325

Анонимен

преди 12 години

Алооо,администраторите...Защо допускате коментари с призиви за насилие и убийства? Това противоречи на правилата на сайта и на законите в България.Номер 424 нарекъл се qwer призовава към избиване на български граждани,СПИТЕ ЛИ???

324

Българин

преди 12 години

Че то *** ако тръгне да изпълнява - първо трябва да арестува господаря си - тоя на снимката, а после да се самоарестува !!!

323

НАГЪЛ та НАГЪЛ

преди 12 години

ТОЯ НА СНИМКАТА Е ШЕФА НА НАГЛИТЕ....

322

BBB

преди 12 години

АЛООУшефетарсяттьпомобифонь-койевеМИШО,МИШОБИРАТАА

321

PETAR

преди 12 години

Kakto s Mi6o birata ,taka arestuvate....

320

Така е

преди 12 години

За първи път съм съгласна с ЕС, така е МАФИЯТА НИ УПРАВЛЯВА,НАЧЕЛО С НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАФИАТ БОКО-ТИКВАТА, ТОВА Е!

319

.............

преди 12 години

20 г. само маскари ...........

318

qwer

преди 12 години

Няма друго спасение за Б-я освен война в която да бъдат избити всички червени *** до крак,в едно с техните наследници до двето коляно както се казва за да настъпят добрите дни за държавата. Война и само война,с кръвта на болшевиките да се измие всичко порочно и лошо което е донесено от червената ***.

317

хаха

преди 12 години

Стига си чесахте езиците,НАРОДА ни отдавна е дал определение за такива като Бойко Борисов:"Те го плюят,той казва че вали дъжд".Мисля че тази поговорка казва всичко.Нека коментарите спат сега,хаха!!!

316

Ега си наглеца!!!

преди 12 години

Те го плюят, то мисли, че дъжд вали!Че и всички са виновни, само той - бащицата, и онова физкултурниче, което се има за министър, от невинни по-невинни, направо света вода ненапита!Пфуууууу, гадост! Такова безочие няма сигурно никъде из цялата слънчева система!

315

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

ЩЕ ВИ КАЖА КОЙ ДА ИЗБЕРЕМЕ МАЖОРИТАРЕН ВОТ И ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА МЛАДИ НЕОБВЪРЗАНИ С ПАРТИЙ ХОРА НЕ МУТРИ И ЧЕНГЕТА

314

ИВАН- СОФИЯ

преди 12 години

БОМБА В БУРГАС !КАКВО СТАВА ЦЕЦО ОЧИСТВАМЕ ЛИ СЕ?

313

стратев

преди 12 години

КОЙТО Е НЕГРАМОТЕН ЗАДАВА ? СЛЕД ГЕРБ КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ !!!

312

Анонимен

преди 12 години

И като свалиме ГЕРб кои да издигнем ????

311

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ МАФИЯ !

310

Анонимен

преди 12 години

Сергeй Дмитриевич Яков-Станишев е роден на 05.05.1966 в град Херсон, Украйна. Това е най-еврейския град в Украйна. Господин Станишев не прави изключение. И по двете си родови линии той принадлежи на стари еврейски родове. Майката на Станишев Дина Мухина е от Херсон, откъдето той взима и съветско гражданство. Тя е чистокръвна еврейка - смес от евреи, имигрирали след Болшевишката революция от Германия (роднини на Бронщайн) и местни украински евреи от хазарски произход.Бащата на Станишев също е евреин, за което говори и вехтозаветната му фамилия Яков. Бащата на Димитър Станишев се е казвал Якоб. Самият Димитър Станишев е бил партизанин от 1944 в отряда Чавдар, откъдето се познава и с Джуров и Живков. Той е един от главните участници в пуча срещу Тато през 1989, заедно с Младенов, евреина Луканов и помака Семерджиев. По-късно става свидетел срещу Живков в съда.Самият Сергей е пратен от баща си да учи в Москва. Злите езици говорят, че е заради нетрадиционната му ориентация да не срами баща си, който през 1984 е секретар в ЦК на БКП. През 1989 Сергей завършва Московския държавен университет, като темата на дипломната му работа е "Ролята на униформата в Съветската армия". В семейството си се е говорило на руски, българско гражданство взима едва в края на 90-те години, когато е решено от БСП той да влезе в политиката. Чуждото гражданство го спасява от казарма, не е женен, няма деца, няма трудов стаж преди да стане премиер на България. Фиктивната му приятелка по време на изборите Елена Йончева отдавна не живее с него. Злите езици говорят, че сега общува с Кристиян Вигенин (ръководител на евргогрупата на БСП) и костинбродския шоумен Азис.

309

стратев

преди 12 години

ПОЖАРНИКАРЮ ОСТАВКА !!!

308

стратев

преди 12 години

Бойко Борисов бърка България с Южна Корея !!!

307

Анонимен

преди 12 години

Бащата на Сергей Станишев бе обвинен за присвоени 21 млн. долара!.......Това е бил един начин за изнасяне на капитали от България, за да бъдат прибрани по-късно. По това дело е обвинен и Димитър Станишев - бащата на Сергей, за присвоени 21 млн. щатски долара.

306

стратев

преди 12 години

Бойко го иска Южна Корея !!!