8

Пацо

преди 11 години

Този *** с кривата глава и *** мисъл да не би да е Zviнокио?

7

вицаджии

преди 11 години

За какво електронно гласуване може да става дума, като в България най-манипулираната част от населението не знае какво е компютър.

6

Анонимен

преди 11 години

Разбирам те да не го правеха, но на последните избори имаше клип във вбокс ... относно как купуват гласа на някакви печки (*** или както ги наричате). Крадеца вика дръжте крадеца ...

5

Българин

преди 11 години

.................... и моля, престанете да пускате снимки на свинята фидосова и *** цветанов. Имайте някакво поне минимално чувство за естетика все пак - хората ги е гнус.

4

И С Т И Н А Т А :

преди 11 години

"Най-демократичното" правителство не е спирало да подслушва и следи българските граждани. Следи се интернет, подслушват се телефони, проверява се лична кореспонденция на хора, които не са престъпници, а просто не споделят политическите възгледи на ГЕРБ.ГЕРБ върнаха старото тоталитарно време. Не върнаха хубавото от него обаче.Репресиите по милиционерски са налице. Социалните придобивки на социализЪма обаче ги няма.Днес хем ни мачкат по милиционерски, хем сме бедни по капиталистически ... :(

3

Анонимен

преди 11 години

Изборният кодекс е творение на ГЕРБ от миналата година. Какво ги кара да го променят така драстично 1 година по-късно. И това няма да ги спаси, вече са пътници.

2

Българин

преди 11 години

Явно е шега, след като прочетох това:"Министри и вицепремиери да не могат да ръководят предизборните щабове на партиите, както и да не използват държавни коли по време на кампания, предвиждат част от промените в Изборния кодекс, които ГЕРБ предлага."Интересно какво правеше тоя *** на снимката миналото лято? Докато страната бе пред гражданска война заради събитията в Катуница, т.нар. "министър на вътрешните работи" обикаляше по агитация и по концертите на Веско Потното !!!

1

Монти Пайтън

преди 11 години

"Герб" се бори с търговията с гласове! Това шега ли е?