160

бухуляч

преди 11 години

...и ски пистите са готови... :(

159

sai

преди 11 години

Сложете я главна и нека стои там цял ден! Или и вие сте умрели от страх, че боко и цеко може да ви закрият?

158

пе60

преди 11 години

от това ще произлезе нова държавна поръчка я за просеки,я за служба по горските пожари,я за нова техника за противопожарност,я за един вит плащане на армията за гасене в милиони лева,я на изгорелата горичка да и направим хижичка или хотелче или пък току виж е имало там погреб на военните и току що изгореха боеприпаси,нафта,оръжие и пр,

157

Иво

преди 11 години

На 25.06.2012 правителството приема наредба за организиране на доброволците при пожари и т.н., обнародвана на 03.07.2012. и точно според нея сего ръководителите на кризистния щаб не допускат доброволци до пожара, а ги размотават насам-натам, за да няма свидетели на умишленото негасене на пожара. Е от това по-нагласена рабора здраве му кажи. Работата е подготвена отрано и с тази наредба мафията си е разчистила пътя да няма свидетели на престъплението на Витоша. ГЕРБ са самата мафия !!!

156

74067

преди 11 години

Къде е сега най-великия пожарникар в държавата? Да не реже лентата на новата цена на тока?...*** ни управляват, пълни ***!

155

kaka_fire

преди 11 години

И ако още някой твърди, че това не е палеж...

154

Стоян

преди 11 години

12:02:54 Туристите все още не предполагат какво ще се случи пред очите им. (снимка 1)12:56:05 Първите огнени езици захапват група дървета в сухата част на бранището (снимка 2)12:58:48 Вятърът подхваща огъня (снимка 3)16:08:10 Първата кофа вода от военния хеликоптер. Долу в дясно се вижда ново огнище, леко далече от основния фронт (снимка 7)източник на хронологията - Евгени Димитров - собственик на булфотое за 3 часа е нормално да има още огнища - стига конспирации.

153

haha

преди 11 години

Priznat gryah polovin gryan, nepriznat gryah- ne e gryah!

152

Танев

преди 11 години

До онзи, който запали пожара:- Признай си, ще ти олекне......признат грях - 1/2 грях!!!

151

Любопитен

преди 11 години

Къде е доФторът на пожарникарските науки Бойча БорисоФ? Нали е спец

150

23

преди 11 години

Всички участници в палежа и тези които не искат да я угасят са за затвора.Пристъпници.

149

РЕШЕНИЕ

преди 11 години

Българското правителство да закупи от НАСА права за наблюдение от спътник и ще се реши проблема с умишлените палижи

148

АНТИ

преди 11 години

ЦЕКО МИНЕВ, ЕМИЛ ДИМИТРОВ ОТ ГЕЙрб И ТЕХНИТЕ ПАТРОНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАПАЛИХА ПЛАНИНАТА И НАРОЧНО Я ОСТАВИХА ДА ИЗГОРИ!

147

ммммммм

преди 11 години

СЪД МУ Е МАЙКАТА.НА ВСИЧКИ.

146

цеко

преди 11 години

Пожара е умишлен.Вижда се ясно на снимките,че палежите са няколко,на доста голямо разтояние по между си.Ясно си личи,че не искат да го загасят,а като за капак отказват помощ.Всичко се крие в тази статия dw.de/dw/article/0,,4821426_page_2,00.html и чичките с парите ясно показват,че някакви поплювкоци не могат да им развалят плановете.Това е..народа спи,никой не го интересува нищо.

145

Анонимен

преди 11 години

На снимките се виждат туристически пътеки,близо до една от тях е и първоначалният огънВ това горещо време незная защо се пали огън след като туристите се движат от една до др.хижа,хранятсе и почиват в тях.Има и изсечени дървета.Някой има интерес дървесината да изгори ,огънят да не се огаси и това е заради новите закони които се гласуват в парламента.Някой иска да няма закони които да запазят зеленото ни богатсво.

144

Иво

преди 11 години

На Рила, под Седемте езера, незаконната писта до хижа Пионерска в Националния парк е маскирана точно като ... "противопожарна просека". И пръст в това престъпно деяние освен Рила спорт има и един от най-активните контрапротестиращи за Закона за горите, кмета на Сапарева баня - Сашо Иванов. Сега ако пробват да пробутат номера с просеките 1000% е сигурно, че мафията в лицето на Цеко, Емил Димитров и прочее гадове е поръчала запалванеето на Витоша.

143

ДЖАБА

преди 11 години

Стига с тези лентички бе ОВЦЕ... В тъпите ви тикви освен рязане на лентички и вятър дето да ги вее друго няма .

142

БРАД ви МИТ

преди 11 години

На мръсните кумунисти от БСП трябва да им се строшът ръчиците дето са палнали огъня мамичк... им мръсничка мизерници.

141

Анонимен

преди 11 години

Ьбе джанъм, ако е за друго, веднага, ще отрежем лентичка, веднага ще капитализираме като реклама, връзките които ни оказват чрез помоща си други държави, веднага ще скокнем като тигър да покажем че видители, ако не съм аз.....нали... а тук джанъм, нещу не е у ред тая работа, пожарникар страни от темата и не взема отношение към неща които са му в материята, уж нямаме против да вземем помощ, пък дори едно благодаря на колегите и на предлагащите помощ няма, интересно що така, странна работа, хмм ?!