22

FU

преди 11 години

Да им оформят билетите с банков кредит и да им го връчат да си го плащат като се върнат!!! Ако ли не да чукат чакъл на Тракия докато стигне до Бургас... Аман от хрантутници!!!

21

Анонимен

преди 11 години

*** gnusni, ne vi iskame

20

Анонимен

преди 11 години

да ги скопяват 1 000 000 скопени *** за 50 години ще измрат все пак са на гости ,в България и ще исплняват без прикословно дори гробовете сами ще си ги копаят ***.

19

Г-8

преди 11 години

Докога ще ме обиждат по медийте, казват за тия, че са БЪЛГАРИ????!!!!!

18

Анонимен

преди 11 години

с *** трябва да има нежна ревулюция нежно да ги заличават от планетата земя.

17

Анонимен

преди 11 години

с кви дрехи са се барнали ? *** то е ясно ,че пари няма да видят поне са ги облекли . да не са капо ***.

16

Анонимен

преди 11 години

Който ги е лъгал сега да плаща! Работа в чужбина - става ама с договор! Пари да идат - имат, ада се върнат - ние да плащаме?!!! Нямало баоровинки и искали много да работят - АМИ ТОВА ДА НЕ Е БЪЛГАРИЯ?Миналата година минавам покрай *** дета тесаха трева покрай граздинките за да си получат помощите.Единия хвърли мотичката и рече: " БАЛ СЪМ МУ .А.АТА! АЗ ДА НЕ СЪМ БАГЕР ДА КОПАМ ЗА 180 ЛВ.!!!!!!!!!!!!!!!!"ХА УПРАВЯЙ СЕ С ТАЗИ ПАСТМИНА, ЕВРОПО!!!!!

15

Анонимен

преди 11 години

бай *** се интересува от международното положение и международното положение се интересува от бай ***

14

Анонимен

преди 11 години

Съд и затвор за всички министерски лежачи, които харчат МОИТЕ ПАРИ и МОИТЕ ОСИГУРОВКИ за разходки на глупаците из Европа.

13

Анонимен

преди 11 години

Докато ги извозят всичките 1200 Днес.бг все ще си има важна новина, и снимка си имат.

12

Голяма скъпотия бе

преди 11 години

Вече и да си купуваш изборите не е лесно. Като разделим 150 000 лв. на 1200 "закъсали сезонни работници с български документи" се получава грубо по ? 60 на калпак. Скъпотия до шия. Лошото е че това са пари от нашите джобове, а не от партийната каса. Само може да се гадае, колко ще струва един глас догодина на изборите, не ми се мисли чак.

11

Охранител

преди 11 години

Еееех, че са ценни тия, та ще се счупим да се гънем, само и само да си ги приберем, колкото се може по-бързо, че без тях българската икономика ще загине и няма кой да плаща пенсиите и осигуровките на българите!!! :)))

10

Радио Престилка

преди 11 години

Щом се събира Електората, значи Бойко Борисов се е замислил за предсрочни избори... Като се има в предвид предстоящите протести на Есен и рана зима! А дали по време на път не се попълват молби за членство в партия ГЕРБ?

9

Българин

преди 11 години

Впрочем много бързо се разбра защо ги прибират - местните швеци са писнали от тия гнусни *** - от гюбеците, мръсотията от опитите им за кражби. Явно са размахали пръст на борисов и той е напълнил гащите от страх !!!А французите, наивниците, като гонеха от Франция ***, платиха им пътя, че и пари на ръка им дадоха... не им мина през акъла, че ако Саркози се скара на борисов по телефона, той и на гръб ще хукне да ги носи към България.

8

Българин

преди 11 години

Не само МВнР, ами и МО са мобилизирани да прибират от чужбина мангалският електорат на борисов !!!! Сигурно тоя ще им забрани да напускат България до изборите, та да не би да се изгубят и да им изтърве гласовете !!!Междуврвеменно излезе новината, че и в Баравия има закъсали Български граждани - строителни работници. Излезе и заглъхна - те вероятно са турци, помаци или Българи - а щом не са ***, на никой не му пука за тях - ако щат пеш да се прибират до България !!!

7

до 5

преди 11 години

Сине, никой! ти си кофти матрял, а това на снимката е бъдещето на нацията!

6

Анонимен

преди 11 години

А бе като са закъсали как са стигнали до там?Пак ли правителството ги е извозвало?Значи имат пари,ама що да не ги докарат безплатно а аз и всички работещи да им плащаме.

5

son

преди 11 години

А на мен кой ще ми плати билета до морето ?

4

НЕРЕЗА

преди 11 години

Ало европата що първо не ги интегрирате и без това са ви под ръка и после ни ги върнете!Много искам да видя това чудо-интегриран ром!Сега е момента да ни дадете личен пример,а не ние да ги храним и издържаме , а вие само да ни поучавате!

3

Вони на ...

преди 11 години

Тия, като ги гледам на снимката, където и да идат ще са в "беда" но никога няма да са българи !