34

братя Мангалфие

преди 11 години

госпожата хилъри ши на гледа през гугъл ърт дали се грижите добре за нас по програмата "Щастливо отглеждани роми".не бе, шегуваме се. картата им трябва за мероприятието "Изчисти България за един ден"

33

до 39

преди 11 години

На багери а авиация - GBU-31/32 JDAM,A-10 Thunderbolt,GAU-8/A Avenger- и налагане мъжката.

32

Мамантос

преди 11 години

Западните сатанисти нареждат на местната колониално-куртизанска азминистрация да прогежира *** ***, за да се плодят в невъобразими количества.Но след време същата тази *** ще залее техните подредени държави. И ще си го заслужат, защото "който сее ветрове, ще жъне бури".

31

1446416+541616+4198+

преди 11 години

Тези европари пак ние ще ги връщаме, не Бойко, не герб, не *** НИЕ

30

op

преди 11 години

Или европейците са ***, или ние. Гетата искат багери, а не картографиране. Явно има някъде някой ненормален?

29

Анонимен

преди 11 години

*** пита баща си:''Тате какво е демокрация?''бащата:''Българите работят,а ние взимаме помощи хей така.''***:''Е не се ли дразнят?'''бащата:''Ааа.. дразнят се,но това вече не е демокрация,а расизъм!''

28

Анонимен

преди 11 години

''Правят карта на гетата с европари''Да се чете:''Има едни европари,дето някой трябва да вземе и да ги отчетем,че са изхарчени по предназначение...''

27

Българин

преди 11 години

И не виждам какъв проблем за *** е "достъпът до образование". Образованието в България е не само безплатно, но и задължително, а във всяко населено място, дори в най-забутаното село има училище.Проблемът е само, че тези животни нямат нито желанието нито способностите да учат. Затова от детето като порасне може да стане учител, счетоводител, балерина, водопроводчик, художник, лекар, инженер, компютърджия, търговец, тракторист... докато от чаавето напук на всички усилия става само ***.

26

Анонимен

преди 11 години

"какви са им основните проблеми и с какви пари могат да бъдат решени." - бюрократичните *** правят проучване и се готвят да наливат още пари за *** ***. Тези пари аз не съм съгласен да се дадат. Те са от моите осигуровки и са откъснати от мизерните пенсии на нашите родители баби и дядовци. Не ги давам. А който чиновник вземе такива решения значи е негодник - да си върви!

25

Българин

преди 11 години

Преди да се говори също така за достъп до здравеопазване, защо някой не зададе въпросът - тия твари плащат ли здравни осигуровки - и ако не (всички знаем, че не) - докога ще се лекуват с нашите пари ???И стига с тия "проблеми на ромите" - самите *** са най-огромният проблем на тая държава !!!Премахване на всички незаконни развъдници, заселване на *** в земеделските райони и принудителен труд - който откаже да работи, да умира от глад - друго решение просто НЯМА - разберете го !!!

24

Българин

преди 11 години

Пак тълпа чиновници ще се налапат с пари за абсурдни дейности !!!Хъхряшките развъдници трябва не да се картографират, а да се ТЕРМИНИРАТ !!!И престанете да пишете за "малцинтвА" - досега не съм чул и видял турци или арменци например да живеят в незаконни катуни - говорете за *** !!!Според Наказателният кодекс самонастаняване и строителство на чужда земя без разрешение се наказва със затвор - и никъде не съм чел, че този или който и да е друг член на НК не се отнася за *** !!!

23

@#$%&

преди 11 години

"В него ще се включат 700 души от шест национални ведомства, от общините и от неправителствения сектор."700 безхаберници близки до властта, ще се налапат до гуша. Дайте ми тези пари на мен и с 10 човека, ще ви дам картите до края на месеца. Какви 2013, 2257.

22

марти

преди 11 години

До 29Селянино,де да бяха само ГЕРБ простаците!!!То защото преди тях все умници ни дояха,та затова сме такова...заспало племе!!!

21

селянин

преди 11 години

Манговците започват да ги описват като *** ,защото ще им правят безплатни документи за самоличност.Избори идват ,нужно е да гласуват за партита на простаците ГЕРБ.

20

марти

преди 11 години

Господа ***,кога ще започнете да наливате евопарите в реални проекти,които да имат някаква възвращаемост???И колко евросредства още трябва да изпапкате под предлог,че ще...интергрирате ***???Още помним Декадата на мангасарското интегриране и ползите от нея!!!

19

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Да отидат да видят ада в Захарна фабрика...........

18

HB

преди 11 години

NAS TURTSITE PRODALJAVAYTE DANI OBIJDATE KATO TUTUNJII,STROITELI,NEOBRAZOVANI NIE RABOTIM ISI PLASHTAME DANITSITE A SIGANITE GI NAHRANETE HAK VIE SHTE NI TARSITE S SVESHT NAS V SKORO VREME

17

Анонимен

преди 11 години

гърбавите ще си картотекират електората,точно преди изборите,за да бъдат те честни,като предишните.А по принцип каква е идеята на великата операция "преброяване на населението" , по време на която фалшифицирахте броя ***,като ги карахте да се самоопределят като норвежци, до около 300000,а те реално са милион .

16

болшевик

преди 11 години

Грозни и миризливи ***!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Ebati gluposta