначно бият Епъл.

22

До 22

преди 11 години

Все още не е излязъл нито един продукт над който Джобс лично да не е работил. Дори iPhone 5 е разработен с негово участие, така че е твърде рано да се твърди, че след смъртта му са тръгнали надолу.

21

Анонимен

преди 11 години

23, дивидентите не покриват дори и инфлацията, а акционерите не са обезщетени по никакъв начин, а просто загубиха! Скоро Майкрософт едва ли ще фалира, но хората искат да печелят, а Майкрософт загуби потенциала си за растеж!

20

Анонимен

преди 11 години

До 19 Не ги мисли тях, не съм ги следил какви дивиденти са изплащали и нямам идея как са обезщетени акционерите, но компанията е стабилна и предполагам акционерите и също!

19

Анонимен

преди 11 години

21, Епъл не са компания от вчера, но преди 10 години бяха на ръба на фалита и единствено завръщането на Стив Джобс им даде импулс. След неговата смърт обаче продуктите на епъл носят все по малка иновативност, а конкурентите правят все по добри продукти. Не е случайно че Епъл и Самсунг се съдят на животр и смърт на всеки по голям пазар!

18

икономист

преди 11 години

И Нокия летяха високо, ама паднаха от доста високо и сега много ги боли. Ейпъл също няма как да задържат дълго тези маржове. Особено след като пазарите са пренаситени от предлагане, а кризата в Европа е постоянна

17

Анонимен

преди 11 години

До 18, едва ли са щастливи тези инвеститори, които преди 12 години са купили акции на Майкрософт за 60 долара на акция и сега имат акции струващи 30 долара. Да не говорим за натрупаната инфлация през това време.

16

до 15

преди 11 години

Дай боже всички да "залязваме" като майкрософт със приблизително 250 милиарда капитализация

15

юзър

преди 11 години

Ползвах iPhone и го смених с HTC с Windows Phone 7,5. Станах фен на HTC!

14

Анонимен

преди 11 години

14, Епъл може да си запазат челните позиции, но ще се принудят да си смъкнат маржа с 70-80%, защото никой няма да иска да плаща голяма премоя за продукти на Епъл при положение, че и конкурентите предлагат подобно качество! Падне ли печалбата на Епъл със 70-80% ще падне и цената им на акциите с толкова! Не казвам, че ще фалират, но много инвеститори ще загубят 70-80% от парите си!

13

Анонимен

преди 11 години

Майкрософт бече монополист и въпреки това звездата му почна да залязва, а Епъл е монополист просто в главите на епъл феновете без никой да задължава нормалните хора да си купуват айфон.

12

До #7

преди 11 години

Това са глупости - все едно някой преди 10-15 години да беше написал, че VW или Toyota ще фалират, защото всички вече са си взели от техните коли - ако дадена компания си поддържа качеството и предлага на клиентите си нови неща , и са в час с развиващите се технологии, не виждам защо да не си запазят челните позиции.

11

пак от 10

преди 11 години

edit: милярд да се чете - милиардп.с. гледам мача ...

10

от 10

преди 11 години

edit: 1012 да се 2012!извинявам се.

9

Анонимен

преди 11 години

9, пазарната капитализация е някакви бъдещи очаквания, които ако не се сбъднат за дни може да изчезне. Примерно Фейсбук за 3 месеца загуби 50 милиарда долара от своята капитализация!

8

до 5

преди 11 години

Хаха, типичен Епъл фен ... Хайде сега напрегни самодоволното си мозъче и отговори: защо ли след като го пише, "анонимен" е написал поста си ? Отговора е елементрен, 618 милярда през 99 =/= 618 милярда през 1012 ?!? Според анализатори сумата сега би се равнявала на близо 900милярда. Всичко друго е без смисъл. Както и забележката ти ;) Ако се чудиш откъде идва това поскъпване най-елементарния фактор е инфлацията.

7

китаец

преди 11 години

Скоро ще увяхнат като припикано мушкато. Пишман - индианците неистово си падат по "балони", кумири и шоу-спектакли. Ама те са докато свърши интереса от публиката.

6

Анонимен

преди 11 години

Настоящето е блестящо, но бъдещето е доста мътно пред Епъл! Просто нямакак да продължава този ръст и този марж на печалба, защото след няколко години и бабите трябва да имат айфон!

5

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - чети просто :)Предишният рекорд за най-скъпа компания се държеше от Microsoft и е от 30 декември 1999 година - 618,9 млрд. долара, пише CNBC.