126

Анонимен

преди 11 години

Редно е все пак да потърсите някое филмче от онова време, за да видите дали е нямало насилие, мошеничества и разбити семейства. Също така дали е нямало богати и бедни.

125

Анонимен

преди 11 години

Грешка, долното да се чете до 156

124

до 146

преди 11 години

Без да искам ти дадох плюс....Грешка!Като е имало и по времето на соца, но е било забранено да се пише защо хората спяха спокойно, разхождаха се спокойно и по улиците и парковете, децата играеха навън с ключа на врата без родителите да им звънят през 5 мин., хората не си заключваха къщите и дворовете и т.н. Това не може да се скрие, защото мълвата е по-бърза от телевизията. Ако има страх сред хората, това не може да се скрие !!!

123

до 146

преди 11 години

Да, винаги е имало борба между доброто и злото, винаги е имало войни. Но е имало и страх от Бога. Имало е морал- а сега се разпада семейството- жените нямат свят, всеки ден - жестоки убийства и извращения, насилие и безнаказаност.--Винаги е имало насилие, жестокости, мизерия, откак свят светува - но преди не е имало преса, радио, телевизия и никой не е знаел за това. А по време на соца беше забранено да се говори и пише за това.

122

четете Библията

преди 11 години

Богати и бедни има още от библейките времена. Бог е бил богат, а Адам и *** бедни - голи и боси. Бог е притежавал Адам и ***, той като той ги е произвел, също така е произвел и земята. Той е господар.Тези, които вярват в Бог, вече знаят. Вие сте негова собственост. Той е богат, всемогъщ, а вие сте неговото стадо. Пастир е Христос, божи наместник на земята. Описано е подробно в Библията, ама вярващите не четете Библията. А още по-малко имате капацитета да я разберете.

121

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Знаем, Вие сте Убедени, че РазбираТЕ онова, което си МислИте, че сме Казали. Но не сме сигурни дали ОСъзнавате, че това, което сте Чули, не е Същото, което сме Имали ПреДвид.Светът е пълен с ***, и никой не ЗаБелязва своята глупост, даже и не ПоДоЗира! W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!

120

$!

преди 11 години

Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $! Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.

119

от 139 до 144

преди 11 години

Да, винаги е имало борба между доброто и злото, винаги е имало войни. Но е имало и страх от Бога. Имало е морал- а сега се разпада семейството- жените нямат свят, всеки ден - жестоки убийства и извращения, насилие и безнаказаност. Няма уважение към родители, възрастни- убиваме ги и физически и с мизерното им съществуване. А педофилите ?! посягат дори на бебета! Това е сатаната- да

118

Анонимен

преди 11 години

Придворната Трейс груп пак е "Спечелила" търг, този път за магистралата до Обеля. Зяпайте българи и тичайте да гласувате за поредните лъжци, които богатеят на ваш гръб. Нищо ново под слънцето !

117

до 139

преди 11 години

За съжаление в момента на земята се вихрят злите сили точно поради липса на вяра--Би ли посочил момент в историята на човечеството, когато на земята не са се вихрили "злите сили"!Няма такъв момент и никога няма да настъпи, защото винаги ще има еволюция, а добро и зло са част от многообразния механизъм, който задвижва развитието. Щом той действа на земята, значи той действа и на по-високите нива, сред цивилизациите, които контролират земята. Помисли! Религиите също са част от механизма.

116

кротко ей!

преди 11 години

Бедните да си кротуват, че ако богатите се разбунтуват, тогава става лошо.А още по-лошо става, ако умните се разбунтуват!

115

Анонимен

преди 11 години

Никога не е добър знак, когато политиците започнат да апелират към патриотизма на данъкоплатците. ZA KOGO NE E DOBAR ZANAK? ZA MEN E DOBAR. BOGATITE SA KRADCI I ABSOLUTNI NEGODNICI dokazva go JIVOTA.VREMETO TEJI ZA BUNT i TEZI BOGLUCI GO USESHTAT i IM TRIABVAT M/U 6-10 GODINI DA ZAVARSHAT BEZPRECEDENTNIA i POSLEDEN ETAP OT NEVAZVRATIMOTO KAM HORATA OGRABENO BOGATSTVO. ZATOVA TARSIAT PODHODIASHTITE POLITICI _PIONKI. MISLIA CHE OBAMA NE E OT TIAH, DANO.INACHE TOPCHETO STE GRAMNE , USESTAM GO

114

до 128

преди 11 години

Очаквай уроците на живота

113

1

преди 11 години

ако се намалят данъците на богатите те ще инвестират в страната

112

do 134

преди 11 години

Само за едно не си прав- вярата в Бог. Това, че някой злоупотребява с религиите не променя факта, че Бог СЪЩЕСТВУВА. зЗа съжаление в момента на земята се вихрят злите сили /тоно поради липса на вяра/ НО И ТОВА ЩЕ ИМА КРАЙ! Накрая ще победи доброто, но вега живеем във време на жестока борба за душите ни!

111

Анонимен

преди 11 години

ние тук сме ***, някакви пъпчиви пубери си мислят че ако има някой по беден от тях това ги прави богати. обаче не осъзнават че колкото повече бедни има, толкова по голяма е *** в която живеят и богатите. после тия пуберчета порастват но разбира се само на години защото комплексите за богатство им пречат да израстнат умствено и се опитват всячески да пречат на бедните да си осигурят нормални доходи.

110

До запознат

преди 11 години

Ако искаш наистина да си запознат с нещатавибокс7точкаком отечествен фронтмомата

109

До запознат

преди 11 години

Братле абсолютно си прав но пропускаш някои професии при пазарната икономикаАз например работя като чистач на *** - минималната ми тарифа за обикновенна поръчкае 10 хиляди евра - по специални поръчки стигат до 300 хилязи За теб може да направя изключение и да си безплатен - все пак трябва да живея на по чистаземя

108

Запознат

преди 11 години

На всекиму според заслугите. Който работи на полето и получава 300 лева - толкова е заслужил. Който продава наркотици и кара БВМ х6 - толкова е заслужил. Пазарна икономика. Търсенето определя предлагането и т.н. Ако не ви харесва да работите за 300 лева - винаги имате избор - сивата икономика , ама май нямате топките за това . Другия варят е някоя корпорация - ама май нямате образованието за това. Закфо ми скимтите , толко можете - толко получавате.........

107

5543

преди 11 години

"САМО НИ ПОГЛЕДНЕТЕ, ВСИЧКО ВЪРВИ НАОПАКИ, ВСИЧКО Е С ГЛАВАТА НАДОЛУ.ЛЕКАРИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЗДРАВЕТО НИ, АДВОКАТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ПРАВОСЪДИЕТО, УНИВЕРСИТЕТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЗНАНИЕТО,ПРАВИТЕЛСТВАТА УНИЩОЖАВАТ СВОБОДАТА, ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ УНИЩОЖАВАТ ИНФОРМАЦИЯТА И РЕЛИГИИТЕ УНИЩОЖАВАТ ДУХОВНОСТТА. "