302

Анонимен

преди 11 години

Ще е цяло чудо,ако този вот на недоверие мине!не напразно съветникът на Обама по отбраната е тук.Той няма причина да е тук,за да се води нормално разследване на чудовищния терористичен акт на летище Бургас.Той е тук,за да покаже на онези марионетки в това народно събрание кой "поръчва музиката"и кой плаща за нея.Тежко на този народ,с когото вече 20 години се гаврят всички,които мислят,че могат да управляват страната.

301

бясна

преди 11 години

Тия нямат срама- те ги плюят, те си мислят , че дъжд ги роси. Нагли муцуни- как ли ще ги изтърпя още 11 месеца -една есен, една зима, и ако се хванем у зеленото, и една пролет.

300

мирко

преди 11 години

слушам дебатите по вота-колко са жалки- говорят какво било преди тях, какво направили другите от лошата тройна коалиция. Те така си изкараха мандата- вижте ги лошите преди нас. Ами като са лоши-влестта е във ваши ръце- накажете ги. Ама смее ли Бойко да посегне на Костов?

299

Селянин

преди 11 години

?????

298

Radiacionen tip

преди 11 години

За пропилените 3 години е виновен Станишев! Защо остави голям резерв? Ако беше малък, Боко нямаше да стопи толкова много от него! Станишев подпали Витоша, Станишев е виновен за калпавия асфалт, та преасфалтираме по 2-3 пъти! Станишев е виновен да има ВЕИ с рташки тиквени фирми, защото той иска АЕЦ/ И ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРИТЕ, ДЕ/, ама Боко не ще! Значи кой е виномен? Щото, за доброто ни Станишев, ако каже, че не иска аец- Боко само да му направи напук, ще иска и всичко ще е О.К.

297

петър мингов

преди 11 години

радвам се, че няма цензура върху европейските медии- те отразяват адекватно мнението на европа за управлението на българия-вижте какво пише по-нагоре "Ню Йорк Таймс"-България буксува. Колкото и ТВ7 да слугува, медийната завеса ще се вдигне и всички ще видят истината, дори и тези, които отказват да мислят. Бойко Борисов е политически труп, и то не защото ние-българите не го искаме, Европа и САЩ не го искат.Така че чакайте скоро сам да си подаде оставката,мислете за кой ще гласувате-нов месия ?

296

Анонимен

преди 11 години

ТУК ИМА ЕДНИ ХОРИЦА... МАЛКИ ХОРИЦА... ЗА КОИТО, АКО НАРОДА ГЛАСУВА НА ТЯХНОТО, ТО ТОЙ Е ВЕЛИК, С ДРЕВНА ИСТОРИЯ И Т.Н., НО АКО НАРОДА ГЛАСУВА НА ОБРАТНОТО НА ТЯХНОТО МНЕНИЕ, ТО ТОЙ ВЕДНАГА СТАВА РОБСКИ, ЖАЛЪК, ***, НАРОД КОЙТО ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА СИ И ПРОЧЕЕ МРЪНКАНИЦИ. АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ НАРОДЪТ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА СИ, НО ПОДОБНИ ИНДИВИДИ СЪС СИГУРНОСТ Я ЗАСЛУЖАВАТ. ТАКИВА ХОРИЦА ИМА И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА БАРИКАДАТА.

295

мирко

преди 11 години

истината е, че европа свали политическото си доверие от ГЕРБ- затова има продължаване на механизма на мониторинг, Целта, заради която Бойко и Дянков ни караха да стягаме коланите- влизането в Шенген-няма да стане, поне в близките 15 месеца, докато има мониторинг. Т.е-следващото правителство. Това казва доклада-вие не ставате, ще чакаме следващите

294

tanja /427/

преди 11 години

P.S. ;) do gospodin Anonimen Nr. 420

293

tanja

преди 11 години

pozdrav!! ako vsi4ki misleha kato Vas... Balgarija ste6e da e kato Schweizaria. Eh, me4ti:)

292

до чико

преди 11 години

Е чакай да видим резултата от изборите де, защо бързаш? Чакай да видим какво ще каже народа.

291

tanja

преди 11 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. kato 4e li napisano sa stanishev. javno otdavna si e prodal dushata /i dal dupeto/. jalko za balgaria!

290

чико

преди 11 години

до герберите: колкото и вой да вдигате, вие си отивате. Европа не ви ще вече. Все ще се намери някой по-умен и кадърен за м-р - председател. Така че вземайте си партакешите и бягайте дорде е време. Никога България в своята история не е имала толкова надменен и некадърен м-р председател. Това е позор за нашата родина.

289

до 419

преди 11 години

Да, болен съм. От щастие :) Бог отдавна ми е помогнал, дано помогне и на теб. Интересно - това което за един е мъка, за друг е щастие. Колко сме различни хората и колко странен е живота, не мислиш ли? :)

288

Анонимен

преди 11 години

Май че онзи дето пишеше само с главни букви са го хванали вече и са му ударили успокоителната инжекция, щото изчезна нещо!

287

Анонимен

преди 11 години

БСП(БКП,ДС), проклятието на България. От шейсет години ДС назначава верните си хора навсякъде държавни фирми, предприятия, кметства, общини, съдилища, университети, горски стопанства, управителни съвети, митници и т.н. Каква е целта? Целта е: БСП винаги на власт. Дори когато не са на власт, те продължават да държат лостчетата чрез верните си кучета навсякъде. Нещо повече, когато времената са трудни, понякога БСП излиза от властта по желание, оставяйки по този начин други да оберат негативите, а после те пристигат, присвоявайки си заслугите за свършената работа. Така беше и с ЕС правителството на Костов и донякъде НДСВ подготвиха почвата, а после пристигна Станишев и с мазна усмивка прие честитките за влизането ни. От двайсет години БСП саботира всяко некомунистическо правителство чрез десетките си хиляди верни кучета и се опитва да манипулира българите. Нещо повече, веднъж БСП саботира дори собственото си правителство това на Жан Виденов. Но защо? Много просто, Жан имаше добри намерения. Но не за партията, а за хората. Той искаше да води социална политика(нещо което БСП твърдят че винаги са правили). Но за партията майка това беше неприемливо. Тя не можеше да преглътне че хората ще бъдат преди нея. И затова наказа Жан. Наказа го със зърнената криза. Тогава, в разгара на тази криза, в дома на избрани наши хора звънна телефона и глас им каза: Изкупувайте зърно, иде страшен глад, държавния резерв е празен и скоро държавата ще ви го изкупи на стократна цена, познавам лично такива хора. И така, зимата беше много тежка, народът гладуваше, червените милионери дебелееха и богатееха, а народът намрази Жан завинаги. Така му отмъсти партията затова че постави хората преди нея. Как ДС създаде ДПС? И така, беше дошла демокрацията, а ДС имаше проблем с българските мюсюлмани те не гласуваха. А ДС искаше те да гласуват. За когото трябва разбира се. И започна възродителния процес. Мюсюлманите бяха гонени и бити. Бяха тормозени. И точно когато нещата отиваха на революция, изведнъж в едно село, от един автомобил слезе един млад, непознат човек и каза : До довечера БКП ще ви върне имената. И о чудо! До довечера наистина БКП им беше върнало имената и оттогава българските мюсюлмани се кълнат в Меди Доган и гласуват за него под строй. Както ДС искаше. По подобен начин бяха създадени и Атака и РЗС: Минаха години, появиха се ***, националисти и прочее ***. Как да бъде канализирана енергията на тези субекти? Много просто намират се хора като Волен(нещастен поръчков журналист), Яне интелигентен, но нестабилен, и им се дават националистически партии. И всичко е наред. Само за СДС не съм напълно сигурен че е създадено от ДС, въпреки че има основателни съмнения. А инцидентът пред джамията беше изцяло режисиран и предварително уговорен между младежките партии на ДПС и Атака. БСП(БКП) продължава да се опитва да манипулира хората, продължава да се опитва да определя живота им. А дали ще им разрешим?

286

до 415

преди 11 години

Ти си болен, но не знам кой може да ти помогне. Може би, единствено Господ може да те отърве от мъките, но такава е Неговата воля!

285

до 416

преди 11 години

Всъщност живея в рая на земята - България. Боготворя единствено Бог. В момента се намирам на малка, зелена, горска полянка в Родопите отстрани тече поточе чета диалозите на Платон и чат-пат скивам к`во става в нетя. Всичко е прекрасно, а най-прекрасно е че поне тук има спасение от теб :) Всичко най-хубаво ти желая :)

284

до 412д

преди 11 години

Колкото и да лижеш *** пак ще живееш в най-бедната и изтормозена държава благодарение на преродилият се тодор живков който боготвориш.хубавото е че и ти си в тинята благодарение на герб лошото е че няма спасение като такива от теб и герб

283

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО СА НЕРВНИ ЧЕРВЕНИТЕ? ЗАЩОТО ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ИЗВЪН ВЛАСТ И СА ЗАМИНАЛИ. ЦЕЛИЯ БЮРОКРАТИЧЕН АПАРАТ НА БСП Е УМРЯЛ ОТ ГЛАД, НЯМАТ ПАРИ ДА ОПРАВЯТ ЧИНИЯТА НА БУЗЛУДЖА, НЯМАТ ПАРИ ЗА КУПОН НА 9-ТИ, ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ С КУФАРЧЕТАТА РАЗПРОДАВАТ ХОТЕЛИ И ОТБОРИ, БСП Е ПРЕД ФАЛИТ, ЗНАЯТ ГО МНОГО ДОБРЕ, ЗНАЕМ ГО И НИЕ :)