116

Анонимен

преди 11 години

ЩО ЗА НАЦИЯ СМЕ , РАДВАЙТЕСЕ НА ТОВА ДЕТЕ , КАДЕТО ПОСТИГНА ТОЗИ УСПЕХ И ТО НА УЛЕМПИЯДА , ДАСИ ЖИВА И ЗДРАВА СТАНКЕ , А КОЙТО ПЛУЕ ПО СОПСТВЕНАТА СИ НАЦИЯ ЗНАЧИ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ,АУТСАЙДЕР СЕ КАЗВА НА ТАКИВА ХОРА , ДАСИ ЖИВА И ЗДРА ИЩЕДОЙДЕ ВРЕМЕТО И НА ЗЛАТОТО ,УСПЕХ

115

Анонимен

преди 11 години

Станка наистина е нашето златно момиче! Не злобея, обаче, наистина имам чувството че рускинята май е руснак?!?

114

Вълко Червенков

преди 11 години

Тази "статия" да не е писана по времето на другаря Вълко Червенков? Тогава бяха на мода фалшивия патос и тривиалните клишета, от сорта "тя не победи, но спечели сърцата на публиката".

113

до 139

преди 11 години

Много хубаво казано ! Българите не можем да приемем дори очевидното! ако е заслужавала да спечели то щеше да е спечелила ! А тя не е ! Това е ! Точка. Загуба 1 Приемете го !!!

112

Т

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ ПЛУВАНЕТО В МОМЕНТА НА НАШИЯ ПЕТЪР??? ***.МОМЧЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ДОБРЕ ЗАСЕГА МАКАР И НЕ Е В ЧЕЛНИТЕ РЕДИЦИ.ЕВАЛА, ПЕШО ДАВАЙ

111

Темерут

преди 11 години

Това, че най-титулуваната боркиня от последните години в света това, че няма златен медал от олимпиада, а само два сребърни не може да помрачи това, че тя всъщност е 5-кратна световна шампионка, и мачовете и се изучават на видео от всички, които се занимават с този спорт! Станке, ти ако не ставаш за нищо, то България по-добре да я махнат от картата на света! Горе главата!

110

Анонимен

преди 11 години

Моите искрени поздравления за автора на статията. Настръхнах и ми идва и да заплача. Станка наистина заслужаваше да спечели, но не стана. Пожелавам и да е жива и здрава и с главата горе. Невероятно достоен човек. За мен тя е шампионка.

109

jiji

преди 11 години

Станка трябва да е "Спортист на България" завинаги!Просто няма друг такъв човек,който да изживява така емоционално и успехите и неуспехите,това показва,че това момиче е истинско,без преструвки,без надменност,но със заслужено самочувствие!!!ВЕЛИКА!

108

до 120

преди 11 години

всички граждани произхождат от село-в историята първо са се появили селата и след това градовете.Станка е едно селско,скромно и критично към себе си момиче което въпреки травмите постигна толкова колкото всички граждани на България никога няма да постигнат.Обичаме те момиче!!!!!!! :D

107

ГМО

преди 11 години

Била назобена рускинята ...еййййй неможете да приемете, че е била по-добра и по-силна !!!

106

антиЕС

преди 11 години

за мен Станка е олимпийския шампион,а предполагам и за повечето българи,добре че беше тя че да отсрами мъжете

105

до 131

преди 11 години

Те всички са назобени глупчо :)

104

шишо

преди 11 години

Не знам първа ли си последна ли си, но знам колко си упорита и трудолюбива. Това че не успя да донесеш олимпийска титла на скапаната ни държава да не ти пука. Тя държавата успя да докара народа до просяшка тояга, и спорта до най слабото му представяне на олимпийски игри от 1952година.

103

антиЕС

преди 11 години

рускинята беше назобена с химия

102

!

преди 11 години

Браво на Станка Златева! За да я победят, трябваше една "суперсила" да впрегне целия си апарат в търсене на подходящ мутант, който да бъде обучен в космическата им програма за една единствена цел - да победи някоя си Станка Златева Христова от България...Тази среща обаче показа и още нещо - че е крайно време "суперсилите" да си се обособят в отделна олимпиада, където да мерят способностите на мутантите, суперкостюмите и високото качество на допинга си... И да оставят спорта на простосмъртните.

101

Ненавиждам хейтъри

преди 11 години

Всички хейтъри оттук - право към казана за ***. Как не ви е срам??? Как не сте запазили дори една частица уважение към успеха и достойнствата на другите?! Станка е велика и винаги ще бъде, поклон пред тази жена. Молбата ми е следната - преди да се изказвате "компетентно " по всички въпроси, замислете се колко години ви е нужно да живуркате,за да постигнете нещо!

100

Анонимен

преди 11 години

ГОРДОСТ

99

Анонимен

преди 11 години

Много жалко че загуби,но така е в спорта,втори финал губи на олимпиада,предишната олимпиада,финала го загуби от китайка,сега от рускинята,но съм сигурен че на следващите олимпийски игри в Бразилия,ще помете всички,УСПЕХ СТАНКЕ.:)

98

Анонимен

преди 11 години

Станка ти си нашето злато!Обичаме те!Страхотна си!

97

абе що прикривате

преди 11 години

че не е българка , а от миллета ! В Крушаре българи няма ,само *** и тук-там някои тучеещи се !