272

научи първо

преди 11 години

286 Петров,ако искаш евреи да ти го кажат отиди на еврейския ортодоксален сайт"Нетурей Карта" там ще прочетеш какво правят ционистите на евреи,които са си живели в най-добри отношения с арабите,които също са семити от първородния син Измаил на библейския патриарх Абрахам.

271

Анонимен

преди 11 години

До 302 две абсолютно неверни твърдения в едно изказване , Първо Китай тихомълком намали доставките си от Иран в бначалото на годината с 50% , второ Иран продаваше на Европа , поне 25%от износа му на петрол е за Европа , не знам как си ги съчинявате такива врели некипели.

270

Анонимен

преди 11 години

До 300 искаш да кажеш юдеите , пропуснал си една буква и логично има име Юда както например от българи Българан или Болгар ,а това че църквата го е антемосала си е нейна работа , него трябваше да го има за да има и Голгота и Възкресението Христово

269

Анонимен

преди 11 години

Зад Иран стои Китай! Защото евтиният петрол в Китай ще изчезне ако Иран бъде нападнат.Русия също подкрепя Иран ,защото те не изнасят в Европа ,както е и оговорката...Така братушките са монополисти в Европата,а персите в Китай.Хитро нали

268

Анонимен

преди 11 години

до 269 * чефи превърташ по полека ще ти трябват нервите ,защото тепърва голям к** ви чака .. и спри да заплашваш *** тука е БългАрия

267

!!!

преди 11 години

Има ли някой,който да не знае,че юдите са най-големите лъжци и измамници в световната история ?? !!!!!!

266

Анонимен

преди 11 години

Значи излиза ,че само иранците май имат смелостта да кажат гласно това ,което всички знаят и си мислят ,

265

Анонимен

преди 11 години

Мен пък ме много подразни кометарът за холокоста ни в клин,ни в ръкав,но религията ми е християнство за това ме интересува едно-иранците или ционистите отричат,че нашия Господ е Исус Христос,Месията.

264

Анонимен

преди 11 години

Аз мисиля, че българското контраразузнаване не може само да си връзва връзките на обувките, а камоли да разследва атентат. И аз не бих ги допуснал да не си вършат работата на терена.Единствения начин някой да бъде осъден за престъпление е да си признае, всички други са невинни поради липса на доказателства, с други думи - некадърност на следствието.

263

Анонимен

преди 11 години

туй като евреите "не допускат служители на българското контраразузнаване, както и на останалите специални служби да си вършат работата." нма как следствието да не докаже връзката на Иран и лично участие на Ахмадинеджад.

262

Анонимен

преди 11 години

До 291. Ако на Израел им е нужен атентат за повод нямаше да го направят в България, а в Щатите( където ще получат силна подкрепа за удар срещу Иран, или на собствена територия където по-евтино ще им излезе организацията.Атентатът е извършен тук, защото е било най лесно и никаква ответна реакция не можем да направим.

261

Анонимен

преди 11 години

Тетко Маро ти смяташ ли се за полически непредубедена , понеже знам как разсъждаваш , засичали сме се тук ще ти кажа че ти си ортодоксална комунистка чийто патриотизъм се изразява в безпрекесловна причвързаност към СССР и наследника му Русия , омраза към всико западно най-вече Сащ и особено Израел , славеща панславизма и христианството и слагаща се на терористите от Иран и Хизбула . виж колко ктратко те определих

260

крушка с опашка

преди 11 години

А иначе доводите и доказателствата на господин Ваксман пред международната общественост засега приличат долу горе на това-ако номера на обувките на уличени хора съвпадат,това е отпечатъка и доказателството,че е иранска конспирация,иранците трябва да са конспирирали операциите с кодово име"Един номер обувки"!

259

крушка с опашка

преди 11 години

Право куме та в очи!Отричали били холокоста,ах тези иранци!А дали и украинския Холодомор-7 млн. поне?А ако отричат и стремежа към Велик Израел,който е от Нил до Ефрат,че бил даден на ционистите значи е направо време да почва световна война.Израелският посланик е прав в едно-край на терора!Следователно международната общественост да разследва казаното от господин Хазаи,разбира се от НЕЗАВИСИМА комисия да видим кое вярно кое не наред с българското разследване по случая.

258

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

АТЕНТАТЪТ Е ДЕЛО НА ИЗРАЕЛСКИТЕ СПЕЦ. СЛУЖБИ. Това е ясно на всеки, който може да разсъждава и не е политически предубеден. Ясна е и причината поради която е извършен -- да даде политически аргументи на Израел за планирана военна агресия в Ливан с цел унищожаване на шиитското движение "Хизбула", което е най-непримиримия враг на Израел в региона , и за създаване на военен плацдарм в Ливан за агресия срещу Сирия.

257

Анонимен

преди 11 години

До 288 фен на Хан Крум не само не са ни сторили лошо , но и са били истински българи по дух и държане , укривали са Левски , помогнали са да не се опожарят Пловдив и София упражнявайки своето влияние над османците / смятай че може и да са платили , тази имаперия се е разложила от корупция/ , участвали са във всички войни след създаването на 3-тото бългасрко царсво и са дали и те свидни жертви , е както и в други страни за съжаление са подкрепяли комунизма , все пак си е тяхно творение , но не вс

256

Мариела

преди 11 години

Първо бъркаш Хизбъла с Фатах. Фатах се борят за освобождаването на Палестина, а Хизбъла са си точно терористи. Последната гражданска война в Ливан беше между Хизбъла и всички останали (на кратко) и точно те се оптаха да я "освободят". Хизбъла никога не са правили разлика между нерелигиозни евреи и религиозни (ционисткото движение няма нищо общо с йудизма!). Имено и за това преди години отвлякоха Гилад Шалид - нерелигиозен, млад войник, който май и сержант не беше.

255

Анонимен

преди 11 години

До 281 мога ли да те допълня , наскоро научих че идването на турците и премахването на българската държава голяма част от българската книжнина която е била скрита от погромите в манастири в Русия е била най-целенасочено унищожена , другото тук на място са го вършели гърците , малко хора знаят този факт. А духовното унищожение е по страшно от физическото , евреите са оцелели през вековете защото са съхранили духовността си е няма да крия и защото винаго са държали ковчежето , знаят как да упр.пар

254

П.Петров

преди 11 години

Евреите не се гърмят едни други, твърде малко са, сред твърде много араби, за да се самоизбиват, освен това си се обичат, а повод винаги могат да си намерят да ударят Иран.Само *** може да повярва на иранското твърдение.Версията, че Израел е организирал смъртта на ирански ядрени физици, а Иран им връща жеста е доста по-вероятна. Това обяснява защо Израел твърди, че Иран стои зад атентата.Приноса на евреите в българската наука и култура е толкова значим, че им дължим много повече от уважение и благодарност, но това едни прости, заслепени от завист селяци няма как да го знаят. Не е външна вината, че сме се превърнали от нация в стадо прости овце и сме си избрали също толкова *** овчар да ни води.

253

Анонимен

преди 11 години

283 - САЩ са налагали много повече вета, буквално пикаейки в лицето на страните членки и това, което са гласували. Дори на последното гласуване за приемането на палестина САЩ наложиха вето...То тва е и целта на ООН, тези, които имат право на вето да се подиграват с това, което светът всъщност иска.