366

Пешо

преди 11 години

На мен сигурно тези пусита няма да ми откажат да ги помилвам малко?Но президента на Русия е ***!Долу престъпната мафия която между другото управлява и нашата страна,защото и наш Тиквун устоява същите интереси така както не е комунист!

365

Умерена

преди 11 години

Смърт за тези изчадия, постарайте се да не излязат от тюрмата живи!

364

Анонимен

преди 11 години

Точно така, Владимир - скачай им върху чоторите на тези илюминатски роби!

363

Анонимен

преди 11 години

Плевнята да се...натегне и да им даде...политическо убежище.Ще ги приема,да ми...пеят когато...копам тиквите край блатото в Кривунделово. ------------Рискуваш да си търсиш тиквите в *** им.

362

певица

преди 11 години

Тези малки хитри к .....а са намерили начин как да станат известни.Ама трябва не 2 години .а 20 години да са заточени та тогава да им видим усмивките.Най- вероятно е това да е режесирано от някой.

361

Муца

преди 11 години

Какъв съвпадък! И ние не искаме руските пачаври да бъдат помилвани!

360

Анонимен

преди 11 години

Мачкай Путин!

359

До Дева Мария

преди 11 години

А бе ти нормална ли си? Мисля, че не си. Ти си толкова дева и християнка колкото аз съм космонавт. Що не си завреш комсомолското си мислене там където слънце не огрява. Нали бог ни учи да обичаме ближния си. Ти май обичаш само себе си. Какво са ти виновни трите момичета, че ненавиждат унищожителя на сирийците Путин. Аман от безхаберни твари.

358

с.

преди 11 години

Пуситата ще избутат две години в панделата и после здравей живот!Ясно ли ви е хейтърчета червени!Докато си броите стотинките и водите мизерния си животец тия кифли ще си продадат историйката на Холивуд и ще си осребрят ореола на мъченици!Струват си две годинки май!Путин прави голяма грешка с тази присъда!Просто е прекалено!

357

да си отворят бардак

преди 11 години

Сега ***-тата ще могат да си отворят бардак в Сибирския трудов лагер и да заработват по хоризонталния начин!

356

с.

преди 11 години

Абе какво гаврене с Православието бе!?Влезли кифлите да си цинцирикат молитва за Путин и всичките се разревахте като свекърви!То бива лицемерие,ама вашето е направо смешно!Всичките ревностни християни станахте и ден не минава без да минете през църквата!И постите и канона спазвате!Аре стига бе!Кажете си честно,че сте си фенове на Путята и затова плюете кифлите!Това да си русофил и комсомолче правено на Позитано си е диагноза!Убеждавам се за пореден път!Що не плюете Сталин!?Бутнал е 300 църкви!

355

Анонимен

преди 11 години

Пука му дреме на Путин с неговите 64% гласове на последните избори че някякви кифли дето пели нещо си срещу него. В Русия дават затвор за добур ден, не като в България дето няма затворен преступник. Ако не пипат здраво в тая огромна страна пълна с пияни руснаци ще настъпи голям хаос. Само в Либия 10% от населението мразещо Кадафито може да вземе властта с подкрепата на запада въпреки че останато население е против. В Русия тоя номер не минава.

354

voice of the Future

преди 11 години

Не искат да ги помилват, защото ще трябва да отидат в главната джамия на Риад и да протестират срещу потискането гражданските права на саудитските жени! Остава открит въпроса - Ще имат ли върху какво да си слагат маските после?

353

999

преди 11 години

Браво на мацките! Сега още повече ми харесват!

352

Анонимен

преди 11 години

Много са ербап амаа като постоят в трудовата колония в Сибир ще им мине ентусиазма.

351

с.до 391

преди 11 години

Ами лично аз чувам за пръв път за такова нещо!Ако е вярно това е страшна ***!Безспорно!А относно тия момичета може да се каже,че темата се измества доста хитро,което е типично за червените ***!Тия кифли са цъфнали в църквата и са пели някакви простотии тип молитви Путин да се махне и подобни!Това си е политическа акция,която постигна целта си да се вдигне шум!Че църквата не е за такива неща е факт!Но,че го отнасят заради Путин,а свинщината в храма е само предлог също е факт!

350

Анонимен

преди 11 години

до !Не си никакъв лекар,но работиш добре с интерфейса,определено.

349

с.до 388

преди 11 години

Самият факт,че одобряваш саморазправата на Путин с тия кифли е показателен!Интересно ми е и друго!Като са толкова *** и американците и западноевропейците защо живеят 300 пъти по-добре и от руснаците и от българите!?Май други са тъпите!

348

Анонимен

преди 11 години

С елементарна манипулация се опитвате да ни представят тези мърли за светици. Нещо като Жана дарк или нещо такова. Няма да мине ... вече сме доста по умни и можем САМИ да правим преценка на случващото се. Ние не сме *** американци и *** заподноевропейци така че този път не стана.... Следващия път опитайте нещо по-нестандартно - например като ни пробутате някое животно за символ на свободата и демокрацията. Поне ще ни бъде интересно.

347

юдейки

преди 11 години

Толкова ги защитават тези, че си мисля, че са юдейки.Трябваше като искат да протестират да отидат в синагога.И без това в основата на всяка синагога се вгражда човешка жертва.