63

мафия

преди 11 години

При проведено разследване от комисията Кушлев бе установено, че Дина Станишева притежава два чисто нови апартамента разположени насред идеалния център на столицата. До тази информация се стигна след косвената проверка на бившия премиер на България. Разкритието установило разпределението на черния капитал на очилаткото. Доказателство за това е факта, че няма как една пенсионерка, получаваща пенсия от 180 лв. месечно да си позволи не един, а два апартамента, отделяйки сума от порядъка на 100 000 евро. Просто невъзможно, и най-интересното е, че жилищата са закупени по време на управлението на синчето й, както се казва: Има нещо гнило в Дания, само че се оказа в България.

62

3

преди 11 години

Как живеят? Нали знаеш че чуждата кокошка е ***.

61

БГ

преди 11 години

ДО ВСИЧКИ ПИШЕЩИ ТУК ***, МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ.ШМАТКИ ИЗЛЕЗТЕ И ВИЖТЕ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА И ПОСЛЕ ПИШЕТЕ.

60

избори идват и

преди 11 години

БСП арите са се намислили да зощитят земеделците и така да съберат някоя агитка

59

бай онзи

преди 11 години

След като видяхме че герп не стават, сме склонни пак да се обърнем към БеСеПе. Какво да се прави такава е народпсихологията ни.

58

до 49

преди 11 години

Я излез малко моме от блатото и тогава ела да пишеш тук глупости-***.С 400 евро ядох и пих кат прасе:).Извинявам се че се вклиочих в спора

57

Ува

преди 11 години

Тройната коалиция 5/пет/ пъти повиши пенсиите,а за 3 години ГЕРБ -нито веднъж.И това ако не е геноцид спрямо третата възраст -здраве му кажи!

56

О S А

преди 11 години

След референдума за АЕЦ "Белене"(ако СЛУЧАЙНО има такъв за НЕЩАСТИЕ) българите ще асоциират БСП с 11 млрд. евро, похарчени в името на чужди национални и икономически интереси и внесени в джобовете на т.нар. "енергийна мафия".

55

до 62

преди 11 години

Ако купуваш яйца от Кауфланд по 29 ст. когато в други магазини са на 23 ст. за мен си празна тенекия от сирене.

54

Анонимен

преди 11 години

Тея какво се правят на ударени 99% от олигарсите т.н. арендатори са хора на БСП. Да не говорим че фирмите които преработват селскостопанските продукти до готовите храни за крайния потребител са също техни хора. Как инъче ще ударят по правителството предизборно? Най лесно е като застрашиш насъщния на българина и *** го знаят най добре. Нора Ананиева една от тях собственичка на Бони оборот по времето на СДС пищеше в парламента че няма зърно а в складовете и в Казанлък имаше тонове брашно.

53

БГ

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ БСП ДА БЪДЕ ЗАМРАЗЕНА И КОНСЕРВИРАНА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА.

52

бай Колю ласото

преди 11 години

До Пиночет,СДС/само 10 станахме/ДСБ,ГЕРБЕРЧЕТАТА и компания.След 10месеца ще има да надувате на дедо ви додука.Хубаво да тренирате,щото ще има бой и ***.е.Моя @ съм го натопорчил от сега.Който е нетърпелив да ми пише

51

до 65

преди 11 години

Така е прав си, но заедно с това българите ще запомнят управкението на ГЕРБ като второто най-неудачно след това на Жан Виденов с тотален отлив на инвестиции, безпрецедентен ръст на безработицата с Калинки, Бири и Сумалииския залив :)

50

ПИНОЧЕТ

преди 11 години

След продължилото четири години успешно управление на тройната крадлив коалиция БСП, НДСВ, ДПС, повечето българи запомниха и все още асоциират партията на Станишев със злоупотреби, корупция и спиране на парите на ЕС.

49

Демократ доДраго143п

преди 11 години

До Драгомир 143 постДраго ,и аз бях така до 6г. когато разбрах,че по добре ще е да излезна да работя зад граница.Сега съм в Кувейт от 2г. и 6м.Миналата година си купих къща /стара/ в Атина за 286 000 евра и апартамент във Варна.Имам намерение да си купя и къща във Флирида.Това ще ми е за пенсията/рентата/Не се занимавай с глупостите в БАН.Остави глупаците да спорят каква е заплатата на ? в Франция.Те сами ще я научат когато отидат на зъболекар/лекар/ или при адвокат/френски/Желая ти успех

48

Айн Ранд

преди 11 години

Няма друга държава - комунистите ни излизат със свестни решения, но само са в опозиция на "десните" ГЕРБ и техните... леви решения!Идеята да се замразят цените - да, много е лоша. Погледнато от една страна, БСП са прави да скочат. Но от друга комунистите да скачат срещу чисто комунистическо решение - смешно е. Освободете пазара. Яйцата няма как да станат 5 лева, ако няма кой да ги купува. Хлябът няма да стане 2 лева, ако ще е недостъпен за работниците, които обслужват производството.

47

Анонимен

преди 11 години

Когато едно управление не знае какво да прави, започва да замразява, да увеличава данъчното бреме на коректните платци, да праща службите за сигурност да следят цените и т.н. и т.н...........Тези мерки са прадпочитани основно от популистките леви фасадни "демокрации", така че ГЕРБ просто нямат правото да се наричат дясна и евроориентирана партия

46

До 57

преди 11 години

Аланкоолу! Твоята физиономия сигурно е много по-противна, затова избиваш комплекси за физическата си красота тук! Светла Бъчварова е най-компетентният човек в България в сектора "Земеделие", но ти си толкова ***, че дори не знаеш коя е тя!

45

дото

преди 11 години

Стоилов,кои бяха родители те ти?Активни борци ли са или партизани?Голяма гуша си направил дРУГАРЮ???

44

112

преди 11 години

Колеги нещо не го разбирам това замразяване на цените в трите вериги. При тях яйцата 29 ст. кварталното магазинче 17-23 ст.При тях сиренето 8.70 лв. пак същото магазинче 5.20- 7.80 лв.Тоя министър май се взема доста на сериозно. Само не ми е ясно чии интереси защитава?