118

Гард

преди 11 години

И какво значение има как се казва? По-важно е какви намерения е имал, но мисля, че не е арабско или каквото и да е камикадзе...те убиват показно...крещят, за да ги видят повече хора преди взрива...и ако е арабин крясъкът обикновенно е "аллах акбар"...нищо подобно в този случай...може да се окаже даже български психар с фалшива американска шофьорска книжка, защото е ходил там на студентска бригада...и ако е така, нормално е да се е сбъркал човека...след като се е върнал тук...

117

Бургазлия.

преди 11 години

Новия МОЛ в Бургас също може да е обект на тероризъм.Нали е построен с еврейски пари от Европа.Аз там не влизам,както и моите роднини.

116

кики

преди 11 години

Това с намерена фалшива книжка само няколко часа след атетната е абсолютен амеркикански кризисен PR. Само не се сетиха, че шофьорската книжка в БГ не е документ за самоличност.

115

Анонимен

преди 11 години

Охооо режисьорите от 11 септември са решили да направят Копродукция с българските си достойни колеги Цеко и Боко. Имайки предвид еврейските режисьори как Цецко и Тиквата са отдадени на това да манипулират общественото мнение, чрез фалшиви думи и дела....са намерили прекрасна почва в тяхно лице за поредния си мунипулативен акт чрез терор.

114

Анонимен

преди 11 години

Какво казва Ройтерс?

113

Нагласят нещата

преди 11 години

Не бе - комшията от горния етаж е.Снощи куфях на метъл парчета и той отиде се взриви.***.

112

Анонимен

преди 11 години

Сега остава и тоя младеж от записа, да се явне в полицейското на Сл. бряг с думите.................бе нещо сте ме търсЕлЕ ;) шо съм напраил ???

111

Анонимен

преди 11 години

Ясно, не са успели достатъчно убедително да го свържат с Хизбула и Иран. Пък и това Гуантанамо...Да влиза следващия

110

PD do 122

преди 11 години

Ами фактите говорят друго. С това което написах, обяснявам защо атентата изглежда нескопосан. Никой не е целял максимум жертви. Даже напротив. Брайвик без помошници изби 77 човека. Нашия атентатор подмаган от група вероятно от поне 5 човека / чух го в новините / десет пъти по малко. Още ли мислиш, че целта е била избиване на колкото може повече евреи с цел отмъщение? Обаче в нашата малка държава почти цялата власт бе на мястото на атентата.Това определено е имало сериозна медиина тежест по света

109

Анонимен

преди 11 години

Целата работа на мутрите и ББ е на принципа "проба грешка"1. Бомбата оставена в багажното................ след 1 ден бомбата гръмнала в раноцата на гърба2. Няма пострдали Бг грабдани........... има двама .......... един е.3. Тоя е ........... не е тоя Абе комична работа, то що Холандия ни блокира за Шенген, даже и не заняат адже кога е влезнал в страната

108

Перката на самолета

преди 11 години

Сега този злощастен човечец да осъди целия Ес и България и САЩ.. за нанесени морални щети!

107

До 116

преди 11 години

Явно не си бил на бургаското летище в пиков момент, да видиш каква шарения е, да те видим как ще намериш автобус с евреи. Помисли малко трезво, без предразсъдъци, и виж кой би имал полза, кой има да отмъщава на България (външни, вътрешни фактори)... Иначе теориите за МОСАД, Хизбула, Иран, Миран и т.н. са ясни. Не ги изключвам тях също, още повече, че атентатите, за които никой не поема отговорност, честичко се оказват плод на службите.

106

До 116

преди 11 години

Мери си малко тона и приказките. Много си наперен, като си анонимен.Я се замисли, ти колко езика знаеш и ще познаеш ли евреи ли са, албанци ли са, грузинци ли са? Хора с тупета нямаше, както видяхме всички. Или е имало табела на български "Превоз на евреи за собствена сметка"? И ти говориш като оня изумения, дето веднага Иран му се привидя. Предположението ми (както и второто - българска работа, с цел злепоставяне на България) се основава на елементарен опит и логика.

105

Анонимен

преди 11 години

Днес в Стандарт пише че по думите на един от туристите автобуса се взривил когато шофьора завъртял ключа да запали? Кое е вярно? Какво се случи с единствения американец в самолета от Тел Авив- Къде е този човек и да не е този набедения? Всяка група в автобус с туристи си има отговорник за цялото време на престоя. Той посреща, транферира до хотела,оформя документи и настанява - т.е. служи за гувернантка и представлява тур оператора. За този автобус къде е този човек ? Къде е списъка с пътниците ?

104

Гард

преди 11 години

Цирк...но с обратен знак. Пълна трагедия. Трагедия за близките на загиналите, трагедия за икономиката на България, трагедия за сигурността на Блъгария и гражданите и, трагедия за новия световен ред, дето уж е най-хубавото, което замислят, тези, които създават подобни трагедии...

103

Анонимен

преди 11 години

Според мен атентата не е по вина на Иран Изрел или САЩ.по скоро е някой единак.евреите ги мразят много хора-ислямски фундаменталити.фашиски крайно десни.анти-система.анархисти

102

Анонимен

преди 11 години

Мутрите не знаят на кой свет се намират :))) Цецо, има моменти, в които е по-добре да мълчите

101

Def

преди 11 години

Абе покрай тоя атентат в Бургас, дали разбрахте че цените на горивата пак скочиха? Или че хората в агенция Митници не желаят да ги принуждават да се местят в прованса?????

100

Def

преди 11 години

Абе покрай тоя атентат в Бургас, дали разбрахте че цените на горивата пак скочиха? Или че хората в агенция Митници не желаят да ги принуждават да се местят в прованса?????

99

БОЗО

преди 11 години

ПЪРВО ОФИЦИАЛНО ЗАЯВЯВАТ НЕЩО, ПОСЛЕ ГО ОТРИЧАТ. ПОЗНАТ ДО БОЛКА ГЕРБЕРСКИ ЦИРК. МНОГО СА НИ НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИТЕ.