120

Кина Статистичката

преди 11 години

142 - Всички нарушителиДобре е да измират червени *** като теб! Само така България има шанс да излезе от дупката, в която от 60 и кусур години я държат червените кхмери!

119

Всички нарушители

преди 11 години

Та като се криминализира цялото население, без симпатизантите на ГРОБ, ще ни похвалят от ЕС, ФБР и НАТО и ще отпуснат повече средства за МВР-то. Никога не съм си мислел, че възможно връщането на мрачните милиционерски години преди 1989, но с тези закони и забрани и данъци май ги надминаха, а народа мре като мухи и трае!

118

Няма да стане!!!

преди 11 години

Аз не желая да се осигурявам в здравната каса,КАТЕГОРИЧНО!! и няма да го направя каквото и да стане!!Ако има друга алтернатива която да видят хората,че работи ОК.!!!

117

Кина Партийната

преди 11 години

Де се скри другарят 129 - Българин ве, другаре? Сериозен другар, честен другар, акционерин и прочия, а се скри като другаря Стамишев след полов акт с Вагинина... Срамота, един вид, и резил за стоклетницата... :)))

116

Анонимен

преди 11 години

Пълна скръб е здравната осигуровка да е обвързана с имотна сделка или такава за кола. Ами ако човека се осигурява другаде? Ако е чужденец? Имам приятелка, която се осигурява в Швейцария. Живее в България по 6 м. от годината. И какво - тя няма право да си купи жилище и/или кола в България ли? Ами ако човек просто не иска да се осигурява - по закон не е задължително, просто си плаща пълна такса в болницата. Значи ние ограничаваме и тази група хора.

115

Тъпо

преди 11 години

В червата си мразя БСП. Но от Герб направиха и невъзможното да гласувам за тях ...

114

Така, така ...

преди 11 години

Правилен е закона. Правилен е и следващия , ако пръднеш - данък ! Ако кихнеш - данък ! Ахаа, дишаш по учестено от приетото - данък !На овчето племе по тези земи трябва да му се взема тока отвсякъде ! До момента в който се появят 5 000 човека, с 5 000 павета в ръка. Абсолютно достатъчни са.

113

Кина Аритметиката

преди 11 години

Я да видим по колко кожи е смъкнала до сега стоклетницата БСП от гърба на малоумния българин само чрез Софарма:1. Куфарчетата с готова пара са доказани - дори Татяна Дончева потвърди;2. Пребоядисания комунист Костов "приватизира" предприятието - демек подарява го на наши другари;3. Другарете инвестират парите от куфарчетата в оборудване и започват да произвеждат лекарства. Поради в пъти по-ниските заплати, електроенергия, суровини, печалбите при продажба са грандиозни. Но те идват основно от българския пазар, защото навън има реална конкуренция и няма как да се дерат по две кожи от търговци и потребители. Поради това едни и същи лекарства в България са по-скъпи, отколкото в Турция, въпреки транспортните разходи;4. Пак чрез наши другаре Софарма си осигурява държавни поръчки за снабдяване на болниците с медикаменти - ох, бабачко-о-о-о-о... какво лапане, какво чудо. Изброихте ли ги бре, червени мишоци? Гусин Донев и гусин Павлов оборудват с вашите пари построено от вас предприятие и произвеждат лекарства, които веднъж ви продават в аптеките, а веднъж ви смъкват от здравните вноски. Аферим, бабо, машшалах! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР! Та колко вили имаше Павлов в Кан, че съм забравила нещо? Дали не бяха 4, за 110 милиона? А вие се гъбаркате с гарсониерите на Цветанов. Ама хайде по-сериозно ве, другаре! Венцеремус! И да живее ВОСР ъгейн!

112

Да мълчите взички

преди 11 години

Всички закони на ченгетата ГРОБ са правилни и всеки, който си позволи да ги критикува ще бъде криминализиран и осъден по съкратена процедура!

111

Кина Счетоводителкат

преди 11 години

129Другарю, отде имате акции на комунистическата фирма "Софарма", която гърми и трещи от скандали след няколко журналистически разследвания? Внимавайте да не ви докопат червените бабички, дето реват за високи пенции, че ще ви издоят като метилява овца, един вид. :)))

110

как

преди 11 години

нямам думи

109

ОТЕЦА

преди 11 години

Бойко Бииийбар кашона, целувайте му още ДИВИЯ.....плъхът се скри в отводната си яма

108

Българин

преди 11 години

127 - точно така - когато т.нар. "държава" не плаща заплатите на своите работници )във ВМЗ или БДЖ или къде ли още не) - КОЙ да плаща осигуровките на тия хора? Сами ли да си ги плащат - и откъде пари? Да пратят жените си да проституират ли или да си продават децата като ***?А когато държавата не плаща на частните фирми за изпълнени държавни поръчки? Неслучайно долу написах - "държавата" дължи на Софарма Трейдинг над 100 милиона, а на мен лично (акционер съм) ЧЕТИРИЦИФРЕНА сума !!!

107

Българин

преди 11 години

Сваляне от власт на престъпната клика ГРОБ и народен трибунал за криминалният престъпник борисов и цялата му крадлива хунта !!!

106

възмутен

преди 11 години

До124 -То масово в държавните предприятия не се плащат заплати, държавата не плаща на частниците по обществените поръчки и фактически тя се явява основен виновник за неплащането на заплатите и там, та как ще приемат такъв закон! Тогава трябва дружно всички от министерствата да поведат хорото към затвора.

105

Кина Потресената

преди 11 години

Нима има по-малоумно племе от контингента на БСП, като другаря от постинг 121? "По този повод Марковски е изпратил запитване до посолството на САЩ на страницата му във "Фейсбук", с което настоял "да коментират този въпрос, защото това не съответства на обичайното поведение на директори на ЦРУ", предаде БГНЕС."И въпросният Марковски трябва да е някакъв ***, щом смята фЪсбук за официален канал, себе си - за институция, а секретарките в посолството за официални говорители на Вашингтон. бе другари, айде малко по-сериозно, половин България живее извън страната, вие още влакове взривявате... Нямате ли някоя по-"достоверна: информация от в-к "Галерия" или "Бивол"? :)))

104

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям идеята на този закон, който днес се прие. Той даже е закъснял

103

Анонимен

преди 11 години

не се плашете, това е турбо незаконно и противоконституционно. както почти всички подобни напьни да се гепат парите на хората, така и сега! гладна кокошка герберска просо сънува. шматки безподобни. бегайте да си учите уроците....

102

до DNES.BG

преди 11 години

Преди два дни Ви похвалих каква точна медия сте. Днес се разочаровах. Защо не пуснете това, да го видят всички, как лъжи *** Бойко?segabg/article.php?id=607827

101

Анонимен

преди 11 години

"Отвързаха" таксата за преглед при лекар от минималната заплатаАхааа. И сега колко е? 5 лв? Защото 2,70 им се виждаха много малко?