132

боби

преди 11 години

Спрете вече с вашият рекет.Как да живее тоз народ без доходи.Удържайте си таз застраховка от вашите заплати. Гаврите се с народа.Спрете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

131

681

преди 11 години

СТРАНДЖАТА пак се появи с глупостите си без да подозира ,че 10-те лева дето му ги плащат от ГЕРБавата централа ще му ги удържат за данък "Старост".Ще се окаже ,че цял ден пише глупости за без пари. :)

130

R-3

преди 11 години

Жалко ми става като видя бг пенсионер!Няма друга държава като нашатада се гаври с народа.

129

Анонимен

преди 11 години

Само за днешния ден аз не съм съгласен:- с целогодишното каране на фарове- с този данъкМоето мнение има ли значение?

128

ха-ха-ха

преди 11 години

Е тия кога успяха да опапкат и Сребърния фонд, че тръгнаха нови кражби да измислят :))). Е те такава държава нема :)))) - десет вида вноски за пенсии и накрая ако доживееш до пенсийка най-много да има за един айран и една баничка, ако не трябва да даваш за лекарства и ако имаш късмет да не си абонат на топлофикация :))) А мерси.

127

отец Нафарфорий

преди 11 години

Аз, чада мои, предлагам да се въведе и една малка застраховчица "Задгробен живот" - това като гаранция че ще попаднете в рая!Докато сте живи да си плащате по малко, пък после, на Оня Свят ще ви се върне!

126

Ние сме №1

преди 11 години

Човек цял живот ще плаща осигуровки на тази "държава"и като остарее 150 лв.

125

десния

преди 11 години

Е нали Тиквата се представя за десен, а пак към солидарности и комунизъм дърпа :))). Боце, Боце то верно да събираш медеца в една каца е по-лесно за гребане, ама няма да стане брат :))). Всеки се спасява по единично, което означава, че за вас от ден на ден ще има все по-малко за крадене. Знам, че към комунизъм те дърпа, ама номера няма да мине :)))

124

Анонимен

преди 11 години

Когато едно управление е некадърно и не умее да си събере вземанията от некоректните длъжници, почва да мисли как да натовари коректните платци с още задължения, вслдствие на което коректните платци намаляват, а некоректните се увеличават :) но в страната на тиквите е така

123

Некъф Човечец

преди 11 години

Два въпроси ми изникнаха1. Цветелина и Застархователна компания ли има? 2. Защо в момента вноските по задължителното осигуряване се облагат с 10% данък при теглене? Демек щото са ни мноооооого богати пенсионерите ги цакат с данък на пари дето са ги чакали 15 години

122

недоверчив

преди 11 години

Аз на тия дет се изредиха да крадат във властта кучето си за два часа не бих поверил, кому ли от да им дам пари и да чакам те да ми осигурят висока пенсия :)))).

121

пенсионер

преди 11 години

Достойни старини в България НЯМА

120

аз

преди 11 години

Ей тия мислят ***-будала за по-голям *** отколкото е в действителност :))). Кой *** ще тръгне да пълни буре без дъно? Солидарни застраховки дрън-дрън. Аз сега ще плащам половината си доход, че след 30 г. те щели да ми дадат :)))). Е кво ще ми дадете бе? Като гледам какво дадохте на хилядите пенсионери - обрахте ги най-безсрамно и ги оставихте едвам да оцеляват. Не ви ща пенсиите и сам мога да се оправям, особено ако не ми пречите :)))

119

Анонимен

преди 11 години

Целия този цирк означава само едно ,сребърният фонд е източен , и мутрите нямат пари! Този път няма да им се размине, оставка и съд за мутрите от герб!

118

Анонимен

преди 11 години

Ей ***, бегом в банките да теглите от тлъстите си банкови сметки за застраховки. Ревльовци

117

любопитен

преди 11 години

И кога ще ми осигурят тия недоразумения достойните старини? При пенсионна възръст 70 г. и средна продължителност на живота от 69 с тенденция към намаление :))). Аз старините съм си ги осигурил, сега големия ми проблем са поплъзновенията на държавните хрантутници към това, което съм си осигурил.

116

Анонимен

преди 11 години

Половината от приходите ни отиват по:горива токпарноВиКмобилни опрераторидържавни данъциместни данъциКато гледам все при крадци

115

наблюдател

преди 11 години

Ай стига вече с тия солидарности. Който иска солидарна пенсия да си оди я в С. Корея, я в Боливия. Аз ***, милиционери и всекви държавни харнтутници не ща да спонсорирам. 2030 г. половин българия ще е манганария, три четвърти пенсионери и я има, я няма няколкостотин хиляди, които реално да работят. Не ща тогава да ми се обяснява, че то таковата-онаковата, кризата, Рапоня и т.н. та за туй пари за пенсията ми няма. В края на крайщата съм прочел повече от Тикуня, значи мога да се оправя по-добрe от това, което той е измислил. *** народ, тиквена държава.

114

Анонимен

преди 11 години

Хехе, старини викат ? И как ще стигна до тях, след като на 36 години съм с разбито здраве, я ми остават още 10 годинки, я не . И знаете ли , мене от смъртта не ме е страх, за мене ще е избавление от това, че съм се родил българин (какъвто вече не се чуствам), Вие да му мислите..........ще видиме в ада !!!!!!!!!!!!!

113

Старшина Ушев

преди 11 години

дано цялото правителство се качи на самолет за държавно посещение в Африка,самолета да се разбие в прерията и нито един да не доживее до достойните си старини.Ако некой оживее,да го изядат лъвовете.*** ГЕРБ-аджийска крадлива