99

Името

преди 11 години

Вие като сте инжинери и икономисти и IT гении, къде са ни грандиозните проекти по за 5 небостъргача във всеки град? Не че ни трябват, ама: Магистрали строи Бойко, ОК. Това колко човека работара ангажира? Макс 200 магистрала се строи на етапи и повечето материали са за консумативи, а не за работна тъка, материали се снабдяват лесно 4ма предприемача и 10 камиона... честно (те гълтат майка си и баща си и дават толкова по веригата нагоре) 200 леят бетона и карат багерите. 1 Инжинер да начертае къде

98

Името

преди 11 години

Абе на мен ли така ми се струва или щом в правителството се гърчат по за 110 000, цялата работа отива много жестоко в кереча (каквото и да означава това за 1 страна, за гърция от 1 година слушаме, че трябва да изчезне като страна, пък пак си е страна).Някак си имам някви сигруно вече чисто налудничеви идей, ама няма ли някви грандиозни проекти, аз нека съм супер простия общ работник (имам завършен само 12ти клас на 24, тва е) Ами вие като сте инжинери и предприемачи (ще има продължение)

97

Анонимен

преди 11 години

"Цветанов натиска Дянков за 110 000 лв."Знаех си, че тяхната връзка е сексуална, ама не предполагах, че цената на Цецко е такава : )))

96

Анонимен

преди 11 години

Като му гледам снимката по скоро е Циганов а не "цветанов".

95

турско еврейски

преди 11 години

Това правителство на ГЕРБ се чуди на кой по-напред да се надупи. На амерканците, на турците или евреите. То не бяха съвместни заседания, маанети и суюнети. Аман от дебелоочието на Борисов и откровената тъпотата на Цветанов. Пък за Николайчо и неговите еврейски лизачества направо ми иде да му ...отнеса един як шамар.

94

новия съюз

преди 11 години

ГЕРБ и ДПС вечна дружба. Борисов и Доган се стягат за сватба, ама още не са се разбрали кой ще е булката

93

анализатор

преди 11 години

Аре тъпане от Дс,не схванахте ли вече,че проекта Борисов се провали тотално?Ядохте,пихте ,тероризирахте народа,подложихте го на геноцид,но тези които Ви дадоха парите за да извършите това гнусно дело червени фашисти от ДС-БКП бече си ги търсят.Прогонихте,или озлобихте умните.Сега *** да ви връщат заемите ***!Аз казах ХАУ

92

САМО ТАКА

преди 11 години

Давай Цецо, бой по *** !

91

БойЧО

преди 11 години

ХАЙДЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ВСИЧКИ ДА ИСКАМЕ ОТ ДЯНКОВ ТОВА, КОЕТО НИ СЕ ПОЛАГА. ТОГАВА ГЕРБ ЩЕ ИЗХВЪРЧИ НА ЛУНАТА И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАМ.

90

анонимен

преди 11 години

Как го натиска-нежно или по-мъжката?

89

Анонимен

преди 11 години

Тръпки ме побиват като видя какъв интелект излъчва това "лице"...

88

Анонимен

преди 11 години

този за апартаменти ли похарчи 1 милиард ???

87

Анонимен

преди 11 години

Каква *** мутра ни гледа на снимката

86

пожарна или....

преди 11 години

противопожарна техника ?

85

до 104

преди 11 години

Турих ти + друже , но вазелина ще е най необходим точно за дянков.Тоя *** ни съсипа, па после ще си отиде там отгдето го командироваха алчните капиталисти, за да ни довърши.Ако имахме дори и грам от гръцкото самочувствие, тези нещастници-сегашните, че и предните отдавна да сме ги скопили.Но!!"НЕ НАРОД, НЕ НАРОД А ***"..колко е бил прав Дядо Славейков!

84

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** да отдели малко от парите за подслушване и ще си оправи шланговете ! *** те са толкоз некъдърни , че освен да подслушват ,по дрег начин не могат да свършат за 5 ст.работа !

83

Анонимен

преди 11 години

Дянков наи вероятно да му даде 110лв за неколко туби вазелин...по една за всеки апартамент...

82

Анонимен

преди 11 години

Я--а-а-а! Урко от Планетата на маймуните ! Ко прай тоя тука бе ? Писна ми от грозната му мутра ! Дано децата му да не приличат на него !

81

Анонимен

преди 11 години

2та поправка в американската конституция гарантира такива кухи манерки като тоя да не остават много време на власт. Гарантира също че управлението ще е от хората за хората, и към хората...уви БГ е едно подобие не фашистко-комунистко управление,...

80

Кофти мат'рил

преди 11 години

Не съм прочел материала, нямам и намерение да го чета...стига ми снимката на персонажа.Моля наглеците унижили нацията-начело с Борисов, дянков и тоя тарикат от снимката...последвани от костов, доган, станишев, и комедийните артисти яне-булката и волен пишман националиста...та да им кажа:Е***ЕТЕ СИ МАМАТА...НЕЩАСТНИЦИ!