161

Анонимен

преди 11 години

"а вие плюете Стойчев и Казийски, дори и Жеков. Те са хора признати в целият свят. "Спортисти признати ... а като "хора" всеки има право да си ги оценява. Но ти си твърде *** за разбереш тънката разлика!

160

chach

преди 11 години

neiskam da se sre6tame samo s ruusnasite.te ni machkat kato plastelin.

159

Анонимен

преди 11 години

Добре, че ги няма Стойчев, Казийски е Жеков! Сега отбора щеше да стяга багажа за дома!

158

Анонимен

преди 11 години

Много поздрави на герберите и Радо Шишарката, Матея Казията и сие:))) Въпреки усилията не успяха да разбият отбора:))) Браво момчета! Върха сте!

157

Валери

преди 11 години

Интересно защо някои от коментаторите плюете срещу Стойчев и Казийски а нищо не казвате за Лазаров и Ганев? И Плачи и Найденов са от екипа на Стойчев а Соколов е от отбора на Стойчев и не играеше за да играе големият интригант Владо Николов. Големите крадци са във федерацията, не са треньорите и играчите. Екскурзиантите от федерацията са повече от играчите и треньорския щаб и всичките са на наши разноски а вие плюете Стойчев и Казийски, дори и Жеков. Те са хора признати в целият свят.

156

До172

преди 11 години

Да ти кажа с тях не мачкахме така. Едвам се класирахме дори.

155

Анонимен

преди 11 години

Гегата на българите"овчари",удари полските овчици,вирнали главици!!!

154

Анонимен

преди 11 години

Италия - Аржентина 2:1 (25:17, 21:25, 25:17)

153

Иво

преди 11 години

Кеф ,кеф , голям кеф ! Тази победа е най-сладкото отмъщение срещу надутите поляци ! Отнесохме ги точно когато се мислеха за най-добри и то на Олимпиадата ! Велики Соколов и Салпаров ! Всъщност всичко в играта ни се получаваше , защото момчетата играха като отбор и с настроение ! Защитиха честа на България ! Сърдечни поздравления ! Отчитам факта , че съдиите също бяха на ниво и за не ни порязаха както си беше станало гадна традиция !

152

Анонимен

преди 11 години

Браво,браво,браво!!!Напред и нагоре!!!Обичаме ви и ви се радваме ,български момчета!!!

151

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

преди 11 години

Браво, момчета ! Наказахте високо летящите поляци. Свалихте ги на земята с един хубав, български "селски" шамар ! :)Гордеем се с вас !Велик Цецо Соколов !!! Направо щеше да убие поляците с топката !!!Уникален Теди Салпаров със своите спасявания !Всички бяха невероятни !Щом България е толкова силна без Радо, Матей и Андрей ... Представяте ли си как щяхме да мачкаме с тях ??? Жалко, че ги няма в отбора ...

150

Анонимен

преди 11 години

Браво, нащее-е-е!Има ОВЦЕ - има и ОВЧЕРИ, нали така полски национали?Е доказахме, че сме от по-добрата страна.

149

PD до 7

преди 11 години

Аман от разбирачи празнодумци. Жеков е много добър разпределител, подвижен, с висок отскок, който посреща топката високо и по този начин ускорява атаката. Играе добре на блокада и има силен сервиз. Не случи на посрещачи ( Казийски ), за това играта през центъра не му спори. Останалото са медийни али бали. А на Владо ( Туриста ) му го лепнаха журналята, като преведоха тенденциозно едно изказване пред полска журналистка. Долу лапите от националния отбор *** грабливи. Българи Юнаци

148

реалист

преди 11 години

Най-добре е че имаме и млади добри волейболисти.Ако не се главозамаят, треньорът има умна тактика/пр. ако сме се класирали да паднем ако трябва за да си изберем противника/, възтановя ването им след мач е добро,ако не сега....то после ще имат успех.Ако бе с тях и Казийски...още по-добре. Ако си отиде и Лазаров...ще се изчистят проблемите и може да мисли и за повече.

147

до Петербург

преди 11 години

Спасибо!

146

PD

преди 11 години

Не слагайте Жеков в интригата и авантюрата на Стойчев и Казийски. Той няма отношение към нея.Даже напротив, трябва са го направим национален герой, заради самоотвержената игра срещу Франция, която ни класира на олимпиадата. Той помогна на Българския национален отбор, защото без него в схемата на Радо се видя, че нямаме шанс. Игра на върха на силите си, и се раздаде до припадък. А отделно до момента не е взел страна в интригата, което му прави чест.

145

7

преди 11 години

Добре стана, че футките в отбора се махнаха и се даде истинска възможност на младите момчета. Най-голямата дупка в отбора винаги е бил Жеков - прехвален, лабилен, не играе с центровете. Казисйи бива в атака ама с това аматьорско посрещане почти и статут на железен титуляр пък даже и да го *** от блокади, по-скоро пречеше. За Владо туриста ясно - хванта го двап ъти на блок и е аут до края. Сега с младите и тактика може да се вкара, и смени удачни да се правят - вижда се резултата

144

Анонимен

преди 11 години

Италия - Аржентина 1:1 (25:17, 21:25)

143

ДНЛ

преди 11 години

Не забравяйте и колко много от себе си даде Данчо Лазаров за тази победа. Браво и на Данчо.

142

Анонимен

преди 11 години

Браво!!! Дано късметът да е с тях до края на финалния мач за златото!!!П.П. Ама сме се прочули де. Това е от сайта на евроспорт: Bulgaria's preparations had been nothing short of farcical with their coach and best player quitting immediately after Olympic qualification in a row with federation bosses.