119

Анонимен

преди 11 години

А зад феминистките стоят пак ония дългоносите,които правят всичко възможно да подменят хилядолетните традиции и ценности...В своя полза!

118

до 155

преди 11 години

Само с едно изречение и доказа на 100% казаното в статията!

117

Анонимен

преди 11 години

Поредната медийна манипулация! Генетично заложено е мъжете да бъдат по любознателни, да изучават света около тях, да търсят нови решения на всеки един проблем, тоест да бъдат по интелигентни от жените! И в това няма нищо лошо и срамно, даже напротив, защото природата е дала на жената най-отговорната и важна роля да продължи рода и да се грижи за семейството! За съжаление фемиските движения се опитват да вменят на жената друга роля и това е пагубно за цялото общество, така се разби семейството!

116

до 152

преди 11 години

е, щом имаш такова мнение, тогава много жалко за теб.... Нищо. Пожелавам ти да изпиташ някога усещането, което съм описала. Ако не успееш...пробвай с мъж. Гейчета има много. Мъжкарите са рядкост. И така като чета...май съм щастливка, ще познавам двама трима, които да ме кефят максимално.Лек нощ.

115

Хехе

преди 11 години

Руса съм и умирам да се правя на *** пред мъжете. Забавлявам се докато лигите им текат и си мисят ,че ей сега ще ме вкарат в леглото. След това се врътвам и изчезвам , ате си остават с мераците и се чудят какво ли са сбъркали та се изпарих. При сериозно общуване ,ако разбира се попадна на умен мъж ,съм съвсем различна.

114

Анонимен

преди 11 години

това са си английски проблемив нашенския *** е по-ценено да си ***

113

149 е до 146

преди 11 години

не до мен...142.

112

до 142

преди 11 години

Ако правилно тълкувам коментара ти, ти се опитваш да ми кажеш,че един умен мъж ще плати на професионалист, за да спи с една умна жена и ще се лиши от удоволствието, което може да предизвика общуването на мисловно и духовно ниво с подобен тип жена, само, за да се занимава с ....глупости? Виж сега, скъпо момче, няма по-голямо вдъхновение за един умен мъж от това да общува, да пожелае, да възбуди и да задоволи една умна жена. Ок? Всичко друго е ....онанизъм.

111

до 133

преди 11 години

Членът да е пълен желая. Всъщност това, как се изписват думите няма значение. Важното е какво казваш с тях. Правилата губят своята предишна важност, затова както споменах, важното е членът да е пълен и когато се пишат или казват думите - в тях да има смъсъл, откровенност и позиция.

110

До 27

преди 11 години

Ако свястната жена е като теб, то предпочитам цял живот да не видя свястна жена.

109

Името

преди 11 години

Сега вече наистина мога да умра спокоен, щото имайки се в предвид какво става със света, ще спечеля драстично повече от колкото ще загубя.

108

до 132

преди 11 години

Щях да Ви попитам дали сте правили секс с умен и с глупав мъж, но явно няма как да Ви попитам...поради това, че явно сте мъж. Огромна разлика! Огромна.пс- умен мъж е не този със сто и над...точки постигнати в тестчето за айкю...умен мъж е този, който може да те докара до оргазъм още преди да те е докоснал. С гласа си. С поведението си. С всичко мъжко, което извира от тялото му. какво ще кажете... яко, а? Срещали ли сте такава жена? оу...разсеях се.

107

радиоактивен

преди 11 години

Мария Кюри не е открила радиоактивността, както пишете жените. Тя е открита преди нея, от С. Томпсън /който забавя публикуването/ и Анри Бекерел през 1896 г. и е наречена лъчите на Бекерел. Мария е привлечена от мъжа си в изследванията на радиоктивността, които се извършват с електрометър, открит от съпруга й Пиер Кюри и брат му. Получава Нобелова награда заедно с Пиер Кюри и Анри Бекерел. Всъщност тя е била асистентка.

106

dp

преди 11 години

:D хаха, сбърках номера в предния си пост. Очевидно не отговарям на себе си (122),а на 129 :D .Кво да се прави, мъжка му работа, не мога да мисля за много неща едновременно :D :D .

105

White Rabbit

преди 11 години

Мъжете винаги са завиждали на жените, затова се появяват все повече гейове и травестити...

104

А.Шопенхауер

преди 11 години

Жените са инструмент на Дявола! Поне белите жени! Те винаги асоциират мъжа като източник на облаги! Смятат, че той винаги им е длъжен! Те винаги давали повече! Изневеряват повече! Проявяват егоизъм и безотговорност! Затова бялата раса изчезва! Жалко за мъжете! Белите мъже - те движеха прогреса! Те възродиха и революционизираха битието, те сътвориха чудеса! Но жените ги провалиха! Те ги бастисаха! Подло и лицемерно, безкомпромисно...Но и те подобно на паразита, погиват заедно с приемника! Амин!

103

Анонимен

преди 11 години

Хайде "големите мъже" с Големите комплекси да се научат да пишат грамотно, пък тогава да коментират!

102

dp

преди 11 години

122, приятел, ако имаш хубава женичка под 40 с големи цици прати я да проверипола ми.Ако имаше такава можеше да се порадваш и на разказа и как си казвам името после :D.Ако тестостеронът ти пречи да си кажеш заглавието идеята, че можеш да имашмозък работещ по-добре от този на *** е толкова далече от истината,колкото си ти от съжителство с младата сочна хубавица спомената по-горе :D .

101

генетик vs умната

преди 11 години

За пълен член пледираш! Кой член да е пълен? *** или мъжкия член? Та нали бяха приети нови правила за използуване на непълния член като подлог в изречението. Дали това е най-важното обаче, на фона на масовото оглупяване и липсата на аналитичност и ентропия при подрастващите...А неграмотността е ужасяваща и смразяваща!

100

Анонимен

преди 11 години

Поради две много прости причини, драги 123.Първата е - физическото превъзходство на мъжа(говоря, като сила). От там, вместо да се тръшкаш за нещо непостижимо, е много по-удобно да се приспособиш към създадените условия (спестяваш си пердаха. Кавалерство е имало само при богатите прослойки, при по-ниските е играл каиша)Втората - многовековното влияние на Църквата над обществото. Според свещениците - всяко нещо излязло от устата на жена е греховно и тя заслужава пребиване с камъни /изгаряне