94

Анонимен

преди 11 години

93

Анонимен

преди 11 години

Абе то в Труд пише , някой наистина гръмнал волтаици с РПГ някъде до Плевен. Огромен парк 1000 декара

92

Исая

преди 11 години

16 При това, казва Господ: Понеже сионските дъщери са горди, И ходят с надигната шия и с безсрамни очи, Ходят тоже ситно, и дрънкат с нозете си, 17 Затова Господ ще удари с краста темето на сионските дъщери, И Господ ще открие голотата им. 18 В същия ден Господ ще отнеме Славата на дрънкалките, Мрежените забрадки и луничките 19 Обеците, гривните и тънките була, 20 И главовръзките, верижките около глезените и поясите, Парфюмните кутии и хамайлиите, 21 Пръстените и обеците на носа, 22 Мантелата и

91

Анонимен

преди 11 години

Централа като нашата в Белене в САЩ строят за 40 милиарда. Нашите послушковци след указание от едно посолство ни проглушиха ушите как било неописуемо скъпо предложението на руснаците за 6 милиарда и дори ни уплашиха, че щяло да се оскъпи до 10 милиарда строителството.В същото време турците ще строят четири такива централи за повече от 20 миларда хвърлят шапки, че са получили изключително изгодно предложение, хем тези реактори се водят за най-безопасните в света в моментаЕх, как ни закопа Боко!

90

Исая

преди 11 години

12 А за Моите люде, - деца ги угнетяват, И жени владеят над тях. Люде Мои, вашите водители ви правят да заблуждавате, И развалят пътя, по който ходите. 13 Господ става за съд, И застава да съди племената. 14 Господ ще влезе в съд със старейшините на людете Си и с князете им, И ще им каже: Вие сте, които сте похабили лозето! Ограбеното от сиромаха е в къщите ви!

89

Анонимен

преди 11 години

Браво 95-97 Много ясно и нагледно обяснение. Който има грам мозък ще разбере

88

Исая

преди 11 години

23 Твоите князе са бунтовници и съучастници на крадци; Всеки от тях обича подаръци и тича след възнаграждения; Те не осъждат право сирачето, Нито дохожда при тях делото на вдовицата.

87

Исая

преди 11 години

11 Тогава рекох: Господи, до кога? И Той отговори: Докато запустеят градовете та да няма жител, И къщите та да няма човек, И страната да запустее съвсем, - 4 И ще им дам деца за князе, Които детински ще владеят над тях 5 И людете ще бъдат угнетявани човек от човека, И всеки от ближния си; Детето ще се големее против стареца, И нищожният против почтения.

86

Анонимен

преди 11 години

Исая, що не се гръмнеш

85

ан

преди 11 години

АЗ НЯМА ДА ИМ ПЛАТЯ ЕДНА СТОТИНКА НА МУТРЕНСКИТЕ МОНОПОЛИ. КОЙТО РАЗБИРА ОТ ТЕХНИКА ЗНАЕ ЧЕ ПРОДАВАТ ТРАНСФОРМАТОРИ ЗА КАРАВАНИ. ТЕ СЕ ПОЛЗВАТ В ПОЛЕВИ УСЛОВИЯ. ТОЗИ ТРАНСФОРМАТОР Е ПРЕОБРАЗОВАТЕЛ ОТ 12 ВОЛТА НА 220 ВОЛТА. НА ВХОДА МУ СЕ ВКЛЮЧВА 12 ВОЛТА ОТ ОБИКНОВЕН АКУМУЛАТОР И НА ИЗХОДА МУ ИЗЛИЗАТ 220 ВОЛТА. В ТОЗИ ТРАНСФОРМАТОР МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ.ТЕЛЕВИЗОР КОМПЮТЮР ЗАРЯДНО МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА И ОСВЕТЛЕНИЕ. ПОНЕ АЗ СЪС ТАКОВА РАЗПОЛАГАМ. ИМА А ПО МОЩНИ В КОИТО МАЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ КЛИМАТИК.

84

Исая

преди 11 години

Исая- 9 И рече: - *** кажи на тия люде: С уши непрестанно ще чуете, но няма да схванете, И с очи непрестанно ще видите, но няма да разберете. 10 Направи да затлъстее сърцето на тия люде, И направи да натегнат ушите им, и затвори очите им, Да не би да гледат с очите си, и да слушат с ушите си, И да разберат със сърцето си, и да се обърнат та се изцелят.

83

Българин

преди 11 години

- ЦЯЛАТА стойност на реактор на АЕЦ Белене бе 6 000 000 000 евро !!! - Директните помощи за *** *** са по 3 100 000 000 лева на година !!!- Дори третокласник може да сметне, че за мандатът на ГРОБ мръсномургавите *** ще изядат и изпият един атомен реактор и че ако ГРОБ не ги хранеше, АЕЦ Белене можеше да стартира с енергоблок като СТО ПРОЦЕНТА СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРИЯ !!!Но както се казва - ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ПРИОРИТЕТИ !!!

82

потребител на ЧЕЗ

преди 11 години

Имаше един Милко Ковачев министър на енергетиката дето раздроби енергетиката щото така било в Европа и трябвало да има конкуренция. Когато стигнем казваше 3.5 цента $ ще сме постигнали европейските цени. Къде се скри тая шушумига? Никой не носи отговорност за престъпленията си. ДОКОГА!

81

Анонимен

преди 11 години

НАЙ-ДОБРЕ ПАРТИЗАНИТЕ ДА СЛЕЗНАТ ОТ ПЛАНИНИТЕ И ТЯХНАТА М... ФАШИСТКА

80

Българин

преди 11 години

- Пускане на 2,3 и 4 блок на Козлодуй - НЕЗАБАВНО - според МААЕ те са напълно безопасни и годни за експлоатация !!!- Подновяване на изграждането на АЕЦ Белене - НЕЗАБАВНО - очевидно е, че без него сме обречени на енергийно робство !!!- Спиране на токът на всички постройки без Акт 16 НЕЗАБАВНО !!! Така ще бъдат пресечени циганорските кражби.- Безмилостни присъди срещу всички, извършили посегателства срещу електроразпределителната мрежа НЕЗАБАВНО !!! Докога ще плащаме милиони и дори десетки милиони за откраднатите от *** кабели?- Съдебно преследване на всички, допуснали захранване с електроенергия на незаконни постройки НЕЗАБАВНО !!! Заради тия *** *** години наред плащаме чрез завишени сметки токът на циганорите !!!- Държавна програма за подпомагане изграждането на мини фотоволтаични паркове НЕЗАБАВНО !!! Ако на всеки покрив бъдат поставени слънчеви панели, собственост на живеещите в кооперацията, те ще намалят чувствително сметките си за ток !!!- Инвестиции в нови водноелектрически централи НЕЗАБАВНО !!! На една немалка река с голяма денивелация като Места например, нямаме НИТО ЕДНА ВЕЦ !!!- Настоящите фотоволтаични паркове да започнат да продават ток на конкурентни цени НЕЗАБАВНО !!! Аз не виждам НИКАКВА причина токът от слънчевите панели да е по-скъпо от токът от ТЕЦ това е ГРАБЕЖ !!!ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО, БЕ ???

79

СПОМНЕТЕ СИ

преди 11 години

,Примерно цената от НЕК е 10лв цената на ЧЕЗ е 11лв това е край ако искаш повече в ЧЕХИЯ!!!!!!Друг голям ПРОБЛЕМ както и в градския транспорт в БДЖ и навсякъде .....е така нареченият РОМСКИ електорат ,като е освободен от всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ , ТЕ ИМАТ САМО ПРАВА!!!!!!!! ,нооооо понеже са малко *** нищо никога не плащат!!!!! щото като ги накараш да платат са дискриминирани!!! пък нямали работа !!!! пък били бедни!!!! е та всичко това се отразява през тези 4-години управление на всеки един мандат и сега ЧЕЗ ,ЕОН и ЕВН техните кражби си ги калкулират и при тях нищо не се губиииииииии-----------

78

Анонимен

преди 11 години

Като махнат тези мижитурки от власт догодина, новото правителство трябва да иде в Русия и на колене да моли да направят АЕЦ "Белене" при параметрите, при които бяха ни оферирали проекта!По-добра цена за такъв проект никъде по света няма.Просто ни бяха направили братски подарък, а нашите властници се подиграха с възможността и нашата държава да спечели нещо.Дай боже да е възможно да се осъществи проекта след като се махнат тези некадърници, че иначе ни чакат твърде големи проблеми с тока

77

СПОМНЕТЕ СИ

преди 11 години

2005г. Царя продаде енерго дружествата на ЕОН ,ЧЕЗ и ЕВН цената тогава на ел.енергията бе 9ст. Дн. и 5,7ст. нощна. Допреди 01.07.2012г цената беше 15ст. дневна и 9ст.нощна. причината знаете ли къде е ...ааа сетете се де...ето я хоп--ЕОН ,ЧЕЗ и ЕВН всяка година ЛЪЖАТ ,че инвестират.....еее и къде инвестират !!!! само не и в БЪЛГАРИЯ.... единственото което трябва да се направи е един тотален одит ама одит и да им праснат 10печалба и да ги видим тогава. Инвестират с ТАКСИТЕ за присъединяване боклу

76

ЗАЩО ПОСКЪПНА ТОКА 4

преди 11 години

- ЩЕ МУ КАЖА "КРАЙНАТА ЦЕНА"...МИНИСТЪРЧЕТО ДОБРЕВ ЛЪГА В ПАРЛАМЕНТА, КАТО ДЪРТ САЦИАЛНО СЛАБ, КОГАТО КАЗА, ЧЕ:- ПРЕДИ ДА ВЗЕМАТ ВАЛАСТТА, ЗА ВЕИ БИЛИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ ЗА 12 000 МЕГАВАТА

75

Анонимен

преди 11 години

"Токът може да поскъпне с 33% до 2015 г....."Тенкю, конгратулейшън Борисоф!Ура ***, които го харесвате и избирате!Разбрахте ли как е без АЕЦ Белене? Нищо не сте разбрали... тепърва ще разберете що е то управление от чужди агенти.... като изтече живота и на реакторите в Белене ще ни излезе през носа цялата "хитрост" и "мъдрост" на това управление)