169

Анонимен

преди 11 години

Най добре е ...да дойдат танковете ....да върнем соца.

168

Оп-са

преди 11 години

Толкова ли прости хора има, които да се радват на една очевидна гавра? Кауфланд и Метро си правят картел с министър, след което шумно си обявяват промоцията по всички медии и даже в новините на БНТ лично?!?! Защо Кауфланд не си направи един двумесечен каталог с промоции? Осъзнайте се! Това вече е тотална гавра! Кауфланд в Германия в новините ли си обявяват промоциите, и то в картел с Метро и МИНИСТЪРА?! Има ли нормални хора, на които това да им се струва прекалена гавра?

167

Оп-са

преди 11 години

Ей сега гледах някакъв нагъл "манагер" от Кауфланд по БНТ! Вика "ние го правим за наша сметка, да са доволни клиентите и да се спре със спекулациите"! *** ***! *** порнографията! Тотална реклама, пълна гавра! Някакъв търгаш ще влиза в картел с друг търгаш, а посредник е министър!?! За какво си говорим?! Че Кауфланд като искат да си пуснат тези продукти на едномесечен каталог! Защо им е правителството?! Пълна подигравка, а овцете си блеят и се кефят...

166

дo 202

преди 11 години

Ама го яде това евтино ирландско месо та ти пръщяха ушите,надумка си камерата на хладилника и се хвалеше как си бил ударил кьоравото,а прясното българско месо застояваше по щандовете.*** си,такива бяха и родителите ти.

165

Насо

преди 11 години

Найденов, от трън та на глог!Избори идват, ти електорат от големите вериги ли ще събираш или от производителите?Вече се уморявам да ти гледам тъпунгерските изяви. "Опапана" стара комунистическа лисича муцунка ми изглеждаш... Да си препрочетеш учебниците по икономика, ако някога си ги чел въобще!

164

с.

преди 11 години

Слагат минуси на 195 защото са *** русофилистична пасмина и не им изнасят нещата написани от човека!А той е прав!И за братските *** и за преглъщането!През септември всичко ще скочи зверски за пореден път!И какво от това!?Нима някой ще излезе да протестира и да се защити!?*** и оскотели бантускотове ще търпят докато изпукат!Ако това бяха гърците жална им майка на управляващите!Ама тука бантустанците понасят всякакви гаври!

163

Ето и стоките

преди 11 години

Ето и списъка на стоките със замразени цени:1. Печени Слънчогледови семки импорт Украйна ( само за опаковка от 0,500 кг )2. Маринована копърка внос ( буркан 0,250 кг )3. Варена царевица за 1 бр.4. Фурми ( пакет 0,300 кг. )5. Шам фастък (цената е валидна за 20 футов контейнер )6. Рахат локум 7. Киви8. Манго9. Ананас10. Чай мента внос ( за количества над 800 кг. ) Време е за всенародни празнинства !

162

анализатор

преди 11 години

Така започнаха и след 9Х 1944 , първо "борба със спекулата" и после Белене и Скравена !!!

161

съгласен

преди 11 години

Защо слагате минуси на 195 , човека е напълно прав , като нямаме собствени ресурси всичко по веригата ще е по-скъпо , елементарно !?

160

МНОГО ЖАДЕН

преди 11 години

Найденов,направи луканката и ракията по 1лв. и народа ще стане щастлив за няколко часа.

159

КПСС - БКП

преди 11 години

Оправихме "*** събратя" със слънчогледа и царевицата по плажовете, и сега сме се захванали за нови още по-крупни дела и мерки. Просто не мога да повярвам, че това се случва в нашата татковина и инициатор е БАШ министъра на земеделието и храните. Ще повърна вече. Комунизма се завръща вадете си партийните билети и комсомолските книжки. От утре срещу книжка от БКП или Комсомола на ЛУКойл ще дават отстъпка от 0,20 лв. за всеки литър гориво. Смях !

158

Анонимен

преди 11 години

Вместо да мислят как да увеличат доходите ,те замеазяват цените- пълни *** .

157

Анонимен

преди 11 години

Народе, спри да им плащаш ,спри да купуваш !

156

Анонимен

преди 11 години

Щом са се договорили поне да го бяха запазили в тайна. В името на предизборен Пиар ЕС може да санкционира държавата а държавата са данъкоплатците а не тези некадърници.Разбирам държавата да субсидира земеделие или производство но да се "договаря" с търговец който купува и продава (не произвежда) изобщо не е социално а тоталитарно според мен.

155

Е, га ти държавата

преди 11 години

Ще се разплача от умиление- какви добри хора са тези нашите управници- ще продължаваме да си хапваме хляб с кисело млекце, ама може и на тъмно, защото като енергодружествата искаха увеличение на цената на тока, същите тези образци на милосърдието ни убеждаваха, че имаме най- ниската цена на електричеството в цяла Европа, та 15 процента е разумен скок! Господа управляващи, на фона на съвсем не европейските ни заплати, които не са мръднали години, това вашето е чист геноцид!

154

Анонимен

преди 11 години

Имам предвид ако си закупиш тютюн Уинстон гилзите са безплатни. Отделно само гилзите са 3 евро? Тука ги скриха.

153

?????? спешно моля

преди 11 години

йайцата у be getto на кило ли са или как?

152

Анонимен

преди 11 години

Това не е европейска а тотелитарна практика. Да задължаваш бизнеса да продава на цена която си решил защото си некадърен и не можеш да осигуриш работа на хората.Това е най некадърното и безотговорно правителство и всички тези машинации се провеждат предизборно. Питам защо спряха гилзите за цигари?В Европа една кутия с 200 гилзи струват 3 евро и се продават безплатно?Искат да се пушат техните контрабандни ли?А Найденов щом се е "договорил" може да ядем този път и 30 годишно ирландско месо.

151

маркототев

преди 11 години

Иб.....ах късмета. Аз пазарувам от третата верига!!!!!!

150

кха ха ха

преди 11 години

Аз пък ще си направя фирма,с пари от европроект,да разнасям таз кошница с 10 продукта,без които не може,по подобие на това тука fruktmix/типовете кошници ще се казват:Конферентна кошница 10 кгЕдно голямо благодаря 8 кгГоляма кошницаСредна кошницаМалка кошницаще ги разнасям с УАЗ ката