10

bgswingers.net

преди 11 години

Ние понеже с мъжът ми нямаме задръжки в секса и си споделяме всичко ,аз действам по следният начин към подобни флиртаджии и свалячи /особено когато са познати,съседи и пр. ,дори съм го направила на двама души/ : казвам му ,ами ти защо пренебрегваш жена си ,не бъди егоист ,вземи и жена си и ела да се забавляваме заедно четиримата +моят мъж! Те се правят на интересни :ами първо да опитаме ние двамата ,пък после..! Аз каня жена му на гости ,пускаме си порно ,после флиртувам с мъжа ми и му я пускам!

9

Анонимен

преди 11 години

Аз съм еб*л 5 омъжени жени под 30 г., а съм ергенче. Не знам дали мъжете флиртуват, ама жените направо си хойкат.

8

Анонимен

преди 11 години

Костов е виновен!

7

az

преди 11 години

A zashto li jena im ne e sashtata tigrica?

6

.....

преди 11 години

Обвързаните мъже флиртуват защото 1. Искат да ч**** чуждо 2. Искат да ч**** чуждо 3. Искат да ч***** чуждо 4. виж 2-ро и т.н. Други причини мъжете да флиртуват освен, за да ч****** няма, не е имало и няма да има! Който не иска да ч******, просто не флиртува. Това е. Иначе, не на всички им стиска, де. Но въпросът ЗАЩО един мъж иска да тресне чуждо си стои. Там причините може да са много ;))))))

5

НЛО

преди 11 години

"Защо обвързаните мъже флиртуват"Защото им е писнало да не ги гладят, готвят, само да им мърморят , че не е свършил това или онова... или го е свършил некачествено. Защото жена им вече не е тази "тигрица".И то избива някъде това, някой почват да "ловят риба", други да забиват нещо "за веднъж", трети са се примирили с факта, а най-честия вариянт на нашите геогравски ширини е РАКИЯТА- тя лекува.Така , че статията не е вярна. Сори, че толкова сте писали :)

4

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Има две поговорки ,които дават отговор на цялата тема :........................................................................................1 Мъжът не изневерява,той ходи да ч***. 2 Кучето не се качва на ***, до като тя не вдигне опашката !

3

Анонимен

преди 11 години

Тази статия е направо абсурдна. Както мъжете така и жените обичат да флиртуват и дори и да са обвързани , ако нещата се ограничат само до флирта проблеми няма. И искрено се съмнявам , че има жена , която да се нуждае от съвет как да се предпази от свалки ! Като не ти харесва - режеш и толкова .

2

Sponge Bob

преди 11 години

Nobody cares

1

4

преди 11 години

Не е това бе!Правим го щото ни се е** нещо чуждо!Е това е истината!