112

Свинчо Прасчов

преди 11 години

Ни мъ слушайти кво гуворя...

111

Анонимен

преди 11 години

Информация за пролетариата - учители, лекари, пол. и воен. служители. За колко год. бихте събрали тези пари с не по-малкото си труд?Премиите на спортистите ни в Лондон:Национален отбор по волейбол 750 хил. леваСтанка Златева 140 хил. леваТервел Пулев 120 хил. леваДетелин Далаклиев 50 хиляди леваАлександър Александров 50 хиляди леваРадослав Великов 50 хил. леваИван Марков 50 хил. леваМилка Манева 50 хил. леваЙордан Йовчев 30 хил.леваСилвия Митева 20 хил.левОбщо: 1 310 000

110

Анонимен

преди 11 години

Вече нищо не разбирам какво става сутрин едно вечер друго,а този министър е като пиле в кълчища.ни назад ни напред.

109

истината

преди 11 години

В политиката ---МОРАЛ И ПРАВИЛА ---НЯМА,...какво да обсъждаме тогава ,всичко е ---ДАЛАВЕРА!

108

до 137

преди 11 години

Другарю, ама виж сега. Тези дето харесваме ГЕРБ, не квичим като бити ***, че хладилниците ни са празни и няма какво да ядем :) Напротив, точно вие, другарите от БСП огладняхте и гледам, че Бойко наистина ще ви затрие, което е добре. Ето затова пак за него ще гласувам - всеки умрял от глад комунист, един глас повече за ГЕРБ :)))

107

така е!

преди 11 години

цените да не слушат --министЕра ,а народа да не слуша---М.НайденоФ,..има логика!

106

до 74

преди 11 години

Естествено, че може да не изберете никого. Също така, можете да изградите пряка демокрация и самите вие да управлявате заедно - като назначите безпартийни, безвластни делегати от всеки избирателен район, чиято единствена функция е да гласуват в парламента, съгласно вашите местни демократични решения относно даден политически въпрос. Също така, можете да забраните всички партии и да разстреляте досегашните политици. Всичко можете, стига да знаете как да не бъдете загубен робски народ!

105

брадваро

преди 11 години

все повече демонстрираш ислямската си същност;))и че това, което лансирате е ислямска глупост, разбираше лишена от слабоумната философия на ***

104

до 135

преди 11 години

Ти, другарю се притесни, че някой ще те накара да работиш ли?

103

не ме познаваш!

преди 11 години

youtube/watch?v=kbj3AYzHUH4

102

Анонимен

преди 11 години

Сега ще ти кажа как ще помогнат на най-бедните - по комунистически метод(хахаха, свръцна ли ти се ла*ното двайсет санта назаде?!?).Прави се трудово лагерче. Който отиде да работи цял ден - дават му обед и вечеря. Вечерта му връчват още 5 лева и по живо по здраво. Така няма да има гладни, няма да има безработни. По цял ден ще коапт картофи, домати, ще пасат овце и козе. С две думи - сами ще си произвеждат храната, а от произведеният излишък ще си генерират по 5 лева на ден.

101

Анонимен

преди 11 години

Ако не сте гледали филма на въргала-Шменти капели ви го препоръчвам там в началото има сцена в която се обяснява всичко за прехода!

100

размисли и страсти

преди 11 години

Докато бг беше в СИВ приличаше на училище за бавно развиващи се,а сега в ЕС е като училище за бързо изоставащи

99

bg

преди 11 години

VDIGAITE GI ,,,,,,NEMA KOI DA KOPYVA I 6TE FALIRATE RANO ILI KASNO XA XA XA

98

Анонимен

преди 11 години

Въпросното споразумение си е чист картел и за подобно нещо във всяка демократична държава тоя *** щеше да бъде разследван до 9-то колено

97

Анонимен

преди 11 години

Какво се хапете за "социализъм" и "капитализъм"?!? Истината е в правилният баланс между двете. Социализъм - грижа за хората, капитализъм - грижа за икономическото развитие. В момента силно сме залитнали по капитализма - предполагам не ви харесва. Да залитнем силно и по социализма пак не е добра идея.Ама да седите и да се джафкате - още по-зле.

96

до 120

преди 11 години

При вашето "чудо" Жанчо заплатата ми беше 7$. Като ми стане сега 7$ пак заплатата, ще повярвам на всяка дума която си написал...Но не по-рано.

95

До 104

преди 11 години

Какво значи финансова стабилност? Костов оставя след себе си 1,5 милиарда държавен резерв и намаля външния дълг, НДСВ оставя 3,5 милиарда резерв и също намаля още дълга, Тройната коалиция оставя 8,5 милиарда резерв и още намаля дълга. ГЕРБ държавния резерв е изхарчен до 0, искат да изхарчат и пенсионния фонд, външния дълг не е намален а е теглен нов заем 2 милиарда. Ако това е финасова стабилност то предните трябва да са били финансов БЕТОН. Толкова зле като сега не сме били от Виденово време.

94

до 113

преди 11 години

Давай, не губи време! Какво чакаш още! Или не, изчакай доганя и сергея да дойдат на власт - тогава вече няма да има нужда да емигрираш, защото мед и масло ще текне от чешмите. Заплатите по 5000 евро ще станат, няма даже да се налага да се бачка за тях, всичко ще е плод на добра социална политика. Храните в магазина наполовина ще паднат, бензина левче ще стане. Затова не бързай толкова, добри времена идат - социалистически!

93

Анонимен

преди 11 години

Абе Василев ти скачаш като *** по всички теми бе много си компетентен!