63

Анонимен

преди 11 години

Защо не идват Иранци в България на море ли питаше някой . Ами защото си имат Персийската Ривиера която няма нищо общо с клоаката в която превърнахме нашето море.Понеже ние сме на подчинение на САЩ на нас ние забранено да търгуваме с Иран . преди няколко години Иран искаше да инвестира и да построи Рафинерия у нас. Само че чуждите агенти които ни управляват казаха не.

62

до 55 и 56

преди 11 години

ти нас за балами не ни взимай хаха , всички знаят тия където дават заемите на сащ и им печатат хартийките какви са

61

за 67

преди 11 години

Ние българите ще застанем на своя страна, а вие евреите на своята си. Стига с тия еврейски агитации, не минава номера.

60

Мдаа

преди 11 години

По-склонен съм да вярвам на Иран,но на Израел и грам не вярвам

59

ДО 66

преди 11 години

Е и... Сбъркал си,не се лежи в затвора ,ами в гробищата... Който смята екзекутирането по такива смешни обвинения,дори извършителят да е "виновен" - да цъкне -

58

до 63

преди 11 години

А на чия страна ще застанем бре,да не см у Азия. Ние сме у Европа и ням как да се обявим против съюзниците от ЕС.Невъзможно. Освен това сме в пряко подчинение на САЩ,който пък е подчинил пряко ЕС.

57

за 64

преди 11 години

Конфликт с Иран предстои само във фантазиите на определени близкоизточни хорица.

56

Трезвен

преди 11 години

Да не излезна лош пророк ама този атентет не ми се вижда достатъчен за конфликта който предстои. Както и да го погледнем е май само една "загрявка" и ще има още такива чудовищни изпълнения. Това дори всички споменати лидери ни го гарантират в прав текст - къде за отмъщение къде като заплаха. Дано само да не са пак на нашата изстрадала земя а да си се бомбят у тях.

55

Българин

преди 11 години

Мисля че, евреите или не искат или не могат да ни разберат. А нещата са елементарни: няма да се скараме с Иран, нито с арабите заради тях. Защото не искаме да си създаваме проблеми без причина. И защото нито Иран, нито арабите имат враждебно или опасно поведение към нас, особено пък Иран. Единствено е опасен радикалният ислям и неоосманизма. Обаче там ние не срещаме подкрепа от евреите, така че....

54

Анонимен

преди 11 години

Фкт е,че аятоласите са невярващи хора,те използват религията за власт и пари. Който иска да им вярва-негов си проблем. Нито съм за израел ,нито за иран - от трън та на глог.

53

до 54

преди 11 години

Стига лъга,всяка война е за ционистки интерес и всички войни се финансират от тяхното семе.

52

Анонимен

преди 11 години

Не подкрепяли убиването на невинни хора...А не е ли избиване на невинни екзекутирането на хора по смешни,средновековни обвинения,като изневяра,критики към властта,консумация на алкохол,вероостъпничество и содомия. Това са неоснователни обвинения дори за затвор,камо ли за екзекуция. Не оспорвам ,че са "виновни",тоест че са извършили това за което ги обвиняват,но е смешно за такова нещо да те съдят,камо ли екзекутират. та в Иран всеки ден измират невинни хора.Който каже гък против Аллах е мъртъв.

51

за 58

преди 11 години

Ами ходи си в Израел, там ти е родината.

50

Анонимен

преди 11 години

винаги ще съм на страната на Израел, по много причини .. и не ме интересува наистина ли иран има пръст или няма точно в тоя случай, важното е че принципно иран е срещу израел още от 1979 год и само проблеми създава

49

Анонимен

преди 11 години

Това са просто приказки. Не е сигурно че казват истината.Не обвинявам никого,нека изчакаме властите да си свършат работата. Не винаги може да се вярва на думите на Техеран - според Ахмединеджад например в Иран нямало гейове. Твоа предизвиква присмех у всеки,при все,че хомосексуализма се наблюдава във всяка една култура а и има много екзекутирани гейове.Ако няма гейове-екзекутираните какви са - лезбийци ли? Не заставам на ничия страна,но думите на Иран не са съвсем чиста монета.

48

за 48

преди 11 години

Не знам кой те е излъгал, че Израел е богата страна. Нищо богато няма в тая страна.

47

за 48

преди 11 години

По твоята логика Израел спонсорира САЩ. С какво? С пясък от пустинята освен хахахаххахахаа

46

обективен

преди 11 години

Баси лъжците са тия тарамбуки от иран, били "срещу" тероризма, е как сте "срещу" тероризма, като Хизбула и още поне стотина по- малки терористични организации се финансират и обучават на иранска територия и от аятоласите. Ще ви заседнат и приседнат тези лъжи (тиражирани и от тукашните луди) и повтаряни по комсомолски. Питам кой подекрепя и въоръжава Хизбула? Кой подпомага иракските терористи, които избиват и собствения си народ, кой финансира и терора в Афганистан?

45

Анонимен

преди 11 години

"Ислямската република Иран, която е най-голямата жертва на тероризма, смята, че да се застрашава живота на невинни хора е нечовешки акт и го осъжда остро"Ами че то и Китай приказва така,но всички видяхме през 1989 тероризъм срещу сънародници.

44

за 50

преди 11 години

За твое съжаление вече и американците не са толкова произраелски настроени. А ти би трябвало да си пробългарски настроен, ако не си можеш да емигрираш в Израел, щом ти се воюва с терористи.