159

Анонимен

преди 11 години

aplodismenti-mafiata udari mafiata. Samo se 4udia ne im li pisna na proizvoditelite na materiala da gubiat tolkova mno pari zaradi bg super4engetata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

158

Анонимен

преди 11 години

Цветанов, пак бързаш като парле пред майка да се пофалиш и пак се излагаш! vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5062851 Фанали сте собственика, защото колегите ви от италия са хванали кораба, а не обратно. Освен ПР май друго не умеете. Язък, че ви избрахме, супер некадърни и непрофесионални се оказахте до един!

157

Срам

преди 11 години

Браво дупедавци, не за първи път жертвахте млади български момчета тръгнали от немай къде да изкарат някой лев за семействата си....

156

Пабло

преди 11 години

От тези 21 задържани, ще е чудно ако поне 20 не са някакви неща/с/тни сътрудници и агенти под прикритие.Поли Пантев сигурно е още жив.

155

Анонимен

преди 11 години

А производителите от Хамерика, някой ще ги търси ли? Или само българите ще операт пешкира.

154

Санди

преди 11 години

Ами защо г-н Цветанов,като сте имали информация не сте задържали кокаина,след като кораба е наш.А сега ,пак България е на топа,заради некадърност.Ако разбира се,че всичко което казвате не и измишльотина.

153

Анонимен

преди 11 години

Това е голям удър върху външотърговският баланс.

152

ГОРД ГЕРБЕР

преди 11 години

Ако бех полицай кво щех да ви прайм леле малееееее

151

Анонимен

преди 11 години

Моряците са заложници на мръсни интереси.

150

Горф Гербаджия

преди 11 години

Още един шандат ще търпите мрънкащи циреи

149

Анонимен

преди 11 години

Както и да е, е голям удар срещу наркотрафика.

148

дочух

преди 11 години

че не испанските спец. служби са щурмували корабата, а самите тигри на Бистрица, и то не как - а с въздушен десант от пригодения правителствен самолет! по-интересното в случая е, че играчите на Етрополе се оказали подготвени специалисти от ВИМПЕЛ и са оказали огнева подръжка и снайперистки контрол по време на операция по задържането! П.С разберете, че не всички който плюят ГЕРБ са червени, истината е ГЕРБ=БСП=ДПС=АТАКА=РЗС...

147

Анонимен

преди 11 години

вие сте подали сигнал на куково лято ,продължавте да лъжете народа .рибата започва да мирише от главата

146

TIM

преди 11 години

koraba na *** sega 6te ima pak Bombi i Prestaplenia

145

Vasil levski

преди 11 години

Balgari natopiha Balgari haha kakto edno vreme natopiha Levski , balgarska mu rabota

144

Ralf

преди 11 години

Хванаха дрогата на *** и няма къде да ходят, дай поне да обвиниме тоя оня и да се покажем.

143

Анонимен

преди 11 години

а в норвегия шефа на полицията им си е подал оставката - ама нашия физкултурник е гьон-сурат

142

do 158

преди 11 години

evala pi4

141

хаха

преди 11 години

Поредните лъжи!според испанската TVE,На българските вкасти е съобщено за задържането на кораба два часа след акцията.Направено е от съборажения за сигурност и от страх за изтичане на информация.Нямал и кой дам у кажа на тоя че живеем в 21 век и много хора гледат и чужди телевизии,а не само удобните на властта,хаха.

140

думите

преди 11 години

как да вярваш на човек, пък бил и министър,който говори без да знае знае значението на думите-вж. "ситуацията на положението", "нисък СЕКСУАЛЕН статус"-от преди 2 дни, в. Република, и т.н.-шедьоври безкрай.Та казва той нещо, ама какво разбира и какво казва -та как да вярваш!Езиковата кулура е показател и за умственото развитие, но уви!нашите герберски водачи-временно министри, се водят от ББ, който сам си признава "... аз съм ***"Толкова за думите, а делата им - по простотията щ ги познаете!