30

без дом- х. мало

преди 11 години

така-Уж нямало пари в бюджета уж незнам за болните нямало пари пък чинониците с бонуси пак и пак и премии и незнам какво си ВЕМСТО ДА ИМА СЪКРАЩЕНИЯ И УВОЛНЕНИЯ за хрантутниците в тая държава-надуваме държавните служители и *** с пари от данъкоплатеца !?? НЕСТАВА ОТ ТОВА ДЪРЖАВА

29

Анонимен

преди 11 години

Не знам как е в София, но по провинцията хората масово са изоставили колите си ... Не ги карат първо заради цената на бензина, второ, защото нямат пари за гражданска и винетка повечето коли си събират прах от години. И то говоря за хора, които имат рабора, за безработните да не говорим ...Това е истинското положение на народа, но иззад тъмните стъкла на държавните лимузини не се вижда.

28

нищо ново

преди 11 години

Или аз не съм разбрал, или няма никаква новина, или журналистите пак са объркали нещо. Всеки, който живее в София знае, че за да мине колата му на технически преглед трябва да представи квитанция за платен данък. Е, сега ще ги проверяват електронно, но реално нищо не се променя

27

Анонимен

преди 11 години

Какво се променя по пътищата благодарение на парите които внасяме? Разбити улици и тротоари, липсващи маркировки или такива които се изтриват след седмица, липсващи пътни знаци или такива растящи в клоните на дърветата.-------------- Ако не плащаш ще е още по-зле.

26

Анонимен

преди 11 години

Едни имат пари и карат много Ти само при спешни случай--------------- Че кой ти е забранил да си изкараш пари и да караш повече от баровците?

25

Parcuc

преди 11 години

Къде е флашмоба ве бантускотс, ами флашмоба за незаконно движещите се каруци по пътя ??? Загинала работа....

24

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ плащате Шопиииииииииии !!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Сини зони ,зелени зони,прегледи,данъци ,герберите се научиха да прибират парите като европейци ,а стандарта на живот като Руанда и Уганда.Да *** неграмотници крадливи!!!

22

чужденец

преди 11 години

Без никакво основание и покритие българинът досега се мислеше за най голямият хитрец и тарикат на Европа, избирал удобни правителства да му защитават шмекерийте и разпищолил се да живее както си иска на свобода и на по широко и от самите европейци, ама от много хитруване сега му е дошло времето бързо и лесно да му стъпят на врато и здравата да го заГРОБят за цял живот ...

21

Иван

преди 11 години

Тъпня! Данъка е ГОДИШЕН, т,е плаща се за текущата година и може да се плати и в последния работен ден. Защо изискват да е платен по-рано, преди прегледа?!

20

хидко

преди 11 години

това е незаконно. общината няма право да ограничава хората по този начин. някой трябва да заведе дело срещу общината. аз вече осъдих нашата община за изискването да имаш платена ГО и да нямаш задължения към общината, за да получиш право за преференциално паркиране в синята зона. това въобще като цяло е незаконно изискване и не знам как още никой не го е дал на съда да го отмени?! май ще трябва да се позаинтересувам и да го направя.

19

Анонимен

преди 11 години

Е най-накрая да направят нещо по въпроса. Писна ми от селски тарикати дето искат да изкярят от всякъде като заобикалят закона. Трябва да се научим, че всичко се плаща и да си плащаме за всичко. Иначе никога няма да станем европейска държава.

18

н

преди 11 години

Е, то беше така и до сега!

17

10F

преди 11 години

Пак ще си намерим начин да не плащаме. Българи сме все пак ;)

16

Колецо

преди 11 години

Евалата.Така трябва а не аз да си плащам данъка а съседа който мисли че не е нужно и той си кара колата.А после всички реват че държавата няма пари,ами няма да има като 50% от хората гледат как да я измамят..

15

алтав

преди 11 години

А кога ще свържат всеки гражданин електронно към общината...?

14

Анонимен

преди 11 години

то нали е така по принцип

13

Анонимен

преди 11 години

Аз имам 6 коли, от които ясно повече от една не мога да карам в един и същ момент. Плащам 1300лв данък само за една от 6-те, но на всичките имам ГО и винетки. От този мъдър ход какво точно ще спечелят, като ме принудят да спря о ГО и винетките, защото за 6 коли няма как да им плащам и данъка. За колекционерски коли става въпрос, карат се веднъж на няколко седмици, че и по-рядко.Знам, че данък си трябва, но да направят малко по-гъвкави нещата, да има месечна ГО, данък, сезонни коли, олдтаймъри

12

Оставка

преди 11 години

В дивия Чалгаристан законите се четат от управляващите , както дявола чете Евангелието.Вземат под внимание точките и законите, които само на *** крадливи във властта са в тяхна полза.Тия закони, които са в защита на хората и правата им елегантно се финтират.най- красноречивия пример е кодекса на труда, който си го ома само на книга и никой работодател не го спазва.Някоя тиква от министрите отговорни за това министерство да влезе в сайта Работодател.ком и да види за какво иде реч.

11

Анонимен

преди 11 години

Абсолютен произвол! При неплащане на пътния данък се начисляват лихви, откъде накъде е връзката с ГТП! Ами, ако прегледа е в началото на годината? Даже и наказателна лихва няма. Аман от тези милиционерщини!