177

Анонимен

преди 11 години

Проучването е направено отдавна. А колко ще газ ще вади "Тотал", на кого ще го продава и на какви цени - това си е тайна между фирмата и Добрев! За богатия български народ остава само да отваря по-широко портмонетата и да не крие парите си. Впрочем БСП-арската подписка не гарантира евтин ток! Втората АЕЦ също струва и съответният инвеститор ще гони печалба, но няма Станишев да бръкне в личната си сметка.

176

Анонимен

преди 11 години

Развълнувах се от думите на серж:"Станишев: Аз хващам тен от събиране на подписи, а г-н Борисов от мачове"Той събирал подписи с пот на челото, милото ми социалистче, иде ми да го гушна, толкова е сладичък.

175

Кайо

преди 11 години

Анонимен 216:По същата логика мога аз да те попитам кой е гласувал за герберите, освен неуки и неграмотни селяни, които са разпространени по нашите ширини друг не ми се вярва да се излъгал!

174

Анонимен

преди 11 години

Сергей Станишев казал, че на 27 юли, преди да излезе парламента във ваканция подписката за АЕЦ Белене ще бъде внесена в парламента. Явно някоя врачка му е казала че ще събере подписите на народа или по-скоро ще ги напазарува.

173

Карла

преди 11 години

до 216:Ти лично си следил кой се е подписвал ли?

172

Анонимен

преди 11 години

долу тъпите платени драскачи на мафиотската власт!

171

Анонимен

преди 11 години

380 000 подписа за АЕЦ Белене, като от тях 200 000 са на братчедите срещу 50лв - или бай *** събира подписи за референдум на за исконното му правото на солунската митница

170

Анонимен

преди 11 години

"А комисионната такса, която България ще получава в зависимост от количеството газ, ще е между 2 и 30%, ако са големи находищата".Т.е. средно 16 %! Питам само, това добра сделка ли е, когато чуждата компания ще взима лъвския пай от печалбата, а за България ще остават трохите????По същия начин се разпродадоха природните и останали ресурси на страната!Например за добива на злато комисионната за страната е под 1%, 99% за чуждата фирма, а екологичните проблеми за *** т.е. всички ние!

169

Elf Aquitaine

преди 11 години

тези не бяха ли онези с подкупи за френски политици , техните любовници , луксозни стоки , черни партийни каси и т.н. ? бойко мунке триците за нас , бананите за вас ха ха ха ха ха .

168

Анонимен

преди 11 години

БСП заложи на бита карта - АЕЦ Белене - обещаха, че ако спечелят изборите ще строят централата. След злополучната подписка могат да се направят два извода за нагласите на хората, те искат две неща:ДА НЕ СЕ СТРОИ АЕЦ БЕЛЕНЕ иБСП ДА НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ

167

Кайо

преди 11 години

380 000 подписа досега, остава още доста време и с темповете, които се събират ще преизпълнят плана! Браво! Най-накрая българите да упражнят правото си за пряко участие в управлението на страната, а не само на хартя да се водим демократична република!

166

Анонимен

преди 11 години

За 73 дни БСП не можа да събере достатъчно подписи за референдум за АЕЦ Белене въпреки платените проучвания на агенциите които показваха подкрепа за проекта. Сигурен съм, че ГЕРБ е сред основните причини които ще посочат социалистите, дори бих ги посъветвал да се оплачат в Кремъл.

165

Карла

преди 11 години

206, трудно разбирам нелепия хумор на хора, за които проекта е важен колко за всички останали. Ти нима нямаш нужда от евтина електроенергия,а?

164

Анонимен

преди 11 години

Вранча пак се е разтресла, а стратезите с партийни дипломи пак врещят за АЕЦ Белене.

163

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ И ГЕРБЕРАСТКАТА МАФИЯ !

162

Анонимен

преди 11 години

Хей, хей, събурачите на подписи за АЕЦ Белене. Защо така не можете да съберете подписи за най-великия проект на всички времена?

161

Радо

преди 11 години

Браво ! Най-накрая нещо градивно. Колкото и да ми е антипатичен Бойко, последните месеци все разумни неща прави (може и заради изборите да е) . Нормално е 2-30%, ако нищо не се открие или откритото е твърде малко вие ли ще платите милионите инвестиции за проучване и разработване ? А ако се окаже печелившо то 30% е меко казано супер много за сектора ! Няма български фирми за това, защото просто няма такива, а ако сте толкова заможни и разбиращи участвайте вие никой не ви е спрял !

160

Анонимен

преди 11 години

Референдум за Белене или за Чернобил или за Фукушима.

159

Първо бяха Шеврон

преди 11 години

То Черно море съвсем черно стана.Освен отходните води сега ще се търси там и нефт.Просто

158

ИЦО

преди 11 години

Кво сте се разпенили всички,то има газ,то няма газ ,абе всички дето стоите цял ден пред компа и ръсите глупости ,що не вземете по един празен буркан и докато плещите глупости ПОПРЪЦКВАЙТЕ и затваряйте буркана ,така няма да има никаква нужда от такива проекти .Хайде със здраве.