Снимка: sxc.hu

Защо мъжете флиртуват, когато са женени или обвързани? Този въпрос тормози почти всяка жена, която си е имала вземане-даване с ангажиран мъж. Това, което най-много я озадачава, е защо той е инициирал свалката и флирта и естествено след това се е върнал при половинката си, законна или не.

И тъй като в женската глава филмите, породени от ситуацията, са много и все с фантастични елементи, отговорите ще даде един мъж. Авторът на книгата „The Manual" и автор в сайта BadBoysFinishFirst.com Стив Сантагати дава своята гледна точка по този въпрос, базирана на опита му и на мъжката му същност.

Според Стив мъжете и жените си приличат. И както едните, така и другите са готови за флирт. Просто жените го правят непрекъснато, но по един пасивен начин – слагайки късата пола, високите токчета, танцувайки предизвикателно и сучейки кичур около пръста си. Те го правят без значение дали са обвързани, или не, това е част от тяхната същност, его, стремеж да бъдат забелязани и харесани.

Мъжете от своя страна няма как да сложат минижупите и да акцентират на дупетата си, нито цупят устни като дамите.

Сантагати акцентира на факта, че те са непрекъснато възбудени и много често флиртът им, който дамата може да приеме по-сериозно, не е нищо повече от автоматично поведение и тренирани действия, в които няма никаква емоция, освен сексуално привличане или дори желание да погалят само собственото си его.

Ето какви са причините мъже, които са обвързани/женени да флиртуват с други жени:

1.Правят го просто защото им е забавно.

2. Правят го, за да запалят искра в друга жена, която да им служи като резервен вариант, в случай че нещо се случи с настоящата им връзка.

3. Правят го, за да почешат егото си, когато видят как жената им отвръща.

4. Правят го, за да си докажат, че още ги бива.

5. Това е като инстинкт – палаво и игриво им позволява да развихрят въображението си и да си кажат „какво ако", макар че знаят, че трябва да са верни.

Как да се предпазите от излишни драми, ако ви сваля обвързан мъж, научете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase