170

Гражданин

преди 11 години

Какви роми??? От кога са роми? Кой и защо ги наименува така. Те са си *** и това е правилното им название.Самите *** се самоопределят в разговорния си език като "***".

169

val

преди 11 години

ееее! хубава работа! бива ли президентството така да си играе с избирателите и то с тези, които може да купи с кебапче и кИфте и биричка...

168

ферма за роми

преди 11 години

България е развъдник на добре отглеждани ***, наречени за по-модерно РОМИ.Организации от Европа и САЩ отпускат огромни субсидии за насърчаване на този бизнес - развъждане и отглеждане на ***. Най-добрите фермери до сега са БСП.

167

Хан Крум

преди 11 години

Най после някой да ги нарече така както трябва с иснинското им наименование - ***!!!Браво на човека осмелил се да го направи.*** си е *** дори и марсианец да се нарече - да ме простят братята марсианци.

166

БСП ТОЛКОВА МНОГО ЛИ

преди 11 години

МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ИСКАТЕ ПАК ДА БЪДЕТЕ НА ВЛАСТ!!!

165

Аа?

преди 11 години

Юлианче, мацка, как се докопа до сайта на президентството?

164

Dqdo vasko

преди 11 години

Тия от бсп да си ги прибират мръсните ***,лицемерни душички

163

Георги Данев

преди 11 години

Ами тия са си ***! Какъв е проблема, на *** да кажеш ***???

162

Анонимен

преди 11 години

аз като разправям,че тея в МВР и в Президентството, дето са оторизирани да подписват разни неща не могат да четат, не вярвате....сега пак ще уволнят някой дребен чиновник и ще го обявят за враг номер 1, а онея неграмотници ще продължават да вземат решенията

161

Е - Ник

преди 11 години

Че какво му е на заглавието на файла? Много си е наред даже! Айде бе!

160

Дядо Петър

преди 11 години

Че кво му е лошото да си ***?Колко десетки милиона ти се изсипват като манна небесна над теб всяка година. А ти се кефиш, лъжеш и крадеш колкото си искаш.Пък и да си *** - почти същото, всеки те обгрижва, прехвърлят те насам-натам безплатно. И ти строят приюти без да плащаш.ЕДИНСТВЕНО ЗА НАС - ТЪПИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ - ВЕЧЕ СТАВА НЕТЪРПИМО.ДА НИ ЛЪЖАТ, БУДАЛКАТ И СКУБЯТ НЕКАДЪРНИ И КОРУМПИРАНИ "УПРАВЛЯВАЩИ".

159

Анонимен

преди 11 години

*** са наи-обгрижваното малцинствж. Намат отговорности кьм обществот. Всичко им е безрлатно, могат да крадат на воля, да не плащат за нищо, да живеат кьдето искат, да раждат колкото искат...нали ние, дето се скьсваме от работа плащаме за всичко.

158

Анонимен

преди 11 години

Какво толкова страшно,ужасно и недопустимо е направил човека? *** си е ***.

157

РРР

преди 11 години

***, ***, все тази. Ама не и роми! Как така навсякъде им им казват и ПИШАТ в пресата ***, а само у нас роми ми били.. В повечето европейски страни обичайното име си остава ***: на френски: tzigane; на чешки: cikani или romové; на холандски и немски: ***; на литовски: čigonai; на руски: цыгане; на унгарски: cigany; на гръцки: τσιγγάνοι; на италиански: zingari; на румънски: ţigani; на хърватски и сръбски: ***; на полски: cyganie; на португалски: cigano и на турски: çingene.

156

РРР

преди 11 години

"За нас е недопустимо подобно отношение към български граждани..." Кои "български" граждани бе аланкоолу??? *** не са българи! Те са номади преминаващи... Днес са тук докато има какво да краде и граби, утре са на ново друго място пак за същото. *** идва от гръцки "асингани" като "НЕДОСЕГАЕМИ". Те нямат държава и преобладаващо население в определени региони и са разпръснати неравномерно основно по Европа (особено на Балканите). Смята се, че са с произход от териториите на днешните държави Индия и Пакистан. Някога номади, сега са в по-голямата си част уседнали.

155

Безпартиен

преди 11 години

Какво може да стане от малък ***?Отговор : Голям ***

154

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 11 години

Хавана Клуб е ром.Миризливите нагли мургавци обиращи кофите с *** и просещи по тротоарите с децата си са наследници на племе населено около планината Цинга, до реката Манга.Крадат със знанието на Бога,заради откраднатият пирон от кръста на Христос.Господи прости им,те не знаят какво правят.Затова нямат собствена държава и обикалят света на коне.

153

Анонимен

преди 11 години

Ей, ама мазни бееее! Български граждани били - български граждани са тези, които работят и плащат данъци от мизерните си заплати, лишавайки собствените си деца (доколкото могат изобщо да си позволят такива), за да има за *** да се размножават. И ще ви кажа, уважаеми съграждани, че на мен ми писна, драйфа ми се вече от тази противна, мазна псевдоморалистка политическа *** и нейните *** изказвания!

152

сдг

преди 11 години

Това си е манипулация,защо не е дадена цялата страница,явно някой манипулатор толкова му е стигнал акъла да напише петнайсет реда.

151

Патриот

преди 11 години

Как да не споделя лично мнение?!?!? От 100 години се опитваме да ги интегрираме и успеха е точно толкова, колкото и с бездомните кучета...та се набива един извод - евтаназия е единственото и правилно решение!