40

До Ясно

преди 11 години

От написаното от теб излиза,че банките,в случая ЕЦБ,са станали "агенции за социално подпомагане",след като на принципа на солидарността раздават безвъзмездно помощи на закъсали.Разбра ли сега,що за глупост си написал,ако не-първо прочети що е то банка и каква е дейността и.

39

еврофондове ха ха ха

преди 11 години

Да преместят печатницата у гърция , цяла вечер печатат на сутринта като топъл хляб се вземат новите евра и така , преди няколко години бяха обвинили българи , че печатали фалшиви евро някъде към 400 000 евро май бяха заловили аве кокошарска история в сравнение с гърците.

38

Ясно...

преди 11 години

Проверете си и Вие господа, но... АСОЛЮТНО всички страни членки на Евросъюза (не на еврозоната, а на евросъюза) са инвеститори във ЕЦБ- там си плащаме и членския внос... Който СЕГА е *** и *** *** може да напише, че българите НЕ помагат на гърците... Но на практика е точно така- НАШИТЕ пари отиват за гръцки заплати и пенсии. Като казвам "нашите" Визирам дори и унгарските фуринти, дори и чешките крони... Сега вече е ЯСНО, че целия ЕС дава... ДАВА пари на гърция- не само еврозоната!

37

Анонимен

преди 11 години

барба яни е по - добре от боко тиквоко..

36

Greece - Ellada

преди 11 години

Revete beeeeeeeeeeee revete nikoga ama nikoga nqma da nastignete nashto nivo balgarrrrrrrrrrrrrrr :D:D:D Bez Greece nqma da ima evro a i Evropa!! AXUuxAuxauxAUxAuyuxauyxAyuxAyuyuxyuxuyXyuxyuxyuxyuxyuXyuxyxyXAyu

35

цицко дзорбас

преди 11 години

кадзваме на циновниците от европа це сицките парицки изхарцихме за циртаки, узаки, спанаки и цацики, пуснахме цетиринайста дзаплата, це докато дадат пак парицки, голяма криза ни цака..ние култура дадохме на европейците, те ни мъцат и карат да работим...ааааа.....!!! я да си налея една метакцицка за дусицката и да си ходя в хотелцето да подремна..

34

Анонимен

преди 11 години

Тоя фашииски ЕС си е направо тирания едно време пращахме за Москва зърно и едно друго насреща получавахме петрол и военна техника на смешни цени сега няма.

33

ДО 34

преди 11 години

То цялата им идеология е сбъркана на тях. То направо стана болен здрав да носи. Ние си плащаме като попове, а парите на такива като нас отиват у гър4улята дето яли и пили и сега не искат нито икономии да правят нито да си връщат бор4овете, щото видите ли те така били ве4е свикнали и не можели да си развалят рахатлъка....а гунчовци като нас мноооого - бухай куме то има кой да хар4и и да живей. Е това аз питам на какво прили4а??? Ние не само хаир не видяхме от ЕС ами и няма и да видим...тва е.

32

Костакис

преди 11 години

Хaхааха виждам че се тревожите за гърците сега и аз да ви светна, тоя дълг не се плаща тъй как си мислите, а се преструктурира ще са напечатят малко ДЦК едно друго и ще се изплати, туй да не е няква селска фурна че да фалира.

31

от 27 до 33

преди 11 години

Първо даваха някви пари за да се зарибим, отделно плащаме такса сега тия пари ги спряха щото видиш ли имали искания, ама ние за кво си плащаме сега да ни поставят искания нещо много сбъркано има.

30

ОТ 27 ДО 30

преди 11 години

То4но да....и за това също! Съгласен съм абсолютно! Вси4ки виждаме как дърпат конците на нашите палячовци, а националните ни интереси стоят някъде в дъното и са девета дупка на кавала. Може много да се говори по тая тема, но хубаво е 4е все пове4е хора осъзнаха какво е ЕС и какво е нашето място в тоя измислен съюз.

29

Папуляс

преди 11 години

Боли ме фара че държавата щяла да фалира аз си трупам евраки и узаки като фалира ида у БГ и наемам българите да ми чистят *** туй го умеят най-добре.

28

Анонимен

преди 11 години

ЕЦБ се превръща в куха финансова пирамида и тайна централна банка на Гърция и който има повече заеми към ЕЦБ като Гърция, получава още повече пари от ЕЦБ, а който няма заеми към ЕЦБ, остава без пари.

27

до 27

преди 11 години

Не съм 20 ама според мен ни взеха за да могат да ни командват и най вече да ни заповядват да държим *** да не плъзнат из Европата, иначе от нас ЕС има да прокопса от умрял писмо все едно.

26

Принт лев

преди 11 години

Тя една икомомика се заформя напоследък малииииии. Оттатък океана печатат яко доларе, ЕЦБ гледа, гледа и се светна, че и това е вариант. А в крайна сметка ще го издухат най-бедните, като България и Ромъния. Няма край това театро. Ще взема и аз дома да си печатам левчета, ей така да имам джобни и за цигари.

25

Селски тарикати

преди 11 години

АКО ИМ ДАВА ЗАЕМИ КОИТО НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАТ ОК, АМА ТИЯ ЗАЕМИ ОБИКНОВЕННО НЯКОЙ ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПЛАЩА.

24

ДО 20

преди 11 години

Виж братле, принципно си прав. Така е - ЕС не ни трябваше, но мандалото лопна - сами се бутахме там за където не само 4е не сме, ами и не сме съвсем желани. Взеха ни заради стратеги4еското положение - каза го пред медиите френския президент Саркози не отдавна по повод скандала с наши роми във Франция. Другата основна при4ина да ни вземат е евтината работна ръка и да може да си изнасят *** като пилешките бут4ета и тем подобни насам. Никой от ЕС не го е грижа за БГ народа.Те ни нямат за хора

23

Анонимен

преди 11 години

Опитват се да спасят Гърция с помощи от нови количества пакети от напечатани евра, но това ще засили само инфлацията в съседните страни като България, които не получават микакви помощи и са принудени да мизерстват с ниски заплати и хиперинфлация. Сърбия и Румъния вече са пред фалити и подадоха молби за помощи също.

22

saki

преди 11 години

не се шашкайте толкова. Германия и Франция са огромни икономики с мноооого пари. Те се държат като банкери които са отпуснали кредит на лошия длъжник Гърция и сега с финансови хватки се опитват да и преструктурират дълга. В крайна сметка пак имат някава изгода да наливат кинти в Гърция, дори и от това да имат стратегическо регионално влияние на балканите държейки Гърция във финансова зависимост.Важно е да имаш контрол над коридорите и каналите и ако трябва си плашаш за това,защото ще спечелиш.

21

Анонимен

преди 11 години

Така поставено заглавието е подвеждащо не ги спасява, а ги натиска още повече в тинята.