658

jimm

преди 11 години

Това са "момичетата" от "Възстаналата п..."? Ами вижте и вие: Внимание, кадрите не се препоръчват за хора с нормална психика и морал! Внимание, кадрите не са подходящи за лица под 18 години! Бременната Толоконникова в публичен групов ... спектакъл, 4 дена преди да роди: v-retvizan2.livejournal/81515.html Другата "краде" замразено пиле, завирайки си го ... plucer.livejournal/281211.htmlРуските власти са объркали мястото - тези са си точно за спец. отделение в психиатрията!!!

657

Ха ха

преди 11 години

Текста на песента им ме изкефи inset.blog.bg/politika/2012/08/19/.989963

656

Анонимен

преди 11 години

Тия яки каки ми нарушиха правата. Да се закарат за 2 години в мъжки затвор в Африка!

655

Анонимен

преди 11 години

До автора:Като гледам - светът не е срещу, а ЗА присъдите. Но явно не се чува гласа на света, а на тези, които казват какво "иска да каже" света.

654

разяснение

преди 11 години

Ако това го бяха направили на улицата,няма проблем,и не може да се говори за сатанински моменти. Обаче щом е в храм,това е така от гледна точка на собствениците на храма - Руската патриаршия. И защо тези правозащитници не се интересуват и от правата на посетителите на този храм,на тях не им ли е нарушено някакво право?!...

653

Акъл море

преди 11 години

Русия и Изтокът ще спрат ***.Ако не успеят,светът няма да оцелее.Въпросът е къде остава "демократична " България? Май отново е с лошите!

652

Анонимен

преди 11 години

Поредната антируска пропаганда. Нищо ново.

651

брееей

преди 11 години

Кой свят е против?!Онзи,който много иска и Русия да стане "демократична" като нас ли?

650

ЙОРЙО

преди 11 години

Ако в сащ някой каже *** или по друг начин се изкаже срещу толерантността и ще му турат и те 2 години затвор, ама видиш ли в църква може да се правиш каквото искаш....

649

Анонимен

преди 11 години

Депресирах се... :((( Да разочароваме САЩ! МЪКААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ми хората са демократични - те това си го правят в Белия дом! Че и по улиците и в детските си градини! Барако така си ходи из коридорите на властта! Така посреща и арабските си гости...Руснаците са пълни ! :(((

648

Анонимен

преди 11 години

Малко и е- пълна гавра с музиката ... пънк било?!? Ами аз съм бил пънкар 80 год. Clash, Sex Pistols - Това е пънк.Тези се гаврят с музиката!а тази Надежда Толоконникова , може ли да се *** бременна в 8-9 месец в групов секс , публично .... тая якъл има ли?

647

KPSS

преди 11 години

PUSSI=PUT/K/IN

646

аз

преди 11 години

а бе тия са за психодиспансера!!! то бива, бива, ама...за кво лаят и те не знаят!..ама важното е да са известни!пфффффф...малко са им 2 год...луди к/чки в луда страна..а и Иванчо кво се натяга толкова?!?!барабар с тях да ходи да лежи, като е толкова "съпричастен"..ей, "луд умора нема...само се поти!!!"..та и тия грачещи създания така..

645

ха-ха-ха

преди 11 години

Русия сбърка, в смисъл, че никой няма право да се гаври с ценностите на други, но вместо да разлайват кучетата с две годишни присъди, трябваше да ги глобят с по пет милиона евро...и който иска да им плаща глобата :)))

644

кан

преди 11 години

Като видях най-младата "философката" как се *** бременна и дибидюс гола в пиродонаучния-музей пред 20- ина репортериизвикани да снимат порното се втрещих..много даже са били търпеливи руснаците,затова се изгавриха с храма.

643

ж

преди 11 години

Предлагам компромисно решение: Обама и Барозу да се разменят с Пуси Райът и да отидат да лежат вместо тях, щото са джентълмени и пичове, а съдът да намали присъдата наполовина и да ги прати не в урановите, а в живачните мини

642

до 833

преди 11 години

Крайно време е Путин да освободи международната общност от злите демони от Брюксел и Вашингтон

641

:D

преди 11 години

До Смело сърце - Та чий дом викаш осквернявали? На Овца? Правилно - всички, които ходят там са овце! :DDDDDDDD

640

xa xa - до 831 ком.

преди 11 години

До до 823 - ще ме умориш от смях :DDDDDDDDDD Клише до клише, нищо свое не каза. Много си зле. И за теб е късно да започнеш да мислиш самостоятелно.

639

До 702

преди 11 години

Ха, ха, ...В Интернета се намират вече някои от "творбите" на тези трите аморални ***. (Пуситата)Гарантирам, че ако изслушаш или изгледаш поне едно от тях до край, не ти мърда главоболие поне за два три дни....Така наречените песни са едно мучене размесено с псувни и ругатни.В Youtube има и филмовото им "творчество"....Пълна трагедия и бездарие, ама нали са удобни за провокации срещу Русия, утре ако Обама нареди, ще им сложат "произведенията" и в Лувъра