21

Анонимен

преди 11 години

Голата истина -мед.апарати в случай на удавяне.Какъвто и е баш шефа-такива и останалите министри.Я,дума дупка да прави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Имала обекти за открива в Сев.България,че по-край още някой ще бъде на морето и ще проверява. Откриване,проверки и така до края на света,по ГЕРБ.

20

до 20 ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

Форума не е мястото да се оплакваш от некоректно обслужване,моето момче.За целта си има органи,ако не си грамотен да ти обясня,че таксата за чадър и шезлонг се издава с билет за вход,както в кината и театрите,а не с касова бележка както в кварталния магазин.Ако на талона пише 3лв. и е задраскано с химикал и написано 5лв.си длъжен да се обадиш в НАП и да обясниш за тази нередност,а не да се оплакваш по форумите,като завярн сет.

19

Гошо Тъпото

преди 11 години

Много е...бяла таз булка;явно не е ходила по...монокини,по плажовете.

18

minko

преди 11 години

Koq e taq debelana v oranjevo

17

МУТРА

преди 11 години

Толкова много асфалтираме(крадем), че не ни стигат материалите(рушветите), с гордост обяви по БНР министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

16

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

А ДАНЪЧНИТЕ КОГА ЩЕ МИНАТ ПО ПЛАЖОВЕТЕ ЗА ДА ВИДЯТ КАК СЕ ПЛАЩА ЗА ЧАДЪРИ И ШЕЗЛОНГИ БЕЗ КАСОВ АПАРАТ, БЕЗ КВИТАНЦИИ, БИЛЕТИ И ДРУГИ...ХЕЙ ТАКА - ДАВАШ ПАРИЧКИТЕ (около 24 лв.) И ТЕ ОТБЕЛЯЗВАТ НА ХВЪРЧАЩА ХАРТИЙКА ...ЕХО.... КЪДЕ СА ВИ МОБИЛНИТЕ КАСОВИ АПАРАТИ ???

15

роко

преди 11 години

Министър мазната нянка.....

14

Бобсън

преди 11 години

Хубави зърна извади Министърката!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Тая *** да и дам един кожен апарат имам и да го налапа до гърлото.Гарантирано ще се удави...

12

Sergei Ignatov

преди 11 години

Oti nema se plaushite.Ke namerime takvizi aparati za udavqnia.

11

Анонимен

преди 11 години

Такава апаратура вероятно е много скъпа и кой би си позволил да купи апарат за 200 хил, когато печалбата за един сезон е под 100 хил и нали има бърза помощ все пак?Или някой гербераст е внесъл такива апарати и трябва да се продадат някак си...

10

бай Ганьо

преди 11 години

Лиле и ние сме замислили пъклен план да ви спрем концесията другата година че се оядахте а не плащате нищо на народа и сме бесни и гладни!!!

9

Бургазлия

преди 11 години

Ех, едно време сами се давеха хората на плажа, а сега и АПАРАТИ са измислили за тази цел. :-)))Колко много са напреднали нещата по време на управлението на ГЕРБ. Знаех си, че няма да ни разочароват. Ха си кривнал малко в ляво, хоп апарата за удавяния и сбогом ! Или се пишеше ЗБОГОМ ? :-))) Ще питам Игнатов той ще тряба да знае ... :-) Нали сме най-образованите в Европа. :-)))

8

хубавото лили

преди 11 години

Хубава жена е министърката,добре че се разсъблече,досега я вземах за сухар.

7

избирател

преди 11 години

''На 80% от местата за отдих липсват медицински апарати за удавяния''Доказателство за твърдението на другаря Игнатов,че сме лидери в образованието.

6

Наблюдател

преди 11 години

300 000лв. са малко от глоби,но като за първи път да се търси сметка от концесионерите е напредък.Тия лешояди трябва веднъж за винаги да разберат,че или ще правят бизнес по европейски или да хващат гората.Всеки концесионер на плаж трябва да внася депозит-гаранция и ако не си изпълнява задълженията,да не му прекратяват договора по средата на сезона,а да му вземат депозита,та следващата година да бъде гост,а не "разпоредител"на плажа.

5

Анонимен

преди 11 години

оставка за цялата гербаджииска ***

4

mi

преди 11 години

концесионерите добре, ама кога ще погнете незаконните хотели по плажовете???

3

дефибрилатор

преди 11 години

Много интересно министърка, предполага се че има висше образование и някакъв мозък в тиквата , а незнае как се казва техниката на лекарите която ИЗПОЛЗВАТ при извадени от водата удавници.

2

Попърса

преди 11 години

Лилето е много готена с оранжевата рокля. Като оранжев гербер разтящ до новооткрита магистрала.