39

До 123

преди 11 години

Престани с тоя" Нефтохим" вчера имаше много точен анализ за зделката.

38

до 21

преди 11 години

"това е единствения политик, които не лъже и маже като дърт ***"За сведение на недоразбралите като теб - костофф само ЛЪЖЕ И МАЖЕ, откакто е в политиката! И най-точно му приляга определението като "дърт ***", както се изразяваш...

37

123

преди 11 години

Иване ти да мълчиш, че ти изяде "Нефтохима".

36

Анонимен

преди 11 години

Важното е кого е отписал народа. И иван костов, сдс и всички други комунистически псевдо сини проекти народа им би шута мноого отдавна. Докато бойко има кусури, но е най-добрия избор засега. И колкото и да крякат бсп и марионетката им костов, догодина управлението няма да се сменя...

35

До 26

преди 11 години

За съжаление си много прав,Пич.Това си едно рамо от Брюксел .Оставят Бат Боко на спокойтвие до изборите. Пък за края на 2013г. кой го е грижа.

34

до 29

преди 11 години

Да с тази мухлясала царевица Костов и Хърсев изкараха милиони.

33

не син

преди 11 години

ЕК разбърка тинята та изплуваха старите *** и започнаха да тълкуват и разясняват ! Затварят очи и силно,ама много силно си пожелават : "Това правителство е отписано,опасността отминава " Да ама не !

32

мими

преди 11 години

Защо да чакаме година? Живота ми мина в чакане, сега децата ми ще чакат. Време е да се махат

31

Анонимен

преди 11 години

Само не ми е ясно де се навря Тиквата? Обичайно е пред някоя камера, с ножица в ръка режещ лента. Къде си бре Тикво? Де се завря? Я ела давай обяснения сега по мониторинговия доклад. Иначе човек не може да те разкара от телевизора, а сега се навря в миша дупка.

30

Анонимен

преди 11 години

Не Иване, НЕ, ЕК критикува независимият съд, критикува го така както и Българският народ го прави, но те не критикуват ГЕРБ !!! Бойко от както е на власт не е сменял съдии или членове на ВСС. Както знаеш ВСС е с мандат от миналото правителство. С мандат от миналото правителство е също и главният прокурор Велчев. А всички тези хора бяха назначени от БСП и ДПС !!!

29

nemam nervi

преди 11 години

Това доклад ли е - шменти капели

28

до Иван Костов

преди 11 години

А вас народът е отписал от многог години, знаете защо , и ще ви отпише още повече догодина да не се появвявате по екрани и в НС, защото мястото ви е в затвора

27

akud

преди 11 години

така е костоф ЕС очаква ти да спечелиш следващите избори и да оправиш нещата за 6 месеца :))))

26

до21

преди 11 години

Много си прав за Костов! И каза Костов: братя американци, дайте ми малко развалена царевица и един мандат за да се нагушкам и аз ще ви помогна да съсипете България и икономически и политически и морално!

25

Решението

преди 11 години

Приемането на нови закони за борба с корупцията и организираната престъпност е необходимо, но съвсем не достатъчно. Докато Правителството, Парламентарното мнозинство и Президентството задружно не актуализират Конституцията, не отстранят от политическия живот авторите на организираната престъпност у нас и не преоценят и подменят кадрите в Правораздаването. Нека се замислим само над факта - каква част от тия кадри са шкоровани и назначено от ония, които създадоха организираната престъпност ?

24

!!!

преди 11 години

Ей Хора!Давате ли си сметка кого сме си избрали да ни управлява?МИЛИЦИОНЕРИ и ФИЗКУЛТУРНИЦИ!Няма как да надскочат себе си. Те правят успешно само това, което са правили цял живот.Да подслушват, да рекетират и изнудват.какво се случи със средния и дребен бизнес - съсипаха го!Какво се случи с цените на ток, вода, храна, горива - изтърваха ги!какво се случи с хора като братя Галеви - изтърваха и тях!Не мислите, че всичко това е случайно, нали?!А какво ви обещаха?Някой да си спомня?

23

до 17

преди 11 години

Не си прав колега разреждането на докладите или премахването на мониторинга се оценява като по-високо доверие. Казвам го със съжаление.Дават му глътка въздух преди изборите.Тоя доклад до месец два никой няма да си спомня за него.Но когато след 6 месеца излезе следващия критичен доклад за Румъния Боко със сигурност ще подчертае, че на нас ни имат по-високо доверие затова ни проверяват по-рядко

22

Анонимен

преди 11 години

С нетърпение чакам изборите, за да изритаме напълно от парламента проклятието на България унищожил завинаги синята идея- костоффф.

21

Анонимен

преди 11 години

Герберистите може и да не разберат доклада и да си помислят че ги хвалят...

20

20

преди 11 години

20, Защото е с пълни *** и го е срам :)