117

Комунист

преди 11 години

Много трудно,защото не искаме.А не защото не можем.Това е поредното българско правителство просто не му пука за народа-ако ще пеша да ходи.На *** прилича този министър много неприятна физиономия.Да дадат властта на народа или най-добре на военните по-добре ще стане.Където ръководят военни се надяваме и нещата да тръгнат на по.добре.Ама това България държава ли е или двор без ограда?

116

RED

преди 11 години

ИДВАТ ИЗБОРИ ГЛАСУВАЙ С АКЪЛ И ИЗМИТАЙ ***

115

Анонимен

преди 11 години

TOZI *** MANGOVSKI DA SI GLEDA RABOTATA,BURZAT DA VDIGAT CENITE ZA6TOTO KRADENETO PRIKLU4VA. OSTAVA IM EDNA GODINA. KAKVO IM PRE4I DA NAMALQVAT AKCIZA.TAKA UBIVAT BIZNESA I SAMITE SEBE SI ZA6TOTO SE OGRANI4AVA POTREBLENIETO DO MINIMUM, IDVAT FALITI, BEZRABOTNI, SOCIALNO NAPREJENIE I BUNTOVE. KAKVO ISKATE OT BORISOV, TA TOI KOE DA GLEDA, PARTIQTA SI, KRAJBITE, DA UREJDA NEGOVOITE HORA DA KRADAT POVE4E, DA SE SLAGA NA AMERIKANCVITE ILI DA IGRAE FUTBOL. OSTAVKA NA TEZI KRADCI I SUD.

114

До 153

преди 11 години

Само майка му може да отговори на този въпрос. Попитай я.

113

марко

преди 11 години

Не трудно, а изобщо не можете да влияете на нищо! Вървете си! Спасете България от себе си!

112

генерал Жуков

преди 11 години

до 149 То България държава ли е ?

111

Гарибалди

преди 11 години

Що за държава сме ако тя е без механизми и е безсилна пред този геноцид над българският народ. Българин е притиснат в ъгъла. Жизненият му стандарт който и така беше плачевен е спаднал с повече 20 процента за последните 2 години. И ще ни говорят в бъдеще време как можели пенсиите да се вдигнат на куково лято с 7-8 %. Че то само увеличението на тока изяжда сумата от тези проценти. На дали пък не си заслужаваме това управление?Когато стане дума за протести излизат малък процент от мизерстващите и изнемогващите.

110

Анонимен

преди 11 години

Тоя папагал може да ги говори тези глупости на Дянков и Борисов но не и на нас, то бива тъпотия ама това е върха на глупостта и падението. Не може да се изтъпанеш пред толкова хора и да си мислиш, че всички са прости колкото теб и пасът трева. Всичко може да се направи и да се облекчи товара върху хората но тогава ще секнат парите за партията и банкянската мутра ще се разсърди. Пък и нали трябва да се спазва плана за унищожение на българския народ, тъй че кервана си върви..........

109

НИКИ

преди 11 години

Поредната герберска калинка. герб не става за нищо, освен да краде

108

Анонимен

преди 11 години

Като не може да се справи правителството на ГЕРБ, да се маха и да идва друго на негово място. ГЕРБ не могат, но други могат.

107

лъжите на ГЕРБ

преди 11 години

1 ? е акциза на 1 литър бензин + 20% ДДС това са загробващи данъци от ГЕРБ

106

СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ

преди 11 години

Тия хрантутници за нищо май не стават! Това не можем, онова не можем! ОБАЧЕ на фона на цялата мизерия и упадък в държавта си вдигнаха заплатите и то забележете със ЦЕЛИ 100% та сега да вземат официално 6 бона!!! И това ако не е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА.....здраве му кажи! А народа ще блее пак на празни ясли....щото зима се задава и с тия нови такси и цени....не ми се мисли! СПИМ....СПИМ СИ И ТОВА Е :(((

105

дзвер

преди 11 години

Е па за чий сте ни тогава бе?Т'ва не можете, онова също...па как не се отказахте от заплати и бонуси, като не вършите работа...

104

отвратен българин

преди 11 години

Ей, кого лъжеш, че трябва да получиш разрешение от Брюксел за намаляване на акцизите и по принцип! Щом за всяко нещо ще се иска разрешение за каквото и да било, то правителство не е необходимо, понеже е зависимо и не взема самостоятелни решения. Затова ОСТАВКА!!!

103

ИСТИНАТА

преди 11 години

Ами така е: назна4иха си послушковци - суля и пуля министри да стават. Те не могат себе си да управляват, тръгнали държата да управят. За министри трябват хора врели и кипели в занаята, хора доказани и утвърдени, с мнение, с визия.....той назна4и разни съмнителни с фалшиви дипломи и дипломи които въобще не съответстват на това което правят. Еми.....резултатът е на лице! И умната на следващите избори! Това е от мен!

102

Oleee

преди 11 години

Това правителство може ли въобще нещо, освен глупости да прави и да краде ?

101

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

Който е за ОСТАВКА НА ГЕРБ: палец на горе (+)Който ПОДКРЕПЯ ГЕРБ: палец надолу (-)

100

lizimax

преди 11 години

6tom kato vie drugari upravnici ne mojete da vliqete na benzina,v kolona po edin i kam parvoto sofiisko selo da gonite patkite...tam vi e mqstoto..na benzina ne mojete da vliqete,na hranite sa6to,na energiqta sa6to,a na jenite si mojete li,ako ne nie mojem samo gi dokaraite..

99

Ъц

преди 11 години

Ами след като унищожиха и разграбиха отрасловата икономика и промишленност, то не остана друго освен данъци, акцизи, горива... Алтернативата е :-велосипеди-мотопедиили-животинска тягаНо съм сигурен,че решат ли и тях ще наложат с данъци и такси

98

7

преди 11 години

Ами така е вдигаите парите .Стига сме наи дисциплинирани и наи бедни в света. Инак бои по простите кратуни дето ни оправляват.