12

kireza

преди 11 години

Сега по-малко емоционално...Вчера бях сигурен че взрива е бил даден в автобуса,но човека не се е качил.От руските тв научих че подозренията падат на някакъв с американски паспорт,но паспорта бил фалшив,уж бил смъртник.Дали е така?Може и турските хотелиери да са замесени,без самата Турция да е замесена като държава.Те загубиха някой и друг милиард заради изцепката на Ердоган в ООН и сега искат да върнат израелските туристи в Анталия и др.курорти.Жалко е че невинни младежи загинаха.Жалко!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Отдавна трябваше да бъде сменен този високомерен ***, който реши, че е достатъчно "голям" и "умен" да посредничи за разрешаване на конфрикти, които ООн и Русия не успяват да разрешат! Оставка за Младенов, особено след случилото се снощи!

10

До Никито Михайлов

преди 11 години

Лъжеш като дърт ***, ти и цялото правителство, това правите в последните 24 часа!!!! Въобще не Ви харесвам, работите на парче и хаотично. Защо не мога да разбера *** такива снощи се изсипахте всички там?!? Това да не ви е пожара на Витоша. Ако имаше втора бомба *** такива?!? Не Ви харесвам, но не може да се изсипе цялото правителство барабар с президента на място където е гръмнала бомба!!!!!! Или Вие пак не се сетихте за собствената си държава?????

9

И

преди 11 години

Имаше посещение на политици и бизнесмени в Израел .Нашите не останаха доволни и кои трябваше да уволнят СЕЩАТЕ СЕ. Да ама НЕ ,друг които не е бил сагласен с тях.А Младенов си върши идеално работата.

8

Oleee

преди 11 години

ОООоооо замълчи недоразумение на родната ни "политика". Замълчи, че където се намесиш ти трева не никне след теб. Тъй беше докато беше от СДС, така беше като военен министър и като те замеряха с яйца в СТЗ, така беше и във Катар, където ги надроби едни ... Така е и сега ... Замълчи, че каквото кажеш все по-голямо л..но правиш!

7

kireza

преди 11 години

Младеноооов,лъжеш като дърт *** че външната политика не била причина за атентата...Прегръщаш и целуваш ислямистки бандити,които избиха над 12000 деца в Либия,сега приюти сирийски убийци на деца,всякаква ислямистка бандитска пасмина свободно си се шляе из България!!!Лъъъъжееееш!!!

6

възмутен

преди 11 години

А за външната политика/както и вътрешната де/, много се съмнявам, че е правилна. Каква работа имахме ние да организираме среща на сирийски опозиционери в София? На нас ли остана да оправяме вътрешното положение на Сирия?

5

аз

преди 11 години

т.е. новините, които почти ВСЕКИ е прочел през зимата, за повишена вероятност от атаки над евреи, са "съвпадение" ? Ясно е, че вие сте си свършили работата "перфектно" и предишните са виновни ...

4

Killuminati

преди 11 години

Израел: Потвърдено е. Циониския режим спонсориран от Ротшилд, нареди на Мосад и ЦРУ да извършат този зловещ акт.

3

Анонимен

преди 11 години

Някой да се сеща кога започва световният тероризъм :))))

2

възмутен

преди 11 години

Огромни лъжи! Особено това с охраната на израелските туристи!

1

Анонимен

преди 11 години

лъжи... лъжи...