130

Анонимен

преди 11 години

В условията на Световна Криза, ГЕРБ се справя повече от добре! Все пак се отлепихме от дъното към което 65 години се носехме благодарение най-вече на ***...

129

111

преди 11 години

между другото, скъпи анализатори от ляво - според мен вашето разбиране за правене на политика е доста странно, играете си на добрия и лошия , вместо наистина да покажете, че сте загрижени за хората и да бъдете конструктивни...вие само подливате... а сега, както виждам сте щастиви - извинете ...кое е това, което ви прави щастливи....че съсипахте държавата и народа ли...

128

kirk

преди 11 години

Аз не мога да разбера повечето от вас овце ли са,*** ли се,умствено изостанали ли са,та се радват на изказването на това недоразумение политическо.Какво казва този смешния,някакво решение за оправянето на живота ли ни дава,какво ли?Едно голямо нищо!И аз не съм доволен от управлението,че стандарта ни на живот е зациклил яко от години,но каква алтернатива може да е този пародийник?!?И какво му се радвате,този,заедно с кукловодите му,едни и същи имена и фамилии от 60 години живеят на ваш гръб!

127

Еlektra

преди 11 години

Защото първите години от доклада е управлявал тройната коалиция начело но Станишев. Помним все още ,за разлика от гореспоменаващите.

126

бъргарин

преди 11 години

Др. Станишев, виждаме, че искрено и неприкрито се радвате на неуспеха на настоящото правителство. Само, че то за разлика от Вашето се справя малко по-добре. Дано не даде господ отново да дойдете на власт и да съсипете отново /за кой ли път/ страната ни. Бойко Борисов не е най добрия политик, но за разлика от Вас има смелостта да смачка групировките които Вие създадохре и все още толелирате и лобирате за подобни интереси.

125

Анонимен

преди 11 години

ДВАМА СЕ КАРАТ ТРЕТИ ПЕЧЕЛИ

124

безбожник

преди 11 години

Боже ,Боже ,защо не си прибереш верисиите. Станишко ,ти май помниш колкото маймуните. Да ти припомня. Докладът е за 5 години. И кой управляваше първите 2 години от доклада? Тройната коалиция . Та вместо да критикуваш ,кажи вие каква я свършихте? Тогава ще имаш право да се изказваш. До тогава мълчи!

123

hagen

преди 11 години

Нещо повече, ОЛАФ вярва, че има влиятелни сили в българското правителство и/или българските държавни служби, които нямат интерес да бъде наказано кое да е лице от ГРУПАТА НИКОЛОВ-СТОЙКОВ в каквато и да било степен, което би могло да изиграе ролята на ефективна спирачка.Това е цитат от доклада на ОЛАФ от 09.06.2008г.Какво ще ми се пеняви това недорасло недоразумение на природата.

122

Анонимен

преди 11 години

тежко и горко на BG

121

Анонимен

преди 11 години

Европа каза в прав текст че правителството преди герб се е насрало и сега герб рине останалото от бсп по всички фронтове

120

Анонимен

преди 11 години

Тоя не краше ли трамвай като евгени минчев?

119

111

преди 11 години

Вече е абсолютно ясно, скъпи другари, че никога не ви е пукало за страната ни - вие само си гледате сеира - а подмолните игри ги знаете добре, нали на това ви обучаваха в партийните школи - как да манипулирате, злепоставяте, изолирате и съсипвате и малкото хубаво направено от другите...Как се кефите сега, а извинете, кой доведе до това положение???

118

Анонимен

преди 11 години

Бойко е машина мачка всичко наред. Комунисти, костовисти, доганости, палави тенисиски и наи вече мафията.

117

Българин

преди 11 години

А къде е "футболиста ,тенесиста,пожарнкаря,художника , акордеониста" ит.н..? Отново се скри като най -долен страхливец .Не му е за първи пьт.На този човек ние сме гласували правото да ни управлява.Срам.

116

Анонимен

преди 11 години

Този никои не го *** а требе.

115

164

преди 11 години

Ти колко си ми умен другарю путев. Крадец долен червен!!!

114

Анонимен

преди 11 години

Мазно, червено недоносче.

113

Анонимен

преди 11 години

Мазеен, мазеен, нечистоплътен и вреден за България.

112

NajAnonimen

преди 11 години

До 3: "Давай Бойко мачкай комунистите! "Абе не знам дали мачка комуисти, аз чух за тенесистки

111

Анонимен

преди 11 години

СерГо се изявява много успешно, като селска, *** клюкарка! Отчаянието му се изразява толкова ясно, че се чудя да го съжалявам лк, или да го мразя!