58

mind twist

преди 12 години

Една снимка поне да бяхте направили.

57

Кина Даскалицата

преди 12 години

До 63ШеВката ли съм? Май на клавешницата ти не само капса и е кусура - явно е и с вградени правописни грешки. :) Шев - шева - шевът - шевоветешеф - шефа - шефът - шефоветеПонятно, товарищ? Да живее ВОСР! Ура, другарки и другари!

56

тома неверни

преди 12 години

ха,открила,ми боко кво ще работи,като му иззехаосновната функция? освен вече да започне да ЗАКРИВА,А-СЕЛА,КВАРТАЛИ,...ДЪРЖАВАТА...

55

Анонимен

преди 12 години

ама какъв сполучлив избор на име - Кина :) Кина знае най-добре, за Софията

54

Bob

преди 12 години

Истината всъщност, е че не сте добре с главите, гейбери. Народът е обеднял, пощурял от реклами, реалитита, сериали, тия пробутват асфалт, вие се кефите....Я направете по една екскурзия до Европа, до която и да е държава, че да се повозите на пътища, магистрали, аутобани... Открила самоковската *** нещо и вие радостно пърдите. Трагично е положението в България, колкото и да се радвате на постиженията му на този,как му беше именцето....

53

Анонимен

преди 12 години

1.15km = 3.7млн. лв ... да им имам и пътя..

52

Анонимен

преди 12 години

Моето мнение също е, че за да има смисъл от новото кръстовище, трябва да се разшири сериозно Киприян чак до светофара на Малинов. В момента може да се ползва за живеещите в Младост в посока Ст.град. От Младост до Цариградско или обратно никак не е удобно ... прекалено много светофари са по Йерусалим, а и там и сега си е тапа.

51

ИСТИНАТА ВСЪЩНОСТ

преди 12 години

Приятелю е, че ****аните *** преди това само крадяха, без да оставят нещо след себеси. Сегашните може и да са крадливи, но поне направиха доста. Доста пъти писах тук, че просто няма за кой друг да се гласува освен ГЕРБ, не че съм им фен. Като отговори получих само псувни и минуси и НИТО ЕДИН отговор с друго ИМЕ за което да гласувам.

50

жител на Младост

преди 12 години

Браво! Така трябва постепенно и непрекъснато да се подобрява инфраструктурата! И професионалните хеътъри да си взимат парите от работодателите си и да замълчат, писнаха ми!

49

Кина се Чуди

преди 12 години

(57) Истината, Днес ти ли си на компа с повредения капс? Бе кажете му на тоя кутев да ви купи три-четири нови клавиатури, не са кой-знае колко скъпи - едни негови прашки струват повече. То верно, че при тоя непрекъснат режим на работа не може да ви насмогнат, ама розАвият ви лидер да резне 200-300 евра от издръжката на метресата си Вагинина в Брасъл и да ви купи един кашон клавешници, и без това се признават за разход на стоклетницата, като дамските превръзки на Кутева. :)))

48

Bob

преди 12 години

Да не му е ръждясала ножицата, та Фандъшка открива... Сабр ви е написал каква е ползата, слагайте му минуси. Съвсем сме у тинята.

47

mind twist

преди 12 години

плювните са политически. Опозицията се опитва да принизи и иизопачи постигнатото, за да баламоса, колкото се може повече балъми. Да ги разколебае, да разпилее малко гласове. Било направено ама, еди какво си, и 90% недоволство. При станишев нищи не бе направено и оплювано така.

46

До Кино

преди 12 години

То ефирното време на това мосче е толкова колкото струва почти ,смятаи на ден медии У по х минути.Иначе странен дозайн има ,не ми вдъхва много доверие ,но конструктора му отговаря не аз.

45

Кина Обективната

преди 12 години

Както е загатнал и optimist, българинът е най-неблагодарното и проклето създание на планетата и като такова си заслужава напълно хала! Ако нищо не се прави - "тия само крадат и нищо не правят за хората"; направи ли се нещо хубаво, започват да реват, че не точно туй е трябвало да се направи, а еди какво си (с ясното съзнание, че ако е било направено това "еди какво си", щяха да реват защо не е направено това, което е направено. :))) И вместо всеки да се опита да си гледа работата както трябва и малко от малко да тръгне напред страната, всеки гледа другия и търси да му намери кусури. А когато същият тоя мрънкач отиде на своето работно място, се превръща в десет пъти по-голям *** от тези, по които плюе. Ако е работник - ще си гледа работата през пръсти и ще гледа как да мине работодателя си, та с по-малко работа да върже заплатата; ако е чиновник - също; а ако е чиновник на гише - ще ругае и увиква останалите, защото нали сега му е паднало да си върне на тия лошите, дето не си гледат работата :))) Абе българска работа, с две думи. Не напразно казвам аз, че ви трябват десетина подаръчета като тия от Хирушима и да се затрие туй проклето и никому ненужно племе от необразовани *** с претенции!

44

от 47

преди 12 години

Другари, като не вярвате на мен, попитайте всеки шофьор на тролейбус номер 5 за съответното "кръстовище"

43

Ceco

преди 12 години

А и околовръстното вече е много удобно

42

Ceco

преди 12 години

От младост 2 към центъра новия мост не върши много работа, но от центъра към младост 2 е прилично. Ако искаш по цариградско и после по ерусалим, а другия вариант е от драган цанков по новия мост с метрото и веднага си влизаш по новата естакада в младост 2. Преди какво беше - всички обикаляха през шел ..

41

бай добри

преди 12 години

другари, нека плюенето да започне сега

40

топала

преди 12 години

а къде ти е завода за *** бе *** или си толковае *** като благодетяля си боко тиквата че и това не можеш да прецениш

39

Анонимен

преди 12 години

кръстовището пред Метростанцията Младост 1 не е кръстовище, а няколко на брой (четири) завойчета, на три от които има светофари